Nürburgring 24H - 28.10.2012
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Máme před sebou poslední závod Cupu 2012....tak doufám, že se sejdem v hojném počtu na trati.
Je potřeba otestovat nastavení času....takže každé poznatky co uděláte napište sem...díky.
Je potřeba otestovat nastavení času....takže každé poznatky co uděláte napište sem...díky.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
První vytrvalostní v cupu2012 simuloval celý průběh H24LeMans. Chtěl jsem tam dodržet tradici závodu.
Nurb24H bych urychlil progres času aby noc byla kratší (rychleji uběhla) a my měli dva delší denní úseky.
Třeba: startovat ve virtuálním ránu + rychleji prožít noc + končit druhý den večer.
Jestli tento návrh projde, tak to testnu.
Nurb24H bych urychlil progres času aby noc byla kratší (rychleji uběhla) a my měli dva delší denní úseky.
Třeba: startovat ve virtuálním ránu + rychleji prožít noc + končit druhý den večer.
Jestli tento návrh projde, tak to testnu.
Naposledy upravil(a) speedy dne 3.10.2012 09:46, celkem upraveno 1 x.
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
jj speedy...takhle bych si to představoval i já....a ještě bych se snažil zakomponovat pauzu do noci.
-
-
- PSN ID: perisbond007
Q1 se kona na kratkym okruhu?
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Q1 bude nejspíš i zároveň Q2 a jelo by se na dlouhé trati stejně jako závod, ale ještě to proberu se Speedym.
důležité!!
herní servery GT5 mají v poslední době blíže nespecifikované problémy. Dnešní nečekaný výpadek to jen potvrdil.
Už před několika dny jsme s kapsičem zkoušeli jízdou po Nurbu24H. Ve třetím kole , kdy obutí RM/RM mělo stále ještě dobrou kondici (50% a více) jsme nedokázali dojet do cíle kola..... To by snad bylo v pořádku, ale auto bylo skutečně neovladatelné!! Troufnu si tvrdit, že nejsme s kapsou až takový játra abychom auto na 50% pneu nezvládali.
Prostě se teď děje něco podivného.....
Navrhuji tedy poslední závod cupu 2012 aspoň o týden odložit...... co vy na to ?? Už jste taky RX7TC na 24H někdo prubnul??
Navíc se někteří sklípkani budou za týden vracet z agroturistiky v Kobylí a vlastně i z návštěvy epilogu AMD-Brno. Hlavně ti, co to mají na jih Moravy trochu víc z ruky možná tuto nabídku přivítají......
edit: chtěl jsem otestovat nastavení místnosti pro endurance. Po 25minutách jízdy autopilota na trati mě to opakovaně vyhazuje z loby. Takže otestuju akorát tak víte co
herní servery GT5 mají v poslední době blíže nespecifikované problémy. Dnešní nečekaný výpadek to jen potvrdil.
Už před několika dny jsme s kapsičem zkoušeli jízdou po Nurbu24H. Ve třetím kole , kdy obutí RM/RM mělo stále ještě dobrou kondici (50% a více) jsme nedokázali dojet do cíle kola..... To by snad bylo v pořádku, ale auto bylo skutečně neovladatelné!! Troufnu si tvrdit, že nejsme s kapsou až takový játra abychom auto na 50% pneu nezvládali.
Prostě se teď děje něco podivného.....
Navrhuji tedy poslední závod cupu 2012 aspoň o týden odložit...... co vy na to ?? Už jste taky RX7TC na 24H někdo prubnul??
Navíc se někteří sklípkani budou za týden vracet z agroturistiky v Kobylí a vlastně i z návštěvy epilogu AMD-Brno. Hlavně ti, co to mají na jih Moravy trochu víc z ruky možná tuto nabídku přivítají......
edit: chtěl jsem otestovat nastavení místnosti pro endurance. Po 25minutách jízdy autopilota na trati mě to opakovaně vyhazuje z loby. Takže otestuju akorát tak víte co
Naposledy upravil(a) speedy dne 7.10.2012 10:00, celkem upraveno 2 x.
dneska ve free runu, 3 kola v pohodě ... proti odložení kvůli akcím o příštím víkendu nic nemám
z dnešního testování jsem nabyl dojmu, že by jsme měli jet kvaldu na RM, ploužit se celé zaváděcí kolo na RS kvůli opotřebení nebude zábavné
jo a někdo by měl upřesnit provedení té přestávky
z dnešního testování jsem nabyl dojmu, že by jsme měli jet kvaldu na RM, ploužit se celé zaváděcí kolo na RS kvůli opotřebení nebude zábavné
jo a někdo by měl upřesnit provedení té přestávky
ja sa vraciam 26.10. takze ak by sa to posunulo o dva tyzdne tak to beriem inak nestiham ani 14.ani ten dalsi
-
-
posun zavodu by byl good . aspon stihnu potrenovat.
dnes jsem chtěl prakticky otestovat setup, ale online je opravdu nehratelný, všichni lag jak sviňa a nakonec mě to vykoplo s nějakým errorem
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
STÁLE PŘETRVÁVAJÍ PROBLÉMY S ON-LINE HRANÍM GT-5,TAKŽE NÁM NEJSPÍŠ NEZBYDE NIC JINÉHO NEŽ ZÁVOD ODLOŽIT....TERMÍNY JSOU BUĎ 21.10 A NEBO 28.10....JÁ BYCH SE PŘIKLÁNĚL K TOMU DRUHÉMU.
PS: dnes jsem testoval chování pneumatik na Nurbu 24H a než mě to vykoplo ( cca 21 minuta ), tak se zdálo na RM vše v pohodě, opotřebení bylo cca na 75% takže nebyl úbytek jako psal Speedy.
PS: dnes jsem testoval chování pneumatik na Nurbu 24H a než mě to vykoplo ( cca 21 minuta ), tak se zdálo na RM vše v pohodě, opotřebení bylo cca na 75% takže nebyl úbytek jako psal Speedy.
nešlo o úbytek, ve třetím kole pořád víc než 50% RM.... šlo o chování auta a to bylo příšerné i po opravě karoserieeddie píše:úbytek jako psal Speedy.
21.10. nemůžu, 28.10. pak ano ..... moje volba je jasná !!!
NAstavení roomu nemám úplně otestované, ale zatím to vypadá na start 05:00 ráno (za svítání) + rychlá noc (s možností pauzy) + skoro celý další den na trati = time progress 12-14
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jel třetí kolo a auto se chovalo naprosto normálně...zkoušel jsem progres 15, takže těch 12 až 14 bude good...jen počasí mě dělá starosti....nechci moc mokrý závod....chtělo by to vychytat, aby to byl suchý race, s možností maximálně lehkého deště....myslím, že zelené peklo bude těžké i na suchu.
už od prvoplánů to měl být endurance pouze se změnou času. O změně počasí na Nurbu jsme snad ani neuvažovali .... deště jsme si měli užívat na Monze.... Navrhuji progres 14 + všechno ostatní nula.
Kvalifikaci navrhuji na okruhu Nurb GP/F v souladu s propozicemi.
edit: všechno nula jsem už párkrát zkoušel a zatím vždy na suchu.... uvidíme, aspoň bude závod zajímavější - když je to grand finále
Kvalifikaci navrhuji na okruhu Nurb GP/F v souladu s propozicemi.
edit: všechno nula jsem už párkrát zkoušel a zatím vždy na suchu.... uvidíme, aspoň bude závod zajímavější - když je to grand finále
Naposledy upravil(a) speedy dne 8.10.2012 13:41, celkem upraveno 2 x.
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
...seš si jistý, že když bude vše 0 tak nespadne ani kapka
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
víte že já odjedu všechno za jakýchkoliv podmínek, ale hlavně doufám, že s tím jiným termínem to pro mě klapne v dobrém slova smyslu. Jsem taky pro posun a budu dělat všechno pro to, abych se zůčastnil a bojoval tak o umístění s ostatnmi na trati... Prostě to vlno v práci budu muset dostat tak jako tak, ať už se bude jednat o jakýkoliv termín, jen bych to potřeboval vědět jistě v dostatečném předstihu.
Děkuji za pochopení...
Děkuji za pochopení...
...každej má něco, já jezdím...
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož díky problémům s on-line hraním jsme nemohli trénovat na poslední race, tak závod přesunem na 28.10.2012
Snad tento náhradní termín bude účastníkům cupu vyhovovat.
Snad tento náhradní termín bude účastníkům cupu vyhovovat.
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy time progress bych nastavil asi 13 to se jeví jako optimální k tomu co zamýšlíme.
-
-
co se tyka pocasi tak v gt plati. vetru desti neporucis. viz monza.
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Osi přepiš prosím datum u přihlašování do závodu na 28.10.2012 a popřípadě založ nové téma s novým datem a přesuň tam tyto příspěvky....díky.