GT6: Tratě
Naprosto nadšenej jsem z Apricot Hilu - super trať s parádně rychlými zatáčkami, kde se jezdí na hraně limitu vozu i fyziky. A skvělý je i celý program časovek v GoodWodu. Hodně zábavný hlavně pokud se pak bude jezdit v rámci komunity. V podstatě se nám vrací starý dobrý TT závodění z dob GT Prologue což je fantastický páč to mě bavilo i psát a vidím tady možnost se odreágovat od klasického závodění.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Re: GT6: Tratě
Já bych si postěžoval na různou úroveň expozice (EV) na některých tratích. Zrovna hned v první jízdě na Brands Hatch, strašně tmavé, tak přidám EV, následně v Apricot Hill s stejným nastavením strašně přesvícené. Zkusím na monitoru používat nějaký Movie režim a zapnu dynamický kontrast. Něco podobného bylo v GT5 na okruhu Nürb GP/F a ostatní.
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
Dám to sem... Silverstone v GT6 a Assetto Corsa:
http://www.virtualr.net/gt6-vs-assetto- ... comparison
http://www.virtualr.net/gt6-vs-assetto- ... comparison
Asi víte, ale The Top Gear Test Track už není, měl jsem ho celkem rád.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
No zatim jsem o tom nepatral ,ale je to škoda...doufam že ho tam přidaji později. Měl jsem ho rad...osiwaru píše:Asi víte, ale The Top Gear Test Track už není, měl jsem ho celkem rád.
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Na druhou stranu přibyly tyto tratě:
- Mount Panorama
- Apricot Hill Raceway
- Ascari Full Track
- Brands Hatch
- Silverstone
- Willow Springs International Raceway
- Matterhorn
- Gran Turismo Arena
- Goodwood Hillclimb
- Circuit de la Sarthe 2013
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
Matterhorn, východ Slnka, premenlivé počasie na default 50 percentách... krása.
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Osi super zpráva ohledně těch tratí..ani tak jejich počet, ale že jsi napsal pozitivní zprávu k "miminku" GT-6...jen tak dál.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
Re: GT6: Tratě
Tak jsem zjistil, že to dělá různé zabarvení předního skla. Mohli nechat jedno zabarvení.osiwaru píše:Já bych si postěžoval na různou úroveň expozice (EV) na některých tratích.
Mimochodem, dá se zapnout výchozí pohled z vozu, ať to furt nemusím přepínat?
Já myslim že v každym autě pokud si to jednou nastavíš tak už to zůstane, ale jakmile vlezeš do nového tak to budeš muset asi zase nastavit.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
pokud to Osi myslíš tak, že chceš vždy mít pohled třeba z kabiny, tak se to nastavit dá. V menu START na ovladači, nastavení a pak tuším globální nastavení.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Všimli jste si že na Suzuce je vylepšení tratě? V zatáčce Spoon už není v únikové zóně písek ale asfaltové plochy a na výjezdu z této zatáčky je za obrubník přidaný zelený koberec. V GT5 tam byl hned písek...
Jiných vylepšen tratí jsem si zatím nevšiml, vy ano??
Jiných vylepšen tratí jsem si zatím nevšiml, vy ano??
...každej má něco, já jezdím...
To je dobře že tam bude jde opravdu o pěknou trať , krom toho že je to skutečná závodní trať s historií. Jen ten název. Raději mluvim, mluvíme o A1Ringu jo ?.
Zahara, to je ten správný směr kam by mělo GT směřovat - projížďky na okreskách a kochat se. Ale, ten pohled z nárazníku, to je fakt strašný
http://vimeo.com/105603122
http://vimeo.com/105603122
Kdy to tam bude??. Konečně trať pro kochání. Myslím že by se GT mělo právě zaměřit jen na takovéto projekty. Přeci jen hra je spíš o tom projet se ve voze který se hráči líbí ( Driving simulator ) a takovéhle tratě jsou přesně vhodné na vyjížďku.
Pokud budu mít ještě na své PS3 místo tak si to stahnu ale počítám s tak 5GB a 2hodinovou instalaci
Pokud budu mít ještě na své PS3 místo tak si to stahnu ale počítám s tak 5GB a 2hodinovou instalaci
Asi to nahodí tento týden, plus nějaké věci navíc. Snad prý i navýšení oponentů v offline režimu na 22 nebo 20. Jak v online režimu nevím. Je to patrné z videa, protože jich tam ten "závodník" předjede více jak 15.