GT6: Herní kredity zadarmo
-
-
- PSN ID: perisbond007
Ja myslim ze po case prijdou online zavody kde nebude nouze o cr.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Ja si myslim že takzvanou ''diru v matrixu'' mamji ve vlastnich řadach...eddie píše:Osi celkem by mě zajímalo včem vlastně člověk poruší licenční podmínky, když ve hře dostane auto a následně ho prodá? To, že je to teď ze strany PD neošetřeno beru jako jejich chybu a jestli potom budou svalovat chybu na hráče, který pouze hraje jejich produkt...budu muset přehodnotit jestli u této firmy dál jako zákazník zůstat.
Za-druhe:v GT5 take se jezdilo z upravenyma AUTAMA KTERE SE UPRAVOVALI NA PC a pak si je použival ve hře - Tohle je porušeni. Ja když si koupim nebo dostanu auto ktere prodam a pak za ty penize koupim dalši a td..a td. tak jako sorry ale ban dostavat neni zaco. At' to zkusi...
A byt nebo nebyt fair play vuči SONY...tak jako sorry ale krouženi pod mostem v GT5 bylo co? A nikdo neřešil a ted' najednou ...
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Jenže, v té době nikdo po tobě nechtěl za herní kredity skutečnou měnu.
SJ.sprint píše:A byt nebo nebyt fair play vuči SONY...tak jako sorry ale krouženi pod mostem v GT5 bylo co? A nikdo neřešil a ted' najednou ...
Martinsipy píše: já myslím, že pár ferdů z česka Kaziho určitě zajímat nebude, nikoho k tomu nenabádámeMajkl píše:Nezapomeňte to šířit dál, ať toho co nejvíc lidí využije.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
tady by se to mělo přejmenovat na: Bugy, cheaty a jiné vyfikundace
Každý ať si dělá, co je mu blízké. I když jsem "nevydělával" na prodeji Mercedesu, neodsuzuji to. Opravdu ne. Já to beru tak jako Aleš KDR. Hra je pro mě právě v tom rozmýšlení - kam a co dokoupit s omezeným rozpočtem - báječná.
Pokud někdo chce koupit vše okamžitě, tak klidně. Každého věc. Stejně budou závody v těch autech, které mají všichni a ne jen někdo.
Ale nemá cenu tu rozpoutávat další žabomyší válku.
Každý ať si dělá, co je mu blízké. I když jsem "nevydělával" na prodeji Mercedesu, neodsuzuji to. Opravdu ne. Já to beru tak jako Aleš KDR. Hra je pro mě právě v tom rozmýšlení - kam a co dokoupit s omezeným rozpočtem - báječná.
Pokud někdo chce koupit vše okamžitě, tak klidně. Každého věc. Stejně budou závody v těch autech, které mají všichni a ne jen někdo.
Ale nemá cenu tu rozpoutávat další žabomyší válku.
Pokud myslíš opisování písemek ve škole, tak ano. Ale jinak to neberuMajkl píše:Podvádět je potřeba, pokud je možnost, tím se já v životě řídím skoro ve všem
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Něco na tom bude Marku. A když se tak zamyslim měl jsem se na to vykašlat...aale co ,už to nejde vratit tak to je jak je...markoduno píše: I když jsem "nevydělával" na prodeji Mercedesu, neodsuzuji to. Opravdu ne. Já to beru tak jako Aleš KDR. Hra je pro mě právě v tom rozmýšlení - kam a co dokoupit s omezeným rozpočtem - báječná
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Vrátit to jde a já to zítra zkusím. Smažu save a začnu od znova.SJ.sprint píše:Něco na tom bude Marku. A když se tak zamyslim měl jsem se na to vykašlat...aale co ,už to nejde vratit tak to je jak je...markoduno píše: I když jsem "nevydělával" na prodeji Mercedesu, neodsuzuji to. Opravdu ne. Já to beru tak jako Aleš KDR. Hra je pro mě právě v tom rozmýšlení - kam a co dokoupit s omezeným rozpočtem - báječná
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Trámek přišel na to, že když prodáte to BMW a uděláte stejný postup jak s tím Mercedesem, tak to funguje stejně, vtip je ale v tom, že to Báwo je levnější a o dost, takže předtím než smažete ten update, tak si těch BMW můžete koupit strašně moc a máte pak víc kreditů na to utrácet po smazání updatu. Píšu to proto, kdo by měl třeba ještě zájem to udělat, tak tohle je "snazší"
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Nebudu se tu chlubit cizím peřím.. to mě poradil kámoš...
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz... jak je to s maximální hranicí Cr.??
Mám aktuálně 21.004.322 Cr
Mám aktuálně 21.004.322 Cr
...každej má něco, já jezdím...
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
50 mega je max.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Aha, díky.
Tak to můžu špórovat až do Haleluja, anebo utrácet... jak někeří teda ne, ale něco málo bych si pořídit mohl.
Tak to můžu špórovat až do Haleluja, anebo utrácet... jak někeří teda ne, ale něco málo bych si pořídit mohl.
...každej má něco, já jezdím...