Film na dnešní večer
Film na dnešní večer
Zakládám toto nové téma, protože poslední dobou není na co koukat. Proto sem můžete psát vaše doporučení ostatním na nějaký ten film, dle vašeho gusta.
Za mě a poslední dobu:
We're the Millers, oddychovka
Za mě a poslední dobu:
We're the Millers, oddychovka
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
Re: Film na dnešní večer
V ostatnej dobe sa mi celkom páčil Scenic Route, no a v kine pravdaže Rush, a dnes konečne idem na Gravitáciu.
http://www.csfd.cz/film/336951-scenic-route/
Update: Gravity = najlepší kino zážitok v mojom živote, neskutočné 3D, dve hodiny totálne tiché kino. Wow. Wow.
http://www.csfd.cz/film/336951-scenic-route/
Update: Gravity = najlepší kino zážitok v mojom živote, neskutočné 3D, dve hodiny totálne tiché kino. Wow. Wow.
HBO, SERIÁLY I FILMY
Všechno o tom na co koukáme v bedně
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Re: HBO, SERIÁLY I FILMY
Dnes mám nějakou náladu na zakládání témat. Ale jelikož o GT se tu už moc nediskutuje a s právě ukončeným šampionátem by to umřelo ještě víc je potřeba poplkat i na témata bežná i neběžná v našich vzácných chvilkách volna.
Faktem je že už několikrát tu bylo zmíňěno slovo jednoho z poskytovatelů, jak TV, tak internetu a to UPC. Nebudu a ani nechci zabíhat do diskuzí o kvalitách poskytovatele , ale jelikož využívám u již zmíňěného poskytovatele jednu ze služb, kterou je i sledování kanálů HBO.
A tady bych chtěl upozornit na právě začínající seriál z produkce HBO a to - Penny Dreadful - Po prvním díle jsem se úplně nadchnul. Mrazivé, děsivé až morbidní a dle mého lepší než Doktoři bez hranic. Penny sice trochu mixuje více témat z dějin úchylných anglánů a např. Frankestaina zasazuje do Londýna. Ale i přes tyto odchylky to vypadá, že seriál bude super. Takže kdo má HBO nenechte si to ujít.
Na co koukáte Vy ?.
Faktem je že už několikrát tu bylo zmíňěno slovo jednoho z poskytovatelů, jak TV, tak internetu a to UPC. Nebudu a ani nechci zabíhat do diskuzí o kvalitách poskytovatele , ale jelikož využívám u již zmíňěného poskytovatele jednu ze služb, kterou je i sledování kanálů HBO.
A tady bych chtěl upozornit na právě začínající seriál z produkce HBO a to - Penny Dreadful - Po prvním díle jsem se úplně nadchnul. Mrazivé, děsivé až morbidní a dle mého lepší než Doktoři bez hranic. Penny sice trochu mixuje více témat z dějin úchylných anglánů a např. Frankestaina zasazuje do Londýna. Ale i přes tyto odchylky to vypadá, že seriál bude super. Takže kdo má HBO nenechte si to ujít.
Na co koukáte Vy ?.
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Re: HBO, SERIÁLY I FILMY
Bednu mam sice velkou 65" a vidim ji každý den když kolem ní projdu. a jestli chceš vědět na jakej koukám seriál tak se vysílá cca jednou za čtrnáct dní a jmenuje se F1. Jinak jsem zalezlej dole v řídícím centru nebo v praci. A když chci vidět nějakej dobrej film tak jdu do kina. .
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Tak pokud je doma manželka, tak většinou musim sledovat její seriál Ulice. Ale když je to na mě tak sleduju jen sportovní kanály. A je na co koukat, jak psal Hanz jednou za 14 dní jsou F1 mezi tim Moto GP a Moto3, DTM, když to stihnu tak Porše SuperCup, ETCC, WTCC, všelijaký GTéčkový závody ani už nevim kterej je kterej. V týdnu to je hokej a ještě jsem zapoměl Tenis. Motoristická sezona nám pomalu končí, ale už se moc těšim na Relý Dakar. No a minulý měsíc už mi začaly zimní sporty, sjezd, obří slalom, slalom, běh na lyžích, biatlon, skoky na lyžích, taky bude MS v hokeji no a to už nám pomalu zase začne motorsport, kurňa pomalu každej den něco.
Z produkce HBO doporučuji za sebe jednoznačně True Detective (Temný případ). Dle mého nejlepší seriál za posledních 100 let.
Od prvního do posledního dílu mi nedal vydechnout, mrazení po celém telě. Po pilotním dílu u mě těžká závislost. Možná taky proto, že mi strašně sedla svou náturou jedna z dvou hlavních postav, podivín Rusty v podání fantastiského Matthewa McConaughey-ho. Nechápu, proč za to nezískal Emmy, za mě si za tuhle roli zasloužil mega ocenění. Jeho parťák Marty (Woody Harrelson) taky super, ale o malinký fous v závěsu. No a nesmím zapomenout na boží soundtrack, titulní song speciálně.
Krutě pomalé tempo a lehce depresivní atmosféra tohoto skvostu nemusí oslovit každého. Zkuste první díl a pokud budete mít po celém těle ten zvláštní pocit jako já, pak už není úniku.
Od prvního do posledního dílu mi nedal vydechnout, mrazení po celém telě. Po pilotním dílu u mě těžká závislost. Možná taky proto, že mi strašně sedla svou náturou jedna z dvou hlavních postav, podivín Rusty v podání fantastiského Matthewa McConaughey-ho. Nechápu, proč za to nezískal Emmy, za mě si za tuhle roli zasloužil mega ocenění. Jeho parťák Marty (Woody Harrelson) taky super, ale o malinký fous v závěsu. No a nesmím zapomenout na boží soundtrack, titulní song speciálně.
Krutě pomalé tempo a lehce depresivní atmosféra tohoto skvostu nemusí oslovit každého. Zkuste první díl a pokud budete mít po celém těle ten zvláštní pocit jako já, pak už není úniku.
- SOBMAISTER
- PSN ID: SOBMAISTER
Tak za mě filmy Divergence, Na hraně zítřka a třeba 3 dny na zabití... Všechny filmy už jsou ke stažení s CZ dabingem a jestli můžu doporučit stahuju ze stránky http://www.webshare.cz kde členství stojí 30,- na měsíc nebo 300,- na celý rok...
Sony : Temný případ mě pořád unikà ,ale vím o něm. Nevíš jestli jej reprízují ?. Ono není moc dílu co. Myslim že jsem to zahlédl v nějaký den a davali to v kuse za sebou.
True Detective asi už jen na HBO GO. Jinak sehnat jinde...
Doporučuji EN verzi, to je koncert. Titulky HBO. Ale i CZ dabing mi přijde dost kvalitní. U prvního dílu bych řekl, že rovnocenný s originálem. Další díly si už tak detailně neuvědomuji, sledoval jsem to původně v premiéře v EN a pak reprízy v CZ a nebyl myslím nikde žádný bug, i když v překladu se občas něco ztratí.
Je to minisérie 8 dílů po hodině, sledování po týdnech to bylo utrpení. Moc krátké, ale dobrého je na světě pomálu.
Doporučuji EN verzi, to je koncert. Titulky HBO. Ale i CZ dabing mi přijde dost kvalitní. U prvního dílu bych řekl, že rovnocenný s originálem. Další díly si už tak detailně neuvědomuji, sledoval jsem to původně v premiéře v EN a pak reprízy v CZ a nebyl myslím nikde žádný bug, i když v překladu se občas něco ztratí.
Je to minisérie 8 dílů po hodině, sledování po týdnech to bylo utrpení. Moc krátké, ale dobrého je na světě pomálu.
SOBMAISTER píše:Tak za mě filmy Divergence, Na hraně zítřka a třeba 3 dny na zabití... Všechny filmy už jsou ke stažení s CZ dabingem a jestli můžu doporučit stahuju ze stránky http://www.webshare.cz kde členství stojí 30,- na měsíc nebo 300,- na celý rok...
Jo všechny filmy jsou dobry. Mě se třeba libí nová serie Planety opic. Ta dvojka je suprova v originale. . jinak jsem neviděl ty strážce Galaxie na ty se teším až si to seženu a nový Transformers. Já prostě tohle miluju
Jinak z filmu podobných třeba 96 Hodin je super film :,,Princ,, hraje tam B. Willis záporáka.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
už sosámsonyman píše:True Detective asi už jen na HBO GO. Jinak sehnat jinde... Doporučuji EN verzi, to je koncert.