Indy & Daytona - 07.04.2013
Nepojde dnes někdo přípravku na Daytoně dal bych závodeček s nějakou plechovkou z GT5. Můžem odzkoušet letmý start i když pochybuju že se to zvládné. V reál závodech je to kolikrát taky pěknej bordel :lol
P.S. Proč nemůžu smajlovat kolikrát chci ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.......?
P.S. Proč nemůžu smajlovat kolikrát chci ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.......?
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Mě to pak brzdí komp, pět je až mocRedjous75 píše:P.S. Proč nemůžu smajlovat kolikrát chci ?
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
speedy prý zkoušel letmý start a světe div se, ta hra to nepodpoří. Takže se asi všichni potkáme na vnitřní straně startovního roštu
-
- PSN ID: FABIARSTDI
Osi nedá se nic dělat, budeš si místo toho Didacticu na magnetofonový pásky a 100 palcové diskety pořídit asi něco rychlejšího!osiwaru píše: Mě to pak brzdí komp, pět je až moc
no dobre tak ja prilozim do kotla
upřesnění nájezdu a výjezdu z PIT STOPu v závodě Daytona RC...
Bude proveden GRID POSITION START , pozor na příliš velký prokluz kol...
Při puštění prostoru pro pit stop se snažte svou rychlost nepřehánět. Zejména na začátku a hlavně na konci dodržujte bílé čáry. Jejich přejetí bude penalizováno.... Doporučujeme vyzkoušet a dostatečně natrénovatupřesnění propozic píše: -vjezd do pitu "přímo z trati v plné rychlosti" není povolený
- za vjezd do pitu "příliš vlevo" vás hra odmění nedobrovolným "drive through"
- správný vjezd do pitu: dostatečně včas se zařadit za žloutou čáru, do pitu vjíždět co nejvíce z pravé strany (tlustá žlutá čára bude uprostřed vošeho vozu.
Bude proveden GRID POSITION START , pozor na příliš velký prokluz kol...
Naposledy upravil(a) speedy dne 6.4.2013 18:10, celkem upraveno 5 x.
Důvod: zkrácené odkazy na youtube to nebere
Důvod: zkrácené odkazy na youtube to nebere
čaute idem tento závod ale nemožem sa prihlasit na hlavnej stranke nevim heslo lebo som na notasi a aj ked som si ho tu daval uložit zasa si ho nepameta tak počitajte somnou pojedem
Přidal jsem tě ručně.TRIBAL66 píše:čaute idem tento závod ale nemožem sa prihlasit na hlavnej stranke nevim heslo lebo som na notasi a aj ked som si ho tu daval uložit zasa si ho nepameta tak počitajte somnou pojedem
z dnešního závodu omluven:
CaparzoSK
Vyhlašuji pátrání po nezvěstných:
VivaV, Devil_F1, Driftking_M3GT, maxdrn, SumavaCZ, sonyman, laktibrada,
NOVcze, Ma4ko_SK
Žádám dosud nepřihlášené piloty o zprávu o neúčasti.
-----------------------
RMK: soubor xlsx pro potřebu adminů dnešního závodu nasdílen.
CaparzoSK
Vyhlašuji pátrání po nezvěstných:
VivaV, Devil_F1, Driftking_M3GT, maxdrn, SumavaCZ, sonyman, laktibrada,
NOVcze, Ma4ko_SK
Žádám dosud nepřihlášené piloty o zprávu o neúčasti.
-----------------------
RMK: soubor xlsx pro potřebu adminů dnešního závodu nasdílen.
maxdrn se urazil a vysral se na ježdění na gtareně, tady už bych ho taky nečekal.
Rád bych kdyby ho šlo nahradit někým, kdo jezdí pravidelně na gtareně.
Bohužel ale o nikom nevím, kdo by měl pravidelně zájem Snad jedině nepravidelně.
Rád bych kdyby ho šlo nahradit někým, kdo jezdí pravidelně na gtareně.
Bohužel ale o nikom nevím, kdo by měl pravidelně zájem Snad jedině nepravidelně.
(moje) Konečné výsledky GT Cupu 2013 ke stažení zde:
http://ulozto.cz/xb8sjsKs/gt-cup-2013-k ... ofiziel-7z
Různě možné tabulky, koukněte, fanděte.
Nebo zde (pouze koukat):
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
http://ulozto.cz/xb8sjsKs/gt-cup-2013-k ... ofiziel-7z
Různě možné tabulky, koukněte, fanděte.
Nebo zde (pouze koukat):
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
velká škoda maxdrna, závodil dobře a fair..... to ostatní pořešíme... GTarena bude potřebovat výjimku - SumavaCZ je taky mrtvá duše (práce v zahraničí, myslím)...Karelpipa píše:...Rád bych kdyby ho šlo nahradit někým, kdo jezdí pravidelně na gtareně.....
-
- PSN ID: laktibrada
Ja sa ospravedlnujem, ale uplne som sa zabudol prihlasit do zavodu. Mozete ma prosim dopisat
Lakti promiň, zapomněl jsem na PM od tebe.... dopisuji do závodu (3.skupina, admin HAN:77 (_H77)..laktibrada píše:Ja sa ospravedlnujem, ale uplne som sa zabudol prihlasit do zavodu. Mozete ma prosim dopisat
Soupiska uzavřena, rozdělení do skupin je platné.
Rozdělení pilotů a číslo příslušné lobby na obvyklém místě
Rozdělení pilotů a číslo příslušné lobby na obvyklém místě
-
- PSN ID: laktibrada
Maxdrn sa neurazil Dal si pauzu na chvilu od GT5. Takze docasne nebude jazdit.speedy píše:velká škoda maxdrna, závodil dobře a fair..... to ostatní pořešíme... GTarena bude potřebovat výjimku - SumavaCZ je taky mrtvá duše (práce v zahraničí, myslím)...Karelpipa píše:...Rád bych kdyby ho šlo nahradit někým, kdo jezdí pravidelně na gtareně.....
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes opět projekt společného GT Cupu prokázal svoji funkčnost a já se při závodech v Americe náramně bavil.
Jedinou skvrnkou večera, tak bylo tankování na Daytoně...jako zakladatel lobby jsem měl první stání v pitu a nebyla prakticky šance si v čas zadat hodnotu benzínu....tohle by mohli hoši z PD trochu vylepšit.
PS: gratulace všem bednařům napříč skupinama.
Jedinou skvrnkou večera, tak bylo tankování na Daytoně...jako zakladatel lobby jsem měl první stání v pitu a nebyla prakticky šance si v čas zadat hodnotu benzínu....tohle by mohli hoši z PD trochu vylepšit.
PS: gratulace všem bednařům napříč skupinama.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- b0rizSVK
- PSN ID: b0rizSVK
- Kontaktovat uživatele:
Včerajší závod mi urobil velkú radosť, ešte nikdy som si tak nezazávodil. V prvom závode pekne súboje s Laktibradou a Substanceom (teda aspon pre mňa), toto bol môj najčistší závod až na dva výlety mimo vozovku. Ospraveldniť sa chcem Gigsovy za ťukanec v prvom kolečku v tretej zákrute.Závod som nedokončil došla šťava. Druhy závod pecka, škoda toho že som sa v prvom kole tak krotil že som až moc brzdil, obzvlašť sa moc moc ospravedlňujem Substanceovy za 9 (nedobrzdenie) a 11 kolo (naraz z pravej strany). Tento závod tak isto nedokončený - došla šťava. Len info otázka, neviete prečo mi nedalo v oboh závodoch v poslednom kole možnosť natankovať a len ma previezlo cez PIT?
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska je tu nějaké ticho po pěšině....to byl v ostatních skupinách závod nezáživný?
Spíš je každý rád, že to mám za seboueddie píše:Dneska je tu nějaké ticho po pěšině....to byl v ostatních skupinách závod nezáživný?
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Borizs je to chyba hry a člověk s tím musí počítat....je velice důležité si před závodem palivo dobře propočítat a pak je vše v pohodě.....koukal jsem na replay první skupiny a tam myslím nikomu palivo nedošlo, takže všichni měli předzávodní přípravu na jedničku.