Přípravný závod-LAGUNA SECA 10.2. 19:30
Musim se omluvit jak pako tu 2 dny trénuju ale abych se přihlásil to né!! tak jsem se přihlásil až ted jenom kdyby ste mi napsali v jaký skupine jedu díík.
Tak kecáš nebo jedeš?
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
(druhá skupina)
Hmm, pred kvalifikáciou pád GT5 do XMB, počas 2. preteku vykopnutie z lobby... toto sa mi už dávno nestalo, mám NAT1, pred pretekom som schválne vymazal cache... no nič, nie je každý deň nedeľa... aj keď dnes áno.
Hmm, pred kvalifikáciou pád GT5 do XMB, počas 2. preteku vykopnutie z lobby... toto sa mi už dávno nestalo, mám NAT1, pred pretekom som schválne vymazal cache... no nič, nie je každý deň nedeľa... aj keď dnes áno.
2. Skupina:
- 1. závod - odpojeni: OSI, IZ a PEROXID
- 2. závod - odpojeni: OSI, IZ a Substance
to je záhada
edit:koukam se na konec 2 závodu a ejhle znovu disconect,tak to už mě vážně hlava nebere
edit:koukam se na konec 2 závodu a ejhle znovu disconect,tak to už mě vážně hlava nebere
Naposledy upravil(a) KAPSA dne 10.2.2013 22:53, celkem upraveno 1 x.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Mě vyhodilo asi v 6 kole 1 zavodu ...do druheho jsem se nwedostal a tak jsem se na vykašlal ...co mam na to řict A za druhe chovani auta bylo uplně tragicke nehledě na to že když jsem jel za bondem a eddiem tak do mě pořad někdo naražel myslim že to byl DudySVK. Ty auta maji rozlišne brzdni vlasnosti -to chapu a proto jsem byrzdil ani ne podle sebe ale podle nich z předstihem,tak ten kdo jede za mnou i když je rychlejši měl by se přizpusobit. No a pak mi rupli nervy a neubrzdil jsem a z meho pohledu jsem lehce tuknul o Perise a poškodil jsem si kolo,sorry bonde no a nasledovně mě vyhodilo... tot vše
edit: no a ted' mě vyhodilo a to jsem jenom koukal...to se mi nestava ?!
edit: no a ted' mě vyhodilo a to jsem jenom koukal...to se mi nestava ?!
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Ahoj zavodnici...
Tak pekne od zaciatku. Speedy s mojej strany velka pochvala co sa tyka lobby makera. Snazil si sa co nas najlepsie uprestnit a informovat co a ako... velmi dobre zorgaznizovane a riadenie. Speedy dobra praca.
Kvalda. Tu som pokaslal lebo ani jedno kolo som neodjazdil dobre a v poslednom uz ked to vyzeralo dobre tak som urobil chybu a nadej stroskotala.
Zavod 1 Neviem v ktorom kole ale v prvej zakrute som nedobrzdil a trafil som zavodnika 007 alebo SH do zadnej casti tak ze ospravedlnujem sa. Do 10 kola som jazdil v peknom vlaciku az kym som neurobil chybu a rozmlatil som auto. Takze box a zacal som jazdit svoje temo. Nakoniec chlapcom dosiel benzin tak ze 5 miesto super vysledok.
Zavod 2 Do 7 kola som jazdil za eddym a ale eddy v prvej zakrute trocha vysiel na piesok kde som sa dostal na jeho uroven a v dalsej pravej sme obaja vosli rovnako do zakruty. Ja som ale eddyho nevidel ze bol vedla mna tak som zatocil do prava a odstrcil som eddyho na piesok. Ospravedlnujem sa. Tu som aj ja nieco stratil a hned vedla mna sa dostal 007 len ze opat ta ista situacia kde som v dalsej lavej bol na pravej strane a ked som zatocil do lava tak som pocitil naraz od 007. Tak ze aj tu sa ospravedlnujem ale bohuzial boli sme vedla seba a ja som vas nevidel.
Uz ani neviek ako a viedol som len ze derek ma po mojej chybe v esicku dal dole a neskor v poslednej zakrute aj dalsi ford a eddy. Tak v tomto preteku som si to pokazil sam.
Posledna vec. Velmi sa mi paci organizacia a priebeh v lobby. Mozno troska rychlejsie ale to uz neovplivnim. Tak isto velka pochvala pre eddyho a hracov co upravili PP. A este chcem zagratulovat vytazom a pilotom na bedni.
Zaver robil som dost chyb a dost som aj rezal zakruty cez dve ciari. Tak isto som aj par krat nabural alebo vytlacil. NAPOSLEDY SOM HRAL ONLINEPRED 4 MESIACMI TAK ZE VSETKY MOJE CHYBI A BURACKY TOMU AJ NASVEDCUJU. Dik za zavod a este raz velke SORRY
Tak pekne od zaciatku. Speedy s mojej strany velka pochvala co sa tyka lobby makera. Snazil si sa co nas najlepsie uprestnit a informovat co a ako... velmi dobre zorgaznizovane a riadenie. Speedy dobra praca.
Kvalda. Tu som pokaslal lebo ani jedno kolo som neodjazdil dobre a v poslednom uz ked to vyzeralo dobre tak som urobil chybu a nadej stroskotala.
Zavod 1 Neviem v ktorom kole ale v prvej zakrute som nedobrzdil a trafil som zavodnika 007 alebo SH do zadnej casti tak ze ospravedlnujem sa. Do 10 kola som jazdil v peknom vlaciku az kym som neurobil chybu a rozmlatil som auto. Takze box a zacal som jazdit svoje temo. Nakoniec chlapcom dosiel benzin tak ze 5 miesto super vysledok.
Zavod 2 Do 7 kola som jazdil za eddym a ale eddy v prvej zakrute trocha vysiel na piesok kde som sa dostal na jeho uroven a v dalsej pravej sme obaja vosli rovnako do zakruty. Ja som ale eddyho nevidel ze bol vedla mna tak som zatocil do prava a odstrcil som eddyho na piesok. Ospravedlnujem sa. Tu som aj ja nieco stratil a hned vedla mna sa dostal 007 len ze opat ta ista situacia kde som v dalsej lavej bol na pravej strane a ked som zatocil do lava tak som pocitil naraz od 007. Tak ze aj tu sa ospravedlnujem ale bohuzial boli sme vedla seba a ja som vas nevidel.
Uz ani neviek ako a viedol som len ze derek ma po mojej chybe v esicku dal dole a neskor v poslednej zakrute aj dalsi ford a eddy. Tak v tomto preteku som si to pokazil sam.
Posledna vec. Velmi sa mi paci organizacia a priebeh v lobby. Mozno troska rychlejsie ale to uz neovplivnim. Tak isto velka pochvala pre eddyho a hracov co upravili PP. A este chcem zagratulovat vytazom a pilotom na bedni.
Zaver robil som dost chyb a dost som aj rezal zakruty cez dve ciari. Tak isto som aj par krat nabural alebo vytlacil. NAPOSLEDY SOM HRAL ONLINEPRED 4 MESIACMI TAK ZE VSETKY MOJE CHYBI A BURACKY TOMU AJ NASVEDCUJU. Dik za zavod a este raz velke SORRY
GT Academy 2012 National Finalist (UK & IE)
GT Academy 2012 National Finalist (SVK)
GT Academy 2013 National Finalist (SVK)
GT Academy Race Camp 2013
GT Academy 2012 National Finalist (SVK)
GT Academy 2013 National Finalist (SVK)
GT Academy Race Camp 2013
hele vy záhady... připravuje se DLC.... 12 a 14.3. bude odstávka PSN. A asi už na tom makají dneska
Dopoledne jsem založil několikrát místnost a byl jsem tam sám... po asi 10ti minutách vždy DSC.... (asi abych nezabíral místo nebo co!!)
PSN je sqělá věc, online GT5 přes PSN je prostě radost
v netu admina to není, to už je dobře ošéfované. Zde net během závodu
a jak tak pročítám diskuze i jinde, tak včera PSN nebylo vůbec v kondici !!! Počet DSC byl neobvykle velký a to i u lidí, kterým net běžně nepadá
Dopoledne jsem založil několikrát místnost a byl jsem tam sám... po asi 10ti minutách vždy DSC.... (asi abych nezabíral místo nebo co!!)
PSN je sqělá věc, online GT5 přes PSN je prostě radost
v netu admina to není, to už je dobře ošéfované. Zde net během závodu
a jak tak pročítám diskuze i jinde, tak včera PSN nebylo vůbec v kondici !!! Počet DSC byl neobvykle velký a to i u lidí, kterým net běžně nepadá
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
ve 2.sk. byly také problémy se stabilitou. Ale s tím prostě nic nenaděláme.
Jinak doufám, že jsem neudělal nějak velkou ostudu s adminováním 2.sk. Byla to pro mě premiéra. Kromě jednoho "minikiksu" ( na který jsme se radši zeptal Hanze ) to snad dopadlo dobře.
Samotný závod byl slušný. Žádné strkání, nedobrzdění do jiného vozu atd.. Jelo se opravdu pěkně a všichni si během prvního kola dávali veliký pozor. Díky
Jinak doufám, že jsem neudělal nějak velkou ostudu s adminováním 2.sk. Byla to pro mě premiéra. Kromě jednoho "minikiksu" ( na který jsme se radši zeptal Hanze ) to snad dopadlo dobře.
Samotný závod byl slušný. Žádné strkání, nedobrzdění do jiného vozu atd.. Jelo se opravdu pěkně a všichni si během prvního kola dávali veliký pozor. Díky
Tak aspoň něco se dnes povedloDudySVK píše:...Speedy s mojej strany velka pochvala co sa tyka lobby makera. Snazil si sa co nas najlepsie uprestnit a informovat co a ako... velmi dobre zorgaznizovane a riadenie.....
Manželka je na noční, mám doma na starost juniora (3roky) a tak mám z toho všeho hlavu jak balón. Když vyhlásím pauzu na wc, tak letím honem pro nočník a ošéfovat malého, aby se neprobudil během závodu
Samotný závod byl zábavný, užil jsem si oba dva. Udělám asi krátké video, něco zajímavého se určitě najde...
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Včerejší závody ovlivnilo vyhazování jezdců z lobby.....doufejme, že nás to už v takovém rozsahu nezasáhne.
Jinak samotné závody byly velice povedené a až na drobný incident v závěru prvního závodu jsem se do žádné větší mely nepřimotal.
Závody ukázaly, že nový jezdci velice okořenili kvalitu první skupiny a i když chyběl Michal, tak se našel jiný jezdec, který dokázal Derekovi pořádně zatápět......tímto gratuluju jezdci kubik94cz.
Jinak samotné závody byly velice povedené a až na drobný incident v závěru prvního závodu jsem se do žádné větší mely nepřimotal.
Závody ukázaly, že nový jezdci velice okořenili kvalitu první skupiny a i když chyběl Michal, tak se našel jiný jezdec, který dokázal Derekovi pořádně zatápět......tímto gratuluju jezdci kubik94cz.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
JJ kubík94 s tím vždy maže jako kdyby to ukrad tátovi !
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
výsledky Q, 1. závodu a 2. závodu jsou
zde
kvalita nic moc, ale dá se to rozluštit
race No2, 1.sk
race No2, best lap, 1.sk
kvalda celkově
zde
kvalita nic moc, ale dá se to rozluštit
race No2, 1.sk
race No2, best lap, 1.sk
kvalda celkově
v Neděli 17.2. se přípravný závod nekoná.
možný zajímavý náhradní program na nedělní odpoledne start 15:00
možný zajímavý náhradní program na nedělní odpoledne start 15:00