Kdo je kdo v GT Cupu 2013
- branoeso1
- PSN ID: branoeso1
Jasne že nás môžeš dať dokopy. To bude super.
- b0rizSVK
- PSN ID: b0rizSVK
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som poprosil iba mini opravu (viem že je to banalita, ale tak... no ) moj nick je b0rizSVK - za b je nula nie male o
Domluveno. Gamebazar a PS3mania pojedou pod stejnou vlajkoubranoeso1 píše:Jasne že nás môžeš dať dokopy. To bude super.
Pro pořadatele je tato fúze bonusem, značně usnadní vyhodnocení úspěšnosti teamů.
A co ostatny hraci z SVK nepridate sa knam?speedy píše:Domluveno. Gamebazar a PS3mania pojedou pod stejnou vlajkoubranoeso1 píše:Jasne že nás môžeš dať dokopy. To bude super.
Pro pořadatele je tato fúze bonusem, značně usnadní vyhodnocení úspěšnosti teamů.
GT Academy 2012 National Finalist (UK & IE)
GT Academy 2012 National Finalist (SVK)
GT Academy 2013 National Finalist (SVK)
GT Academy Race Camp 2013
GT Academy 2012 National Finalist (SVK)
GT Academy 2013 National Finalist (SVK)
GT Academy Race Camp 2013
to ALL: Původní myšlenkou CUPu2013 byla soutěživost mezi weby. A tak by to mohlo i zůstat. Právě teď po fúzi GB a PS3mania se vytvořilo ideální rozložení na 5 velkých teamů (á-8pilotů). Do tabulky teamů se bude evidovat vždy 6 nejlepších z každého teamu a v každém dvoj-závodě. Kdyby se např. SVK-chalani z GTareny přidali K Braňovi a Dudymu, zásadně by to narušilo početní rovnováhu teamů a současný vyrovnaný stav.DudySVK píše:....A co ostatny hraci z SVK nepridate sa knam?
Už bych to nechal být, současný stav je fajn
vyhodnocovat tabulku úspěšnosti pilotů ČR vs. SR je maličkost, bude vedena jako doplňková informace.
Co s těmi teamy, mám to nějak řešit, protože první vložení výsledků se blíží a pozdější změny se provádějí hůř.
Můj konečný názor je, teamy neřešit, přeci jen každý jede za sebe.
Můj konečný názor je, teamy neřešit, přeci jen každý jede za sebe.
Jasne, muze se to secist nakonec nebo tak nejak jen pro info. Jinak na to hodte boban.
tak to už nám asi stárnete pane "ALL MIGHTY"osiwaru píše:DudySVK není v přihlášce, ale je pod teamem PS3 & GB...
Jasně, že je DudySVK v přihlášce .... navíc je příkladně spolupracující vedoucí teamu PS3maina+Gamebazar
---------------------------
Hlavní vyhodnocení je osi na tobě, podklady (xls na meil) posílám hned po dořešení pentle za brutalkat...
Doplňkové tabulky ( bodování teamů + ČR vs. SR ) připravím a poprosím sonymana aby je evidoval v loňské podobě.
Je to sice trocha práce navíc, ale za tu námahu mi to stojí....
Předchozí příspěvky neberte vážně, vyhodili me od kompu kolegové z kanceláře.
Výsledky by měli být jedny, ostatní je jen práce navíc. Soupisku mám připravenou, podívám se i na filtry kvůli zobrazení výsledků, dle státní příslušnosti.
Výsledky by měli být jedny, ostatní je jen práce navíc. Soupisku mám připravenou, podívám se i na filtry kvůli zobrazení výsledků, dle státní příslušnosti.
Aktuální soupiska, kdyby někomu neseděla vlaječka tak mi to napište do soukromé zprávy.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
...no, ja třeba občanku nemam ale e-mail anoosiwaru píše:Aktuální soupiska, kdyby někomu neseděla vlaječka tak mi to napište do soukromé zprávy.
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Re: Kdo je kdo v GT Cupu 2013
Wow to som jediný slovak za gt racing team černá ovce
send by tapatalk 2 HTC one X
send by tapatalk 2 HTC one X
Po prvním závodě je to 1706 ku 660 pro Česko.speedy píše:vyhodnocovat tabulku úspěšnosti pilotů ČR vs. SR je maličkost, bude vedena jako doplňková informace.
- b0rizSVK
- Kontaktovat uživatele:
ja viem že o nič nejde, je to banalita, ale pls opravte mi nick v súpiske a vo výsledkoch na b0rizSVK - po "b" ma byť nula.
Re: Kdo je kdo v GT Cupu 2013
Naopak, je to výsada a poděkování za dlouhodobé účinkování u nás ..... jsme potěšeni, že jsi nabídku ke spolupráci přijalCaparzoSK píše:Wow to som jediný slovak za gt racing team černá ovce
----------------------------------------------
Ale ona tam nula opravdu je! To jen použitý font zobrazuje nulu podobně jako písmeno "o"...b0rizSVK píše:ja viem že o nič nejde, je to banalita, ale pls opravte mi nick v súpiske a vo výsledkoch na b0rizSVK - po "b" ma byť nula.
- b0rizSVK
- Kontaktovat uživatele:
Speedy, silná vďaka za opravu