série v duchu FIA GT3
série v duchu FIA GT3
Tak snad jsem se stihl přihlásit, bylo přesně 18:00. Jen nevim jestli už jsem s Astonem nejel. Ve výsledcích jsem úplně vymazanej.
- branoeso1
- PSN ID: branoeso1
série v duchu FIA GT3
Včerajší závod sa z pohľadu boja na trati myslím podaril na 100%. S Novom a Slávkom sme si to užili. Keď som vošiel do boxov tak som s ponúkaných 22l radšej pridal na 25 a myslím zbytočne, ešte mi na cca 1kolo zostal benál. Nov pridal asi ešte viac a Slávek počítam tak ako mu hra ponúkla. Keď sme sa dotiahli na Hanza tak som ani nepredpokladal že sa nakoniec dostanem na prvé miesto. Škoda toho pretáčavého šmyku na výjazde z Lesmo2 Hanzi, nemal som totiž na rovinkách šancu ťa nejako ohroziť. Ford išiel ako raketa. Slávek zasa v parabolice vyletel mimo a tak povediac výťazstvo mi vďaka chybám súperov tak nejak spadlo samé. Ale dík za závod nuda to určite nebola a teším sa na Final Race ( mám už len BMW)
-
- PSN ID: DRIFTKING-M3GT
série v duchu FIA GT3
taky se mi závod moc líbil, a dotankoval sem jen těch 22l a bylo to až až.... ještě jednou bych se ale chtěl omluvit branovi a novczemu za to jak sem asi 3 krát nedobrzdil nazačátku
ale jako skoro 34 kol s někym v kontaktu sem už dlouho nezažil a je to pak o hodně záživnější... těším se na poslední závod ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Zmatený :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
série v duchu FIA GT3
jj, protože jsem měl špatné zkušenosti z Monzy co se týče nabízeného množství paliva, tak jsem přidal víc, tím jsem ztratil kontakt a ještě jsem se chvíli po výjezdu z boxů přetahoval s K98.
Ale do půlky závodu to bylo opravdu zajímavé, brano i když měl asi nejlépe připravené ferrari (i podle kvalifikačního času) se nemohl utrhnout a jezdili jsme pěkně pohromadě.
Ale do půlky závodu to bylo opravdu zajímavé, brano i když měl asi nejlépe připravené ferrari (i podle kvalifikačního času) se nemohl utrhnout a jezdili jsme pěkně pohromadě.
- branoeso1
série v duchu FIA GT3
Tá nedotáčavosť je u Ferrari značná a v súvislosti s Monzou som už z predošlých závodov dal: a to je asi zásadné aero z max. 40 na min. 25 potom sa dá na výjazdoch pri akcelerácii dosiahnuť že lepšie zatáča. Ale zasa som musel o poznanie skôr brzdiť.No a pridal som tiež benzínu z obavy že mám následne aj väčšiu spotrebu a asi nie. Ten slipstrím nás držal slušne po hromade.
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
série v duchu FIA GT3
Tak ke včerejšímu závodu!
S Fordem jsem po kvalifikaci až moc dobře věděl že to je na bednu. Ted jenom udržet nervy na uzdě a neudělat chybu. monza jak všichni víte je moje domovská trať a mám jí rád. A GTčko doopravdy jelo. Ale 25 kolo Lesmo 2: vyjezd na obrubník zahrabání se do kačeru a 4s z náskoku zpátky. Nervy se začali stupnovat. 30 kolo Brano a Slávek se dotahují na 1s! Slávek potom končí v parabolice a ztrácí ted už jenom Brano. Ok 33 kolo: Držím Brana za zady co to dá, ale zapoměl jsem na to co jsem si říkal na začátku: Hlavně klid! Tak jsem to dřel až to zákonitě muselo přijít! Lesmo 2 přetočení až do vnitřku bariery. Brano projíždí a v zápětí Slavek. dojíždím na 3 pozici. 33 kol suveréně vedu a pak to takhle podělám. 20.10 hod SČ : Vyhazuji playseats a PS3 nas...ě okna!
Ne! To ne.
Takže zvítězila zkušenost a samozřejmě gratulace vítězi!
Závod to byl podle mě famózní i pro divaky snad infarktovy.
A ja si na to vítězství ještě holt budu muset počkat.
Díky hoši.![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
S Fordem jsem po kvalifikaci až moc dobře věděl že to je na bednu. Ted jenom udržet nervy na uzdě a neudělat chybu. monza jak všichni víte je moje domovská trať a mám jí rád. A GTčko doopravdy jelo. Ale 25 kolo Lesmo 2: vyjezd na obrubník zahrabání se do kačeru a 4s z náskoku zpátky. Nervy se začali stupnovat. 30 kolo Brano a Slávek se dotahují na 1s! Slávek potom končí v parabolice a ztrácí ted už jenom Brano. Ok 33 kolo: Držím Brana za zady co to dá, ale zapoměl jsem na to co jsem si říkal na začátku: Hlavně klid! Tak jsem to dřel až to zákonitě muselo přijít! Lesmo 2 přetočení až do vnitřku bariery. Brano projíždí a v zápětí Slavek. dojíždím na 3 pozici. 33 kol suveréně vedu a pak to takhle podělám. 20.10 hod SČ : Vyhazuji playseats a PS3 nas...ě okna!
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ne! To ne.
Takže zvítězila zkušenost a samozřejmě gratulace vítězi!
Závod to byl podle mě famózní i pro divaky snad infarktovy.
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A ja si na to vítězství ještě holt budu muset počkat.
Díky hoši.
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
-
série v duchu FIA GT3
v tý parabolice sem skončil protože sem čuměl jaký má ten ford hezký světla
... jinak hanzi příště neskákej tolik řpes ty obrubníky jo v kvaldě
všihcni jsme tě viděli ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
série v duchu FIA GT3
Skákal by jsi taky když by ti to jelo jako tank!SlávekM3GT píše:v tý parabolice sem skončil protože sem čuměl jaký má ten ford hezký světla... jinak hanzi příště neskákej tolik řpes ty obrubníky jo v kvaldě
všihcni jsme tě viděli
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
série v duchu FIA GT3
já jsem ferrari jen přitvrdil, dovážil, trochu pošteloval tlumiče a bylo hotovo ... řekl bych že výsledek odpovídá přípravěbranoeso1 píše:Tá nedotáčavosť je u Ferrari značná a v súvislosti s Monzou som už z predošlých závodov dal: a to je asi zásadné aero z max. 40 na min. 25 potom sa dá na výjazdoch pri akcelerácii dosiahnuť že lepšie zatáča. Ale zasa som musel o poznanie skôr brzdiť.No a pridal som tiež benzínu z obavy že mám následne aj väčšiu spotrebu a asi nie. Ten slipstrím nás držal slušne po hromade.
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
-
série v duchu FIA GT3
příští týden CAPE RING PERIPHERY .... 34 kol, natrénujte skok ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
-
Re: série v duchu FIA GT3
vzhledem k různým údržbám by možná bylo lepší počkat na příští týden, zkuste dát zítra vědět nejpozději kolem 17:00 jestli jedem nebo ne, musel bych potrénovat a nějak naštelovat káru.
- branoeso1
série v duchu FIA GT3
Pravda- mali by sme to radšej ísť až na budúcu stredu. Mne to včera riadne blblo. 2x disconect a potom raz tesne pred štartom čierna obrazovka a nedalo sa inak len vypnúť ps. Budem síce o 18:30 ready ale neviem neviem. Nerád by som dostal kopačku vo finále ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
série v duchu FIA GT3
dnes jsem pro závod nepoužitelný, takže nejedu...
Trať "velký trychtýř" je šílená - ale to není pravý důvod neúčasti. Aspoň mě to donutí se jí naučit....
Paní bytná má dnes noční a já zase hlídám nemocné děcko ... To je novinka, že?!![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
Trať "velký trychtýř" je šílená - ale to není pravý důvod neúčasti. Aspoň mě to donutí se jí naučit....
Paní bytná má dnes noční a já zase hlídám nemocné děcko ... To je novinka, že?!
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
série v duchu FIA GT3
Jsem také pro příští týden. Můj program je dnes jasný. Až do rána testuji "Project Cars" .
![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
série v duchu FIA GT3
mě to taky nevyhovuje, takže počítám s příští středou
- branoeso1
série v duchu FIA GT3
Tak že berem to tak že pôjdeme budúcu stredu ![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Osi prosím ťa v tých výsledkoch je nejaký chaos. Mrkni na to. Ináč keď nastal nejaký problém z dátamy mám replay zo všetkých 7 pretekov.
![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Osi prosím ťa v tých výsledkoch je nejaký chaos. Mrkni na to. Ináč keď nastal nejaký problém z dátamy mám replay zo všetkých 7 pretekov.
série v duchu FIA GT3
Dnes nejedu,válím se v posteli bolí mě celý člověk
,příští středu nemůžu mám noční
![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Naštvaný :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
-
série v duchu FIA GT3
ok jedem příští středu
série v duchu FIA GT3
Tak to jsem velice rád, dovalil jsem domu až teď a bývalo by mi to uteklo, takle snad dokonce stihnu i něco potrénovat.