LAN11 *** CHOTĚŠICE *** 27.9.-1.10.2017
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Re: LAN11 *** CHOTĚŠICE *** 27.9.-1.10.2017
Ahoj ahoj ahoj Ale tentokrat z meho obyvačku v Milovicivh a ne za slunečnych Chotěšic )))
Dorazil jsem domu něco kolem devate . Ale měl jsem spolehlivou policejni obrněnou pirotechnickou dodavku z pirotechnickym přivěsem Ktera mě po kratke navštěve kamarada Kaji a jeho rodiny v blizkych Rožd'alovich spolehlivě dopravila domu i z veškerym nakladem ..Jsem tak trošku vyřizeny v podstatě jako vždycky ) ale ted asi o trošku viic ))
Moc všem děkuji kuci aholky za velkou učast 11LANky pod zaštitou GT-Racingu !!A myslim si že ne jenom ja,myslim tim kluky ktere to všechno začasi ...Myslim že mužete byt hrdi na to že Vaše tradice a dlouholeta snaha ne upada! A ja jsem rad že jsem současti vaši prace a že jsem nezlkamal vaše (Naše) očekavani. Přiznam se že i Karel měl trošku obavy jak se mi dneska svěřil ...jelikož vi že my jako team mame za sebou několik setkani v ruznych lepšich penzionach a td.. Tak že se mě vyptaval na ohlasy a jak se komu libilo a td.a to i bez ohledu na to že jsme dostali dost slušnou slevičku na pobyt Každopadně pozdravy a poděkovani vyřidim při zitřejšim obědu kdy take doplatim zbytek zlat'ačku
Chtěl jsem toho napsat vic ale začinaji se mi zavirat vička ) Tak že aby to zkratil ..Ještě jednou děkuji všem zučastnikum zajezdu . DIky Marku za podněty a za podporu jak finančni tak i moralni..a Michalovi Xanavimu za připravene zavody snaha a zapal se ceni ! Byli jste užasne vchechny .... Zbytek se pokusim vyjmenovat přiště..opravdu už jsem ko. Diky a snad za nedlouho GL
Dorazil jsem domu něco kolem devate . Ale měl jsem spolehlivou policejni obrněnou pirotechnickou dodavku z pirotechnickym přivěsem Ktera mě po kratke navštěve kamarada Kaji a jeho rodiny v blizkych Rožd'alovich spolehlivě dopravila domu i z veškerym nakladem ..Jsem tak trošku vyřizeny v podstatě jako vždycky ) ale ted asi o trošku viic ))
Moc všem děkuji kuci aholky za velkou učast 11LANky pod zaštitou GT-Racingu !!A myslim si že ne jenom ja,myslim tim kluky ktere to všechno začasi ...Myslim že mužete byt hrdi na to že Vaše tradice a dlouholeta snaha ne upada! A ja jsem rad že jsem současti vaši prace a že jsem nezlkamal vaše (Naše) očekavani. Přiznam se že i Karel měl trošku obavy jak se mi dneska svěřil ...jelikož vi že my jako team mame za sebou několik setkani v ruznych lepšich penzionach a td.. Tak že se mě vyptaval na ohlasy a jak se komu libilo a td.a to i bez ohledu na to že jsme dostali dost slušnou slevičku na pobyt Každopadně pozdravy a poděkovani vyřidim při zitřejšim obědu kdy take doplatim zbytek zlat'ačku
Chtěl jsem toho napsat vic ale začinaji se mi zavirat vička ) Tak že aby to zkratil ..Ještě jednou děkuji všem zučastnikum zajezdu . DIky Marku za podněty a za podporu jak finančni tak i moralni..a Michalovi Xanavimu za připravene zavody snaha a zapal se ceni ! Byli jste užasne vchechny .... Zbytek se pokusim vyjmenovat přiště..opravdu už jsem ko. Diky a snad za nedlouho GL
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- futureboy7880
- PSN ID: futureboy7880
Díky patří především tobě Seržo.A klobouk dolů jak jsi to paradne zorganizoval Já si to díky tobě a taky klukům co dorazily paradne užil.Zazemi bylo parádní a počasí jsi zařídil luxusní Určitě rád dorazím i příště.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych rád poděkoval SERGEJOVI za jeho práci a vyřiď pozdravení a poděkování panu majiteli, místo je to přímo skvělé, jak pro naše blbnutí s volantama, tak má i další možnosti relaxu. Tenis jsem si vyzkoušel, bazén se taky po ránu hodil
Děkuji a zároveň zdravím všechny, kdo přijeli a zúčastnili se této akce. Díky a těším se na další příští akci.
Děkuji a zároveň zdravím všechny, kdo přijeli a zúčastnili se této akce. Díky a těším se na další příští akci.
...každej má něco, já jezdím...
Jako vzdy 1A+!!! Areal super a doufam za rok klapne zas, lidi super a doufam za rok klapnou zas. Pivo super, jidlo super, tenis super... Zdar na LAN12!!!
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
My včera s Monikou dojely taky v pořádku, ještě jsme to vzali cestou domů přes Hořice pro trubičky, ale dneska mě únava nepustila do práce a tak se dávám ještě dohromady
Opět super akce, skvělá parta jako vždy, závody taky paráda, 2x jsem dokonce šahal po vítězství, které jsem ale vždy posral mega dobrej gulášek, po kterým se letos rychle zaprášilo - pochvala patří Kolyho partě, která ho vařila non-stop a taky parádní zábava na PS VR... Futureboy díky že jsi to vzal, byl to BIG mazec
Seržo hlavně tobě velké díky za skvělou organizaci, objekt je parádní, pivo bylo super...
prostě "dovolená all-in exclusive" a to vše, by bez tebe letos nebylo.. si borec, díky
Jo a pinec byl taky super.. jako za mlada
Monika vzkazuje: taky se jí to moc líbilo, byly jste úžasní a hlavně má velikou radost za výhru ceny ze závodu v Nascar... Byl to pro ní životní závod s takovýma profíka a už se těší na další
Opět super akce, skvělá parta jako vždy, závody taky paráda, 2x jsem dokonce šahal po vítězství, které jsem ale vždy posral mega dobrej gulášek, po kterým se letos rychle zaprášilo - pochvala patří Kolyho partě, která ho vařila non-stop a taky parádní zábava na PS VR... Futureboy díky že jsi to vzal, byl to BIG mazec
Seržo hlavně tobě velké díky za skvělou organizaci, objekt je parádní, pivo bylo super...
prostě "dovolená all-in exclusive" a to vše, by bez tebe letos nebylo.. si borec, díky
Jo a pinec byl taky super.. jako za mlada
Monika vzkazuje: taky se jí to moc líbilo, byly jste úžasní a hlavně má velikou radost za výhru ceny ze závodu v Nascar... Byl to pro ní životní závod s takovýma profíka a už se těší na další
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
-
-
- PSN ID: perisbond007
Díky všem. Bylo to čuper. Užil sem si to parádně tak zase na viděnou na další akci.
- futureboy7880
Tramis hod sem nebo mi pošli videjko Monči na VR Chtěl bych ukázat manželce o co přichází
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Futureboy, jasan pošlu. Zítra večer cca okolo 20:30 to budu posílat Xanavimu na fejsu, tak ti to tam pošlu taky
A teda, ty to máš doma a tvoje paní to nehraje? Tak to fakt přichází o hodně zábavy, ale až uvidí to video, nejspíš to taky zkusí a změní názor
Já už dnes koukal kde to koupíme, do vánoc čekat nechceme, na Mirone*u zrovna akce za 8600 novej, ale přijdu na konzolis*u a tam zpráva, že bude vycházet v polovině října v Japonsku nová verze, která bude se sluchátkama, jedním kabelem ale hlavně s podporou HDR, takže po dohodě s Monikou, koupíme tu novou verzi, až dorazí k nám do evropy.
Dneska už jsem stáhnul jednu hru, k tomu to demo s hodně hrama, našel i stránky kde jsou různé videa i hry, takže teď jen čekáme na DAY 1
Sony oznámila nový model headsetu PlayStation VR
A teda, ty to máš doma a tvoje paní to nehraje? Tak to fakt přichází o hodně zábavy, ale až uvidí to video, nejspíš to taky zkusí a změní názor
Já už dnes koukal kde to koupíme, do vánoc čekat nechceme, na Mirone*u zrovna akce za 8600 novej, ale přijdu na konzolis*u a tam zpráva, že bude vycházet v polovině října v Japonsku nová verze, která bude se sluchátkama, jedním kabelem ale hlavně s podporou HDR, takže po dohodě s Monikou, koupíme tu novou verzi, až dorazí k nám do evropy.
Dneska už jsem stáhnul jednu hru, k tomu to demo s hodně hrama, našel i stránky kde jsou různé videa i hry, takže teď jen čekáme na DAY 1
Sony oznámila nový model headsetu PlayStation VR
futureboy7880 píše:Tramis hod sem nebo mi pošli videjko Monči na VR Chtěl bych ukázat manželce o co přichází
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- futureboy7880
Když to nebude mít větší rozlišení tak je to celkem jedno.
ztraty a nalezy. Lidi neslo mi doma pustit PSko ovladacem pricemz jsem zjistil, ze jsem s nekym musel zamenit.
Moje ovladace lezely pod telkou. Tak asi s nekym pobliz...
Vymena na dalsi akci
Moje ovladace lezely pod telkou. Tak asi s nekym pobliz...
Vymena na dalsi akci
-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
- SJ.sprint
-
Zdarec bando Mam navic nejakou bilou prodlužovačku z vypinačem ..tak kdyby někdo postradal tak je u mě . Za druhe mam všechny pozdravovat od Kaji..pozdravy jsem vyřidil a i jemu se ulevilo že všechno proběhlo perfektně a každy ?snad ?si to užil. A trošku iniciativně jsem přidal k doplatku tisicovku.. Jak nejak bylo tam trošku vic elektroniky jako obvykle ,tak jsem mu to chtěl kompensovat takovou malou pozornosti ...Ale to si vyřidim z učtarnou GT-Racingu to znamena z Markem No a tak trošku se na nas stěžoval soused že pry jsme z toho udělali technoparty tak jsem si něco vyslechl v neděli od dědka když odjiždel Martinsipy . Ale Karlik řekl že to vyřidi že dědek ma pořad keci ,tak snad to bude v klidu a přiště tam pošleme hned delegaci z nejakou lahvinkou a pak nam třeba přinese i rajčata Tak že to bylo ode mě prozatim vše. Tak snad brzy na trati GL
- SJ.sprint
-
Čau přatele .Měl bych takovou věc. Na minule lance se domlouval nejaky termin na dalši lanku.Popravdě ja ani nevim kdo Termin je na 20-24.6 Doposud to tam je jako nezavazna rezervace. Je nutne zaplatit zalohu 5900 kč do konce roku a nebo rezervaci zrušit. Potřebuji vyjadřeni jestli termin nechame a nebo dalši postup. Je to nutny .Diky za postřehy a vaši reakci
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Mám sice víkend práci, ale na LANku si nějaký čas najdu, takže za mě OK.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Zítra na noční mrknu, jak vychází volno, ale už teď vím že to asi bude hóódně špatný... Totiž týden před je 24hLM (jestli mi to vyjde...) a už tam jsem hledal volno velmi těžko. Uvidíme, zítra večer napíšu víc...
...každej má něco, já jezdím...
-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Mě je to zatim jedno, volno bych snad vyjednal. Má Kája ještě nějaký jiný termín, aby byly případně dvě varianty a mohli jsme urychleně rozhodnout? Prázdniny jsou zabité, to je jasné.
RC cars 1/10 elektro