Playstation 5 - PS5
-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Playstation 5 - PS5
Zdar pánové. Zakládám nové téma, snad se časem bude hodit. Chystá se někdo na nákup PS5 nebo má už někdo objednáno? Napište zkušenosti, třeba i s odloženou - nevyřízenou objednávkou, ať máme přehled, co se kolem GT5 děje. Já se rozhodně hned na nákup nechystám, ale až vyjde GT7, asi to bude morální povinnost
RC cars 1/10 elektro
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Re: Playstation 5 - PS5
Ahoj. Mám PS5 objednané u CZC. Nechtějí platbu předem. A přiznám se, že se těším. GT7 zatím nemají v nabídce. Pouze mě budou informovat o dostupnosti. Playseat stále mám, tak je možné, že půjdu i do nějakého volantu. Mňo..... uvidíme. Doufám, že příští rok v termínu 5-11.7.2021 už budeme hrát GT7
- SOBMAISTER
- PSN ID: SOBMAISTER
Já měl objednáno, ale nikde na mě žadnej kousek nezbyl na DAY ONE takže pokud by někomu zbyla nějaká objednávka byl bych rád kdyby se ozval přidal bych nějakou tisku nebo 2 jako poděkování... víc do toho investovat nechci a z těch překupníku co to prodávají za 20 až 30 k se mi zvedá kufr
-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Máro, překvapils , už jsem o Tebe měl trochu strach, že se místo závodních šlupek chystáš nazout seniorské bačkůrky , takže super! Jak jsi dopadl, lépe než Jirka? Zbylo na Tebe? Jirko jsem rád, že jsi se ozval, Ty jako neúnavnej pařmen a kandidát na první vlnu, kde jsi měl objednáno?
RC cars 1/10 elektro