Battlefield I
Battlefield I
V patek vychazi BF1. Je to krome SimRaceru i nejaky SimStrilec?
Siklo by se vytvorit nejaky [GTR] squad
Siklo by se vytvorit nejaky [GTR] squad
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield I
Kdysi jsem občas měl takový bláznivý vyzkoušet nějakou FPS online...
Většinou ale, hned jak jsem vylezl zpoza rohu baráku s nickem GT-Racing-cz_PF nad hlavou, jsem se nestihl ani rozhlídnout a už jsem ji měl
Takže střílečky jedu vždy jenom v off-line, hru si užiju v té podobě kterou nabízí pro mě samotného doma a tím to končí. Za doby PS2, PS3 jsem ale odehrál snad všechny CoD, MoH a já nevím co ještě...
Dneska už je to zase ještě dál. Hráči se domlouvají ve skupinách, mají strategii, rozdělené úlohy...
Děkuji, ale kazit vám to nebudu
Většinou ale, hned jak jsem vylezl zpoza rohu baráku s nickem GT-Racing-cz_PF nad hlavou, jsem se nestihl ani rozhlídnout a už jsem ji měl
Takže střílečky jedu vždy jenom v off-line, hru si užiju v té podobě kterou nabízí pro mě samotného doma a tím to končí. Za doby PS2, PS3 jsem ale odehrál snad všechny CoD, MoH a já nevím co ještě...
Dneska už je to zase ještě dál. Hráči se domlouvají ve skupinách, mají strategii, rozdělené úlohy...
Děkuji, ale kazit vám to nebudu
...každej má něco, já jezdím...
Pavle ztech 64 lidi na mape jich max 10 spolupracuje ve dvozch 5ti celnych skupina. Je to porad samy solista
Ja mam stazeno, stejne jako Premek a Petricka tak ze jsme 3 + plus par naplav
Ja mam stazeno, stejne jako Premek a Petricka tak ze jsme 3 + plus par naplav
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Další závislost...
Ale na PC rozhodně pořídím.
Ale na PC rozhodně pořídím.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
No jsem zvedavej s kym si zastrilim. Kazdopadne beta byla pecka a ti co ted pari early access vypadaji nadseni.
V patek jdem na to
V patek jdem na to
s partou z CCR hrajeme už od roku 2003 každý pátek nějaký vojáčky. Tenkrát jsme se jmenovali dost zajímavě a dlouze UCS CZ&SK clan. Hráli jsme snad všechny Socomy co vyšli, k tomu nějaký CoD a v neposlední řadě BtF. Nevim jestli půjdem do BtF1 ale tipuju že asi ano. Pro nás je ale důležité, možnost založení soukromé párty, protože na kretenskou hru 64 debilů opravdu nejsme zvyklí. Vždy hrajeme v klidu, sem tam si uděláme vlastní pravidla a zakážeme si zbraně o kterých se domníváme že někoho moc zvýhodňují. No a co so u toho vypije a nakecá no prostě miluju tyhle pátky.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
ještě že má člověk vobčas uložený nějaký histostránky...hocky píše:s partou z CCR hrajeme už od roku 2003 každý pátek nějaký vojáčky. Tenkrát jsme se jmenovali dost zajímavě a dlouze UCS CZ&SK clan...
...každej má něco, já jezdím...
Doufam Hocky, ze se potkame s CCR bandou na bojisti a spolecne natrhnem nepriteli pr....
No a jestli budete nepritel vy, tak holt dostanete na budku
No a jestli budete nepritel vy, tak holt dostanete na budku
No jo Pavle, nějak mi nedošlo, že se to tam jmenuje furt stejně
Vlastně z těch původních členů je nás pořád ještě dost ....Venoid,KimiKaze,Maverick,Kochac,já,Stu a přidalo se ještě pár dalších.
Toyi doufám že se potkáme, zkus si to někdy zapnout v pátek kolem 22:30 nebo spíš 23 a myslim že na nás narazíš.
Vlastně z těch původních členů je nás pořád ještě dost ....Venoid,KimiKaze,Maverick,Kochac,já,Stu a přidalo se ještě pár dalších.
Toyi doufám že se potkáme, zkus si to někdy zapnout v pátek kolem 22:30 nebo spíš 23 a myslim že na nás narazíš.
BF1 apokalypsa Vzducholod namotana do vrtule ACHTUNG ACHTUNG!
https://imgur.com/gallery/r9lKoVQ
Vzhledem k tomu, ze BF1 je dost dobre odladeny budou takoveto zabery asi vzacne
FIGHT!
https://imgur.com/gallery/r9lKoVQ
Vzhledem k tomu, ze BF1 je dost dobre odladeny budou takoveto zabery asi vzacne
FIGHT!