Logitech G29
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Re: Logitech G29
Jj to je ono.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Trochu mě zaráží ta cena pedálů, jestli jsou nějaké vylevněné, aby tam nebyly pružiny z nějaké propisky
Naposledy upravil(a) Martinsipy dne 29.6.2017 17:35, celkem upraveno 1 x.
RC cars 1/10 elektro
Mám G29 asi 1,5 roka,no a už dlhšiu dobu sa mi zdalo,že s ním nieje niečo v poriadku.Už pri projektoch mi vedel sem-tam zoslabnúť feedback,no dalo sa s tým jazdiť bez nejakých obmedzení.Teraz pri assette som si všimol,že mi vynecháva už aj pádlo,najmä pri podradzovaní.Nie,nebolo to brutálnym podradzovaním,proste aj pri malej rýchlosti som nevedel podradiť.Vždy to vyriešil reštart a kalibrácia volantu.Najnovšie mi po dvoch-troch kolách úplne zmení správanie auta a som o dve sekundy pomalší.Ako-keby sa resetol setup a feedback nastaví tak na 25%.Po reštarte to šlape,ale po pár kolách znova.Ako dá sa s tým jazdiť,ale nieje to ono.Reklamovať to asi nemá zmysel,po tom čo som tu čítal,takže asi pôjde na predaj.Menej náročnejší hráč si to ani nevšimne.Ale teraz nastáva dilema,do akej značky ísť
Nefunguje neco? Reklamuj...
Feedback slabne jak se zahrejou motory. To je u G29 normal.
Podrazovani u AC si myslim neni padlem, ale simulaci realnyho automatu.
Ten nenecha podradit pokud by otacky sly do cervenyho.
Feedback slabne jak se zahrejou motory. To je u G29 normal.
Podrazovani u AC si myslim neni padlem, ale simulaci realnyho automatu.
Ten nenecha podradit pokud by otacky sly do cervenyho.
-
Ahoj, som to nový a dúfam že mi pomôžete vyriešiť môj problém.
Mám novú G29 a čakanie na GT sport som si chcel skrátiť hraním Project CARS.
Pri nastavovaní Project CARS v Control Scheme sa mi neukáže obrázok G29 ani jeho plný názov Logitech G29 Driving Force. Je tam len sivý štvorec s názvom Logitech Wheel
Hlavný problém je pri nastavení Steering Deadzone. Momentálne to mám na 1 ale pri vyšších rýchlostiach na rovinke auto strašne pláva a ťažko sa udržiava v rovnej stope.
Pri nastavení Steering Deadzone 0 sa pri hraní správa volant dosť neštandardne.
Po spustení sa začne triasť a po natočení čo i len o pol stupňa sa to v hre prejavy ak plné otočenie, ako keby tam je nastavená senzitivita na hodnotu milión ale je pri tom len 50.
Predom ďakujem za pomoc a ak sa to tu už riešilo tak ma tam prosím odkážte.
Ďakujem.
Mám novú G29 a čakanie na GT sport som si chcel skrátiť hraním Project CARS.
Pri nastavovaní Project CARS v Control Scheme sa mi neukáže obrázok G29 ani jeho plný názov Logitech G29 Driving Force. Je tam len sivý štvorec s názvom Logitech Wheel
Hlavný problém je pri nastavení Steering Deadzone. Momentálne to mám na 1 ale pri vyšších rýchlostiach na rovinke auto strašne pláva a ťažko sa udržiava v rovnej stope.
Pri nastavení Steering Deadzone 0 sa pri hraní správa volant dosť neštandardne.
Po spustení sa začne triasť a po natočení čo i len o pol stupňa sa to v hre prejavy ak plné otočenie, ako keby tam je nastavená senzitivita na hodnotu milión ale je pri tom len 50.
Predom ďakujem za pomoc a ak sa to tu už riešilo tak ma tam prosím odkážte.
Ďakujem.
-
-
Ahoj! Project Cars nejezdím, vím že tam je hafo nastavení, na to jsou tu jiní borci. Zkusím spíš všeobecně. Dělá Ti to pokaždé srejně když hru spustíš? Připojuješ volant k PS4 dřív než spustíš hru? Asi by to nemělo fungovat vůbec, ale pro jistotu se zeptám, máš přepínač na volantu správně v poloze PS4 (PS3/PS4)?
RC cars 1/10 elektro
-
Ahoj, dakujem za odpoved.
Volant mam pripojeny k PS4 stale, takze ked zapnem konzolu tak sa automaticky skalibruje.
Prepinac mam v polohe PS4 takze v tom problem nevidim a nastavenia v hre su resetnute takze neviem.
Volant mam pripojeny k PS4 stale, takze ked zapnem konzolu tak sa automaticky skalibruje.
Prepinac mam v polohe PS4 takze v tom problem nevidim a nastavenia v hre su resetnute takze neviem.
-
-
Není bohužel zač. Tak teď musí někdo, kdo má zmaknuté Projekty. Máš jak jinak volant vyzkoušet, jinou hru?
RC cars 1/10 elektro
Nekde tu bylo komplet nastaveni G29 vypsane! Procti vlakno zpet...
-
Caute,
dal som update na 10.0 a zmizlo zo. Ale po kalibrácii volantu priamo v sa to stane znovu. Takže som resetol kalibraciu a nechal som to deafult.
Dik chalani za pomoc, a nasiel som aj vlakno kde su komplet nastavenia....tak to vyskusam.
dal som update na 10.0 a zmizlo zo. Ale po kalibrácii volantu priamo v sa to stane znovu. Takže som resetol kalibraciu a nechal som to deafult.
Dik chalani za pomoc, a nasiel som aj vlakno kde su komplet nastavenia....tak to vyskusam.
Good luck! Cekame te v zavode PCARS2 zacatkem rijna
-
No pokusim sa dovtedy natrenovat.
Samozrejme a okrem PC2 sa najviac tesim na GT Sport, vlastne kvôli tomu mam aj cely set spolu s playseat.
Samozrejme a okrem PC2 sa najviac tesim na GT Sport, vlastne kvôli tomu mam aj cely set spolu s playseat.