SLUCHATKA PRO PS3
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
SLUCHATKA PRO PS3
Jak už se to stava na posledni chvili řešim sluchatka Jelikož moje LEDka nedisponuje vystupem prosluchatka tak tak jsou tydy dvě možnosti:USB sluchatka primo ke konzoli a nebo použit nejakou přechodku z vystupu AV MULTI AUT kam pak pripojim sluchatka. Nejaka jina možnost??? Nebo jine doporučeni. Značka: SPĚCHA
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
SLUCHATKA PRO PS3
Kuci jen ke sluchátkům. Kdo má cokoliv doma vemte sebou . Třeba já sluchátka nemám vůbec žádný. Takže určo se to bude hodit.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
SLUCHATKA PRO PS3
...i když teda budeš jako ten soupeř, tak ti teda jedny vezmu - že to seš ty, Pepo, na jinýho bych se asi vy...bodnulRedjous75 píše:Kuci jen ke sluchátkům. Kdo má cokoliv doma vemte sebou . Třeba já sluchátka nemám vůbec žádný. Takže určo se to bude hodit.
...každej má něco, já jezdím...
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
SLUCHATKA PRO PS3
jj, Sergeji, já to mám přesně takhle a jsem spokojenej. Mám sluchátka klasicky s jackem/prodloužení/přechodka viz příloha obr.SJ.sprint píše:a nebo použit nejakou přechodku z vystupu AV MULTI AUT kam pak pripojim sluchatka.
SLUCHATKA PRO PS3
přímo ze stejšna vedu RBGkabel (asi120kč) ... do něj zapojená redukce CINCH/3,5mmJACK .... a libovolná sluchátka s jackem .
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
SLUCHATKA PRO PS3
No - a co asi píšu vo patro vejš????speedy píše:přímo ze stejšna vedu RBGkabel (asi120kč) ... do něj zapojená redukce CINCH/3,5mmJACK .... a libovolná sluchátka s jackem .
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
SLUCHATKA PRO PS3
POZOR POZOR !!! PROSIMSIMSIMSIM... jestli někdo mate doma nebo mate možnost pořidit někde přechodku jack/jack samici(viz foto Pavel) ??!! nemužu ji u nas sehnat zkusim jěště zitra někde v PC potřebach ale pro jistotu kdyby jste na něco narazili myslete na mě prosim. děkuji a zitra nazdar
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".