Zavolame si. Konecne den Dpavel67 píše:OK, třeba se někde potkáme, na té naší skvělé D1
Edit: a co takhle sraz kolem 13:30 na Shell nahoře v Bohunicích?
Kytlice 2018
Re: Kytlice 2018
Čaute borci. Se na Vás těším voe . Beru vše dva volanty, PlayStation 4, Playseat, TV, monitor, sluchátka a hry. Jo a sebe Reda buchtokolačožrouta. Po poledni naložím holku jedu do VDF odvézt k mamce a kolem 6/7 Kytlice vuaaaaa. Ty pičooo já se těším
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Od začátku týdne nějak nestíhám, tak snad vám vše potřebné odpověděl Bális. Za chvilku vyrážíme na nákup a rozpočet vypadá celkem optimisticky, takže asi zbude na nějaké ty párečky a klobásky
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
-
-
- PSN ID: perisbond007
Tak ne hoši, dorazíme až v pátek. Okolo desáté na snídani sme u tam.
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Proviant zbalenej, a já dorazím nějak odpolko. Perisbonde stůl teda zajistím, když jedeš až zítra, ale co ty chlebíčky Už se těším..
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Akce která mi zase pripoměla že patřím mezi partu skvělích lidí se stejnym postizenim.
Organizátorům velké díky. Krasně jsem se za ty 3 dny vypnul.
Takze hlasim k tomu šťastny navrat domu a ted uz ten “cirkus” zase jenom smontovat na sve misto.
Diky kluci povedená akce jako vždy.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Organizátorům velké díky. Krasně jsem se za ty 3 dny vypnul.
Takze hlasim k tomu šťastny navrat domu a ted uz ten “cirkus” zase jenom smontovat na sve misto.
Diky kluci povedená akce jako vždy.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Tak už také doma. Fyzicky vyčerpán, ale psychicky maximálně nabitý. Dík za super víkend borci.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
Chlapi. Díky moc za skvělé dny páření se skvělou partou , super souboje na trati v GT. Tam ten Projekt něco nevím co to bylo mimo ale tak zase na odstrašení supr. Díky Hanzi že jsi mě připomněl že to co mám přišroubovaný k Playseat je pěkná sračka. Díky Martinusipymu za vyčištění PS4 a organizátorům že Kytlice proběhli skvělé. Jako vždy. Díky všem a zase někdy.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem doma, double-race po D1 v pořádku a kluci pokračovali dál směr SR.
Díky za skvělou akci, užil jsem si každou chvilku. Jídlo opět nadstandardní, organizátorům patří velký dík za jejich práci.
P.S. už mám vybaleno i zapojeno
Díky za skvělou akci, užil jsem si každou chvilku. Jídlo opět nadstandardní, organizátorům patří velký dík za jejich práci.
P.S. už mám vybaleno i zapojeno
...každej má něco, já jezdím...
-
-
- PSN ID: perisbond007
Super akce hoši, moc díky organizátorům a všem co se podíleli na těch dobrotach v kuchyni. Díky Martine za očistu konzole, jinak už by asi dlouho nevrcela. Moc rád sem poznal nové pacienty, dobře jste se itegrovali . Jinak příště snad už dáme pár závodu, to ježdění na gts je sice hezký ale jak říkám FIFA je taky dobrá hra ale moc si u toho nezazavodim. Zase příště čau.
-
- PSN ID: gregorko27
Chlapi hlásim príchod bez problémov a ešte raz ďakujem za pekný predĺžený víkend. Bolo super a som rád že som Vás spoznal. Organizátorom patrí veľká vďaka za prácu navyše a do budúcna sa určite teším zas. Palec hore.
Tak lidičky, přátelé, dorazily jsme cca va 12:30h ke mě, dal jsem ryhcle sprchu a šup na kutě. Z REST MODU jsem se aktivoval cca v 22h. Akce jako vždy prostě 1A+, jsem moc rád že jsem součástí této skvělé rodinky. Vždy mě to nabije. Jinak Seržovy jsem slíbil ty prográmky na SVG do Gran Turismo SPORT tak že zde i pro ostatní případně:
1. Vactro magic - https://vectormagic.com/desktop
tento program převede JPEG/PNG do potřebného formátu SVG, tedy vektorová grafika ! Je to nezbytný základ !
2. SVG Cleaner / SVGOMG - https://sourceforge.net/projects/svgcleaner/ nebo https://jakearchibald.github.io/svgomg/
první je ke stažení, druhý je řekněme webová apka. Tento program dokáže vyčistit vytvořený SVG soubor. Jinak řečeno - odstraní zněcho chybné kotvení, barvy atd to znamená, že sníží jeho velikost (souboru) např z 30kb na 14kb. Vždy je to různé, někdy to sníží třeba i o 70%, někdy jen o 5%. První (ke stažení) umí také dokonale svg zkurvit, to v případě že je svg plné chyb, pak to např zcela odbarvý a hodí jen do černobílé barvy bílá (FFFFFF) černá (00000). Složitost barev je kapitola sama pro sebe, CMYK/RGB.
3. Abode Illustrator 2018 nebo Corel Draw či Gimp. Odkazy nemám, používám ten první, je ale placený POZOR !! V těhto programech se poracuje s SVG tedy s vektorovou grafikou. Lze zde dělat prakticky cokoliv od základu až po složitou grafiku atd.
Když tak seržo piš, poradím jak s tím pracovat atd
1. Vactro magic - https://vectormagic.com/desktop
tento program převede JPEG/PNG do potřebného formátu SVG, tedy vektorová grafika ! Je to nezbytný základ !
2. SVG Cleaner / SVGOMG - https://sourceforge.net/projects/svgcleaner/ nebo https://jakearchibald.github.io/svgomg/
první je ke stažení, druhý je řekněme webová apka. Tento program dokáže vyčistit vytvořený SVG soubor. Jinak řečeno - odstraní zněcho chybné kotvení, barvy atd to znamená, že sníží jeho velikost (souboru) např z 30kb na 14kb. Vždy je to různé, někdy to sníží třeba i o 70%, někdy jen o 5%. První (ke stažení) umí také dokonale svg zkurvit, to v případě že je svg plné chyb, pak to např zcela odbarvý a hodí jen do černobílé barvy bílá (FFFFFF) černá (00000). Složitost barev je kapitola sama pro sebe, CMYK/RGB.
3. Abode Illustrator 2018 nebo Corel Draw či Gimp. Odkazy nemám, používám ten první, je ale placený POZOR !! V těhto programech se poracuje s SVG tedy s vektorovou grafikou. Lze zde dělat prakticky cokoliv od základu až po složitou grafiku atd.
Když tak seržo piš, poradím jak s tím pracovat atd
Organizatorum 3x ZDAR! A vsem zucastnenym dikes. Pohoda vikend Prezil jsem
Tesim se na LANku v zari. Naucim se do te doby jezdit simulator a doufam povali 16 konzoli po 2 lidech a endurance na max. Mejte se!
Tesim se na LANku v zari. Naucim se do te doby jezdit simulator a doufam povali 16 konzoli po 2 lidech a endurance na max. Mejte se!
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Pár momentek z akce :
Komentátor byl best !
To dám !
Akce simulator.
Komentátor byl best !
To dám !
Akce simulator.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Tramek je komentator nebo si hraje na slona?
Asi jsem tuto akci zaspal Mame zaznam audio?
Par fotek: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Asi jsem tuto akci zaspal Mame zaznam audio?
Par fotek: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Kluci díky za parádní,prodloužený výkend.Byla to jízda a už se těším na září.No a nechal jsem se inspirovat vaším nářadíčkem a mém hladu po ježdění a dnes objednal Thurstmaster T300 Ferrari 599XX EVO-Alcantara edition+Playseat Evolution Alcantara PRO.
Takže snad brzy naviděnou na trati
Takže snad brzy naviděnou na trati
Báli se Bálise?
Voe Balis na trati Coooool!
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Kluci velké díky za parádní akci, opět to nemělo chybu, prostě pecka!
Skvělá organizace, ohledně jídla a pití jsem se měl jak prase v žitě.. fakt super akce, díkes
Jo a ten gulášek.... mňam, mňam, mňam
komentátor: prdlajs žvanění, Sipy čistil LuLu plejáka a potřeboval proud do lampičky, udělal jsem tedy ze sebe transformátor a on do mě strčil kabel jak do zásuvky
Bális superis! Tak by jsme mohli začít jezdit i GTS nějak organizovaně
Martinsipy po vyčištění LuLu konzole LuLu na sobě aplikoval BONGO BONGO
Skvělá organizace, ohledně jídla a pití jsem se měl jak prase v žitě.. fakt super akce, díkes
Jo a ten gulášek.... mňam, mňam, mňam
komentátor: prdlajs žvanění, Sipy čistil LuLu plejáka a potřeboval proud do lampičky, udělal jsem tedy ze sebe transformátor a on do mě strčil kabel jak do zásuvky
Bális superis! Tak by jsme mohli začít jezdit i GTS nějak organizovaně
Martinsipy po vyčištění LuLu konzole LuLu na sobě aplikoval BONGO BONGO
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Pánové. Má někdo týmovou fotku ?. Prosím vložte ji někam na něco sdíleného. Díky borci.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Společné foto - Martin foťákem a Jirka Trámek telefonem.
...každej má něco, já jezdím...