HURÁÁÁÁÁ
KOMETA BRNO
3 : 0
A opět jsme o něco blíž...
Tak co Jirko, už jezdíš Betu???

Fotbal taky asi nebude nic moc...
Jsem v práci, takže už druhej večer nejedu online závody a trčím díky tomu na hodnocení E 14. Jezdit přes den TimeTrialy je sice dobrá zábava, ale dát v podstatě k dispozici hráčům jen tři hodiny onlinu denně je trochu zhovadilost. Na druhou stranu je to po dlouhý době "hra", u který jsem opět vydržel sedět cca od 20h do půl třetí ráno. Prostě to asi má něco do sebe. Líbí se mi zpracování časomíry, sice to není jako v PC, ale k těm mezičasům člověk ví, jak na tom je vzhledem k soupeřům před/za sebou.
Na FB jsem měl jeden koment od kamaráda, že není spokojenej s brzdama a celkově že to není co očekával. Nemyslím si to. Já spokojenej jsem, když se auto trochu nastaví, jezdí se s tím dost slušně a veškerý odezvy si myslím jsou taky dost dobrý. Co se zvuku aut týká, nejsem schopnej posoudit reálnost a rozdíl zvuku z pozice pilota, z kapoty atd, protože neznám ty reálný zvuky aut. Ale můžu říct jistě, že tyto zvuky se mi líbí o moc víc než v předchozích verzích. A co se týká funkčnosti/nefunkčnosti určitých věcí na rozdíl od US verze, myslím že tady v Evropě jsme na tom trochu tak nějak ošuleni a doplní/povolí to až časem s dalším obsahem a závodama.
Auta mám 3x GT3 a 3x GT4 + jednoho Focuse na rodinný výlety.
Zítra ráno na AMD - první letošní služba konečně - a večer tedy snad už podruhé konečně do závodu. Budu se těšit...