Kuba98cz píše:To je divný že tak málo ani se mi tomu nechce věřit sakra lidi zařidte volna a jedém!!!
Kubajs ,když nas bude tak nejak 20 tak ani nemusiš nikam jezdit-přijedeme my ...
edit: Přišla zprava z pneuservisu: letni pneumošky od "FALKENA" již jsou nazuty na naleštěnych BBSach tak že jsem připraven vyrazit . Jooo prdlajs-ještě dat do vyroby par aktualnich samolepek...Jen pořad nevim jestli tam bude napsane: "Zbyšov 2013-jedu!nebrzdim!" a nebo "LAN Hořovice-přijedu z vnitřku" ...
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Jedna dobrá zpráva! Dnes jsme v práci vyklízeli kancly a ejhle co jsem přinesl domů : No kluci představte si ! .............................. 16ti portový funkční switch! No a kolik je nás max v místnosti? No přeci 16! Shodou okolností se tu u mě stavil i Martin tak jsme ho prubli a už je zapojenej v hnízdečku. Teď už akorát přidělit IP adresy a jedéémmm !
Ok do dnešního dne je přihlášeno 17 lidí! Budeme tedy počítat s ubytováním 20 lidí. Podle tohoto se bude odvíjet kde se LAN pojede. Zítra se pokusím spojit s Markem a potom oznámíme jestli pojedem "vnitřkem nebo jestli nebudem brzdit" . Děkujeme předem přihlášeným ůčastníkům zájezdu.
mrzí mě, že se nepřihlásilo více lidí. Jde přeci o předběžnou přihlášku. Pokud chcete jet, ale nejste si jistí tím, že nedostanete volno či tak, tak se klidně přihlaste.
Dnes byli odeslány propozice aut testovacím jezdcům.
"Stigu máš to mailu! "
Program je jasný, auta Stig ještě doladí pomocí PP pak budou auta zveřejněny aby si je každý ůčastník mohl připravit a řádně zajet a na Lanku dorazit s plnou garáží.