Tak hoši kde ste??? Čekám na vás tady vepředu
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
http://www.mygranturismo.net/rankings.php?board=80
Co tím chtěl básník říctpavel67 píše:pokud by jste to někdo chtěl zkusit s tím ELEMENTEM '03 tak zapmeňte na výmněnu oleje. Okamžitě tím ztratí výkon vůči těm 400PP. Já to udělal a už nemám šanci z něj něco kloudnýho vytáhnout. Tohle lze v podstatě říct o všech standart autech v SE.
V tomhle s tebou souhlasím... vyměnit olej + nakoupit všechno možný, jen aby byl maximální výkon, je podle mě taky pitomost... auto už pak nemá takové přirozené jízdní vlastnosti, jak mělo původně.SJ.sprint píše:Jojo Tramisi je to tak! A plati to ne jen pro standartky. Ja už dlouho neměnim olej hned po koupi auta,vždycky s nim najedu aspon 150 až 200 kilačku a pak ho vyměnim když je to nutny...A docela mě to naštve když někdo pořada nejaky zavod a hned tam jsou PPčka už z vyměněnym olejem.Takže okamžitě musim z novym autem, ktere neprojelo ani kilometr,na vyměnu oleje... Je to blbost...Ale každy to vidime jinak, tak že se přizpusobime
máš ji nasdílenou na pavel67_cz, pokud by jsi ji chtěl poslat, tak během dne pošlu...Hanz.77 píše:Prosim nema někdo tu Toyoutu GSX Concept ? Na ten Time Trial ? Předem díky.