série v duchu FIA GT3
-
- PSN ID: DRIFTKING-M3GT
série v duchu FIA GT3
Měl bych takový návrh na šampionát v duchu FIA GT3, jelo by se tak 7-8 závodů to bych ještě upřesnil...
vozy by byli:
Takže konečný výběr vozů
Ford GT 06
BMW M3 Coupe 07
Lambo Gallardo LP-560-4 08
Ferrari 458 Italia 09
Mercedes SLS AMG 10
Audi R8 5.2 quattro 09
Aston Martin DB9 Coupe 06
Nissan GTR specV 09
Výkon 571 BHP
Váha min 1350kg
tuning povolen!
u audi R8 a nissan GTR by bylo dobré nechat seriové turbo, tedy u R8 nechat čistě atmosferický motor
auta jsou docela vyrovnané až na BMW a Astona, lehce ztrácí
proto se teda pojede tak že NA KAŽDÝ ZÁVOD SI KAŽDÝ ZVOLÍ JINÉ AUTO!!
Tratě by se jeli v pořadí:
Nurburgring GP/F
Daytona ovál
Special Stage Route 5
Twing Ring Motegi road course
Spa na vodě
Monza
Fuji F
Cape Ring Periphery
počet kolik zvolím tak aby to byla hodina závodění
kvalifikace na 2 ostrá kola s použitím pneu Racing SOFT
závod se pojede na Racing Medium
vozy by byli:
Takže konečný výběr vozů
Ford GT 06
BMW M3 Coupe 07
Lambo Gallardo LP-560-4 08
Ferrari 458 Italia 09
Mercedes SLS AMG 10
Audi R8 5.2 quattro 09
Aston Martin DB9 Coupe 06
Nissan GTR specV 09
Výkon 571 BHP
Váha min 1350kg
tuning povolen!
u audi R8 a nissan GTR by bylo dobré nechat seriové turbo, tedy u R8 nechat čistě atmosferický motor
auta jsou docela vyrovnané až na BMW a Astona, lehce ztrácí
proto se teda pojede tak že NA KAŽDÝ ZÁVOD SI KAŽDÝ ZVOLÍ JINÉ AUTO!!
Tratě by se jeli v pořadí:
Nurburgring GP/F
Daytona ovál
Special Stage Route 5
Twing Ring Motegi road course
Spa na vodě
Monza
Fuji F
Cape Ring Periphery
počet kolik zvolím tak aby to byla hodina závodění
kvalifikace na 2 ostrá kola s použitím pneu Racing SOFT
závod se pojede na Racing Medium
Naposledy upravil(a) SlávekM3GT dne 6.12.2012 17:03, celkem upraveno 9 x.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
série v duchu FIA GT3
změna aut v každém závodě - dobrá myšlenka.
Kluci jsou ještě dnes na akci v Kytlici, tak počkej do večera (resp.do zítřka).
Kluci jsou ještě dnes na akci v Kytlici, tak počkej do večera (resp.do zítřka).
Re: série v duchu FIA GT3
určitě jo, 7 aut 7 závodů a podmínka použít v každém závodě jiné neopakující se auto, sice to nebude nějak dokonale vyrovnané ale to není nikdy
-
-
- PSN ID: perisbond007
to zni zajimave. jenom nezvolit nase klasicky trate.
-
série v duchu FIA GT3
ok ok počkám, a ty tratě vymyslim, musim se pokoukat co by bylo zajímavý
série v duchu FIA GT3
výběr aut je naprostá libůvka .... do toho určitě jdu a opravdu jsem na vážkách, kterým autem začnu celou serii jedna lahůdka vedle druhé !!!!!!!
...Slávku, se mnou počítej na 100%, mám adrenalínový závodní absťák
...Slávku, se mnou počítej na 100%, mám adrenalínový závodní absťák
Naposledy upravil(a) speedy dne 26.11.2012 13:27, celkem upraveno 2 x.
-
série v duchu FIA GT3
tak ok, možná že to pole rozšířim ještě o jedno auto ale to se uvidí, během týdne to už nějak dokompletuju a hodim sem jak by se to teda mohlo odjet... jinak co sem s těma autama jezdil tak i se seriovym nastavenim se ovládají nádherně
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
série v duchu FIA GT3
Se mnou takě mužete počitat.Auta jsou paradni! S defaultnim nastavenim to asi určitě jezdut nebude!? PP nebo vaha+vykon? Ale mě je to jedno...dale jen citat:
speedy píše:...Slávku, se mnou počítej na 100%, mám adrenalínový závodní absťák
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
série v duchu FIA GT3
Slavku ja to taky dám a se mnou jede i nový člen GT-Racing Teamu Kuba98. Planoval jsem něco podobnýho ale tohle si dám už jenom pro to že chci vědět jak jsou ty auta cca srovnaný ( vykon+váha ppř. PP) .
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
nooo, ale třeba SPA nebo Monza jsou skutečné tratě, kde se GT3 jezdí. Hlavně za SPA se moc přimlouvám, tahle trať se nikdy neomrzí...perisbond007 píše:to zni zajimave. jenom nezvolit nase klasicky trate.
edit: zatím statečně podporuji PD zakoupením všech DLC, se zařazením placených aut nebo tratí nemám problém.
BtW; Motegi řadím mezi povedené kousky, tam se vždy rád virtuálně svezu SPA v belgických kopcích je srdcovka, ten okruh miluju už od dob ToCa3....
Naposledy upravil(a) speedy dne 26.11.2012 13:27, celkem upraveno 1 x.
- SJ.sprint
-
série v duchu FIA GT3
Jj a takě je pravda že na SPA se ted' poslední dobou ani nejezdi... Ja osobně se přimlouvam za Motegi
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
série v duchu FIA GT3
Dejte tam všechny realny tratě prosím.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
série v duchu FIA GT3
Hanzi, všechny reálný tratě jezdíme pořád dokola.... změna je život !!! A že GT5 změnu nutně potřebuje TAKVOTOMŽÁDNÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!Hanz.77 píše:Dejte tam všechny realny tratě prosím.
série v duchu FIA GT3
Tak já bych se také rád zůčastnil . U mě ale bude záležet na podobě závodního kalendáře poté bych vyhodnotil zda má smysl vůbec se do závodu zapojit. Jinak rozhodně dobrej šampík už jen z důvodu, že se na GT-Racingu mluví o změně závodního vozu během dalšího ročníku šampionátu takže dobrá šance vyzkoušet zda to funguje.
Jinak určitě co k tratím říct. Moc na výběr není co do reálných možností tratí , ale přimlouvám se pro tratě ,které se prakticky moc nevužívají. Co naplat, že na Cape Ringu je skokánek ,jako prase , hold se před ním bude brzdit , nebo že na SS7 je tma a je to nuda a spoustu dalších. Prakticky se úplně přestala jezdit Daytona Road course, stejně tak by se dal použít varinaty zkráceného Nurbu D, nebo některou z verzí Motegi atd.
Jinak určitě co k tratím říct. Moc na výběr není co do reálných možností tratí , ale přimlouvám se pro tratě ,které se prakticky moc nevužívají. Co naplat, že na Cape Ringu je skokánek ,jako prase , hold se před ním bude brzdit , nebo že na SS7 je tma a je to nuda a spoustu dalších. Prakticky se úplně přestala jezdit Daytona Road course, stejně tak by se dal použít varinaty zkráceného Nurbu D, nebo některou z verzí Motegi atd.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
-
série v duchu FIA GT3
v průběhu týdne ještě jednou vyzkoušim auta jestli to srovnám podle pp nebo výkon váha, a určitě bude tuning povolenej to je jasný no a k těm tratim vybral bych spa, nějakou variantu Nur, monza, motegi, pak nějakej noční závod třeba na sarthe, fuji a jako třešničku cape ring periphery protože ten skok tam bude moc hezkej nebo bych místo něčeho zařadil nějakou městskou trať, případně bych přidal nějak auto a jelo by se 8 závodů, jinak co sem přemýšlel o tom kdy by se to mohlo jezdit tak by to asi bylo lepší v týdnu, pondělky nebo středy k večeru cca 18 - 19 kvalda start, a vyděl bych to na hodinku závod jak je to v reálu, nebo tam je možná 50 minut jen....
- SJ.sprint
-
série v duchu FIA GT3
za mňě určitě bych zařadil nejaky city okruh. I když v GT4 by jsme si měli z čeho vybirat ale nebal bych se rozhodně zařadit do zavodu třeba: Tokyo,Madrid a nebo slavne Monako
série v duchu FIA GT3
nad čím přemýšlíte .... monaco je jasná volba ikdyž nemá s GT3 nic společného, přeci jen díky vyjímečnosti okruhu bych se toho nebálSlávekM3GT píše:nebo bych místo něčeho zařadil nějakou městskou trať....
jenom nééééééééééééé tokyo (to jezdíme furt ) a už vůbec néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé madridský paskvil (ten je dobrej tak akorát na fotku s krásnou fontánou a pak trať z GT5 vymazat )
- SJ.sprint
-
série v duchu FIA GT3
No speedy maš samo pravdu :Tokyo se jezdi pořad.,Monaco je jasne ale ten madrid jsem dal jako krajni variantu-nevadi mi :-p
série v duchu FIA GT3
jestli se to hodí k těm autům, tak bych tam šoupl i Alfa Romeo 8C Competizione, tratě hlavně použít víc těch co nebyly v Cupu
twe ty megaobrázky v podpisu
série v duchu FIA GT3
V tom případě možná i Camaro, McLaren MP4, GT-R a 911 GT3 těžko.novcze píše:jestli se to hodí k těm autům, tak bych tam šoupl i Alfa Romeo 8C Competizione, tratě hlavně použít víc těch co nebyly v Cupu
PODPISY: Já jsem ty podpisy nezakazoval, samozřejmě jsem tušil jak to dopadne a proto jsem si vypnul jejich zobrazení.