Hanz.77 píše:V 20.00 hod zakládám.
To bude dnes kořeníčko.
Hele hoši potřeboval bych vyzkoušet pár aut aspoň pár koleček tak jestli byste měli čas - to by mi to pomohlo a měli byste mít připravený nějaký z těchto auťáků: Nissan 370 Tuned Car(Gt Academy Version)'08 /
RE Amemiya FD3S RX-7 /
HPA Motorsport FT565 tvin turbo AudiTT /
Mazda BP FALKEN RX-7 '03(standartka) /
Nissmo Fairlady Z Z-tune(Z33) '03 (standartka) /
Mine's LANCER EVOLUTION VI '00 (standartka) /
HPA Motorsport Stage II R32 (standartka) / VŠE BEZ TUNINGU +- 517 pp Já když tak založím anebo to prubnem u Hanze
PS: kdybyste měl někdo tu poslední HPA Motorsport Staže II R32 (standartka) originálku, tak mi ji pošlete prosím - já ji mám v tuningu. Kuju
edit: maznul jsem ze seznamu Mazdu 6 Touring Car , ta se svyma 506 PP nestači
Naposledy upravil(a) SJ.sprint dne 7.6.2013 07:56, celkem upraveno 1 x.
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Pamatujete VojtuGT a jeho současnou domovskou stáj?
Našel jsem u nich pěkně udělaný "český topgear".... odkaz ... koukněte na zábavnou reportáž (asi 14.minuta).
Páni piloti, nebudete dnes večer něco jezdit? Přes týden jsem na to neměl čas, ale dneska, až se vrátím z pouti, tak bych něco zajezdil... kdyžtak písněte info.. díkes
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Pánové dnes mi dělá problém se vůbec dostat do gt5 vše dlouze načítá čekám 10 min než se dostanu na uvodní obrazovku nejde mi online i když online jsem!! v PSN !! nemužu jezdit seasonal events atd... čím to dělá vám to taky a vykoplo mě to když jsem měl rozjetej time trial a zrovna jsem neztrácel a to samé u hanze
Kuba98cz píše:Pánové dnes mi dělá problém se vůbec dostat do gt5 vše dlouze načítá čekám 10 min než se dostanu na uvodní obrazovku nejde mi online i když online jsem!! v PSN !! nemužu jezdit seasonal events atd... čím to dělá vám to taky a vykoplo mě to když jsem měl rozjetej time trial a zrovna jsem neztrácel a to samé u hanze
...u mne je teď všechno v pohodě...jezdil jsem i ráno a také vše šlapalo standartně.
Kubo, já zapínám PSko až nyní a hned na mě vyskočila aktualizce s verzí 4.46 .. píšou tam něco o trofejích....
.. tak možná proto jsi měl dnes problémy
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek