Twin Ring Motegi Series 2012
Připravil jsem si pro vás soutěž o čtyřech závodech. Veškeré informace včetně přihlášek do jedntolivých závodů a výsledkového servisu se nacházejí na hlavním webu.
Pokud by vám z jakýchkoliv důvodů nevyhovoval datum pořádání některého ze závodů, dejte včas vědět aby mohl být navrhnut nový termín. Pokud bych opomněl nějakou maličkost v propozicích dejte mi prosím vědět.
Pokud by vám z jakýchkoliv důvodů nevyhovoval datum pořádání některého ze závodů, dejte včas vědět aby mohl být navrhnut nový termín. Pokud bych opomněl nějakou maličkost v propozicích dejte mi prosím vědět.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
přihlásil jsem se a zapoměl dodat, že se pokusím láknout auto na mou oblíbenou barvu a fláknout tam číslo 74.
Jen dotaz: máš tam jakási PP, ale já, když vezmu auto od výrobce, mám méně PP. Ty jsi u toho rovnou měnil olej, nebo bylo auto zajeté a nebo je to pouze nějaký šotek?
Díky
Jen dotaz: máš tam jakási PP, ale já, když vezmu auto od výrobce, mám méně PP. Ty jsi u toho rovnou měnil olej, nebo bylo auto zajeté a nebo je to pouze nějaký šotek?
Díky
Hodnoty PP jsou pro netknuté auto u dealera, bez výměny oleje. Do přehledu jsem přidal pneu na jakých se pojede, to tam chybělo.markoduno píše:Jen dotaz: máš tam jakási PP, ale já, když vezmu auto od výrobce, mám méně PP. Ty jsi u toho rovnou měnil olej, nebo bylo auto zajeté a nebo je to pouze nějaký šotek?
Díky
- markoduno
-
No a právě já mám všechna auta úplně nová a vždy mi chybí 6-8 PP ?!?! Tak nevím. Je pravda, že je mám koupená už dlouho. Že by se po updatu měnily PP u prodejců? To je divnýOsiwaru píše:Hodnoty PP jsou pro netknuté auto u dealera, bez výměny oleje. Do přehledu jsem přidal pneu na jakých se pojede, to tam chybělo.markoduno píše:Jen dotaz: máš tam jakási PP, ale já, když vezmu auto od výrobce, mám méně PP. Ty jsi u toho rovnou měnil olej, nebo bylo auto zajeté a nebo je to pouze nějaký šotek?
Díky
Máš pravdu teď jsem na to koukal a je to asi takhle:markoduno píše: No a právě já mám všechna auta úplně nová a vždy mi chybí 6-8 PP ?!?! Tak nevím. Je pravda, že je mám koupená už dlouho. Že by se po updatu měnily PP u prodejců? To je divný
Kód: Vybrat vše
Mazda Roadster Touring Car 477/472
Subaru IMPREZA Touring Car 579/574
Nissan GT-R R35 Touring Car 636/631
NASCAR CHEVROLET IMPALA 630/626
Kupte nový auto a neřešte, olej ani zajíždění. Prostě z obchodu rovnou na trať.
- markoduno
-
To je slovo do pranice - kupte nový auto a neřešte to.
Tak ok. Je to tedy vyřešené.
Tak ok. Je to tedy vyřešené.
Rád se zase svezu. Moje účast je jistá 26 a 10. Ostatní jsem v rachotě. Docela bych to dal jen z pohledu z kabiny tedy přinejmenším první závody. Auta parádní a kabina závod jen umocní.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Re: Twin Ring Motegi Series 2012
super že se zkouší formát bez kvaldy s otáčením výsledků
první závod musím vynechat...... dělám doma chůvu.......
Zdarec, do prvního závodu jsem se přihlásil, ale nevím jak dorazím z rachoty. Nedalo by se startovat třebas až na půl devátou, ten další závod už mam v poho. Pokud je to problém, tak pohnu, bo dam vědět že nepojedu.
- joshuabaraka
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_JSH
jsem na tom stejně, zatím to vypadá bledě, nevím do kolika budu v práci. snažím se vyměnit si službu...
Prozatimní soupiska do závodu ve středu:
markoduno, Majkl, Osiwaru, Redjous75, DRIFTKING-M3GT, novcze, KAPSA, vratim, eddie, JARDA, joshuabaraka
------------------------
vivav
Furt jsou 2 místa volné, přihláška.
Kdyby měl někdo zítra chuť tak oficiální trénink.
markoduno, Majkl, Osiwaru, Redjous75, DRIFTKING-M3GT, novcze, KAPSA, vratim, eddie, JARDA, joshuabaraka
------------------------
vivav
Furt jsou 2 místa volné, přihláška.
Kdyby měl někdo zítra chuť tak oficiální trénink.
- joshuabaraka
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_JSH
výměna úspěšná, zítra jedu
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
já jsem bohužel na noční, ale na další bych měl být OK.
...každej má něco, já jezdím...
tak nakonec jedu. Jak se zdá - nikomu místo v závodě neblokuji.
Dotaz na šéfa serie: zakázaný tuning znamená nedokupovat upgrade vozu, je ale možné nastavit převodovku ?? Dnes jsem to prubnul a poštelovaná převodovka hodí docela slušný rozdíl
nebo bude room nastaven na úplně nedotknuté autíčko ??
Dotaz na šéfa serie: zakázaný tuning znamená nedokupovat upgrade vozu, je ale možné nastavit převodovku ?? Dnes jsem to prubnul a poštelovaná převodovka hodí docela slušný rozdíl
Parametr místnosti Vehicle Tuning bude nastaven na hodnotu Prohibited.speedy píše:tak nakonec jedu. Jak se zdá - nikomu místo v závodě neblokuji.
Takže auto nejlépe virgin od dealera, které má 472PP i když to u dealera ukazuje 477PP a to asi bude znamenat po zajetí, s výměnou oleje, sám nevím. Takže v tomto ohledu nemám furt jasno. Nejsprávnější je samo sebou zajeté po výměně oleje, tak to budou mít všichni stejné.
Myslel jsem si, že je někde uveden čas pro start závodu, ale není. Ten mám uveden jen ve statistice pro závody, tak proto.
Takže, jsem se mrknul v kolik to vlastně zítra začíná.
1. Závod v 19:30 kvalifikací (pouze jedno měřené kolo na pneu, které jsou určené do závodu, žádné zdržování)
Ostatní závody ve 20:00, kvalifikaci určí opačné pořadí z předchozího závodu
Takže, jsem se mrknul v kolik to vlastně zítra začíná.
1. Závod v 19:30 kvalifikací (pouze jedno měřené kolo na pneu, které jsou určené do závodu, žádné zdržování)
Ostatní závody ve 20:00, kvalifikaci určí opačné pořadí z předchozího závodu
- markoduno
-
prdět na veškeré úpravy. Jen ten olej a jak píše Michal - ubrat na dané PP. Všichni stejně a nazdar.
- markoduno
-
Bohužel musím konstatovat. že kvaldu v 19.30 nestíhám. Kdyby začal závod ve 20 hodin, tak budu ready. Dej mi Osi prosím vědět. Díky