Auto skřípe
Auto skřípe
Zeptám se tady. Poslední dobou, když jedem skutečným osobním autem (Octavia 2004), tak slyším takové skřípání a to zejména pokud jedem po méně rovném terénu, tzn. ne na dálnici (D1 se to netýká ) Připomíná mi to jako by to byla guma na kov. Zvuk jde od předních kol. Mohou to být tlumiče? nebo nějaké silentbloky, takový zvuk mi to dělalo i na skateboardu
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Auto skřípe
Taky mám Octu a něco podobného mě to dělalo taky. Možná to byli silentbloky spodních ramen, konkrétně jsem nevěděl co to přesně je, tak jsem preventivně nechal vyměnit i všechny silentbloky/gumy stabilizátoru a je klid.
Snad ti to pomůže
ps: jedna rada. pokud se rozhodneš pro výměnu těch silentbloků spodních ramen, jdi pouze do originálního dílu..
cena je skoro stejná, ale kvalita o 100% lepší a jen tak hned se pak nerozpadne.
Ostatní gumy klído repliky-tam už není problém
Snad ti to pomůže
ps: jedna rada. pokud se rozhodneš pro výměnu těch silentbloků spodních ramen, jdi pouze do originálního dílu..
cena je skoro stejná, ale kvalita o 100% lepší a jen tak hned se pak nerozpadne.
Ostatní gumy klído repliky-tam už není problém
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek