To jsem nejak nepochopil...Jak všem sekne na trati...?LEPAR píše:Dnes som si všimol že keď je nastavený závod na povinné boxi tak ten čo vojde do boxu tak ostatným to sekne na trati
GT6: Online závody
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- LEPAR
- PSN ID: AS-GTRacing-SVK
- Kontaktovat uživatele:
ano všetkym to sekne co sú natrati ked ktokolvek v závode pride do boxov a zaroven aj ked z ních odchádza je to nadherné vyladené GT6 je tam presne to čo hrači chceli ved Polyphony Digital načúva hlasom a kritikám hračox
Tak tohle je úplně to nejmenší, co by člověka mělo trápit, který chce závodit online v GT. Jsou větší průsery kolem online GT6, viďte?LEPAR píše:ano všetkym to sekne co sú natrati ked ktokolvek v závode pride do boxov a zaroven aj ked z ních odchádza je to nadherné vyladené GT6 je tam presne to čo hrači chceli ved Polyphony Digital načúva hlasom a kritikám hračox
Pokud chcete měnit v pitu na vodní gumy, tak je musíte mít koupené dopředu.
V GT5 jste je nemuseli mít koupené a šli v pitu nasadit. Je to pravda milovníci vody?
Píšu to sem, protože v kariéře se mi nikdy nestane, že bych potřeboval vodní gumy.
To se radši podřežu přítlačným křídlem.
V GT5 jste je nemuseli mít koupené a šli v pitu nasadit. Je to pravda milovníci vody?
Píšu to sem, protože v kariéře se mi nikdy nestane, že bych potřeboval vodní gumy.
To se radši podřežu přítlačným křídlem.
Redovo komentář k onlinu, po online závodě.
Redjous75 píše:Závod a vůz super !. Ale to bylo taky jediné. Musím říct že takovej paskvil jménem GT už se opravdu nedá hrát a na soldní úrovni už vůbec né. Jako aby se vůz choval pokaždý jinak totální ufologie ( za závod jsem si musel zvykat na snad tři různé druhy chování vozu zatím co s plnou nádrží jsem zajižděl rychlejší časy – dokonce i rychlejší než v kvalifikaci , tak s prázdnou zas ani boha to nešlo srazit na úroveň prvního stintu ) , no nevím proč se tak děje. Jednu část závodu se taky vůz choval tak že nemá absolutně žádný přítlak – ten zadek lítal jako kdyby byl přetvrzenej na pružinách nebo co , vůbec to nechápu. O zásekách v grafice ani nemluvě ( někdo psal že je to když se jezdí do boxu a ven ) , zoufal jsem potřeboval vědět jak moc se přibližuju nebo oddaluju od soupeřů před a za sebou , někdo lítal do boxu a ven vůbec jsem nevěděl jestli je to soupeř za mnou nebo předemnou , jestli útočit nebo gentlamnasky nechat volnou stopu. No prostě GT v této formě je a bude jen trapnou a tupou jízdárnou do kola ( se závoděním to nemá nic společného ) .
Kuci za dnešní závod dík a za mě je to naposled co jsem si zajezdil online.
som sice novacik v online zavodeni,ale tiez sa pridam ku kritike.to auto sa v lobby chova uplne inak nez v offline.nemozem si na to zvyknut...viem,ze je tam nastavene heavy,ale aby to bolo az tak rozdielne?alebo som ozaj poriadna lama,no...
Poty hlavní rozdíl je v tom že my máme vždy lobby nastavenou na: ''Skutečný závod'' a v kariéře je to nastavené jako ''Jízda pro zábavu''
Tak kecáš nebo jedeš?
Re: GT6: Online závody
To nic nemeni na chovani auta, to slouzi jen jako filtr pro hledani, kdyz si chce nekdo zajezdit v open lobby, tak aby si nasel presne ten typ zavodu, ktery chce. Takze napr: nastavis rezim "Volna jizda" a jezdec, ktery se chce jen projizdet treba po Nordschleife, tak si prida "Volna jizda" do toho filtru hledani.
na zavod som trenoval ve volnej jazde,cize rovno z garaze.casy som robil okolo 1,22 a v online max 1,25..ine brzdne body,ine vyjazdy zo zakrut,proste to nechapem
Včera jsem ještě testoval pár věcí , off i online a čím dál víc mám podezření že to že není časomíra ve hře je záměr a jedná se o dosti podstatnou chybu hry tím je myšleno no samotná absence časomíry ale to že vozy nejsou čteny v reálném čase a už vůbec v online nejde o stejné podmínky pro všechny účastníky. Pořád mě nejde do hlavy proč v off režimu hry jezdím jedny časy, pak v prázdné místnosti onlne jiné časy a už vůbec jiné časy v plné místnosti ( víc jak 10 ) . Napříklda včera jsem v online prázdné místnosti s tím stejným vozem co jsme jeli Apricot Hill jezdil už v druhém kole o 3sec jiné časy než v závodě nebo v kvaldě. Tak mě to nedalo dal jsem automat a jel dvě kola jednou rukou ( abych dal úplně nesmyslný podmínky ) a 1:21.700. Nerozumím tomu . V nedělním závodě jsem nedokázal odjet kvaldu líp jak 1:24.800 a v jednom ze stintů v závodě jsem jel tuším 1:23.500, abych se s prázdnou nádrží už znovu nedokázal vrátit pod 1:24.500.
Domnívám se že hra nedokáže za všech podmnínek číst reálné rozestupy při promnělivých situacích ani reálnou rychlost vozu a tu pak na základě nějakých odezev sama upravuje ( zrychluje, zpomaluje ) na trati. ( Už jen to trhání ( mili sekundové zpomalení ) je, divná věc a pro to v GT žádná skutečná časomíra nebude. Moc nevěřím ani těm rozestupům v infu v partu pro přehrávání.
O fyzice a chování vozu ani nemluvě, prapodivné zvláštní ovládání je taky nějak jinak.
Jen aby nedošlo k nedorozumnění , tohle není brečení nad vlastními možnostmi. Je jasné že kdo je rychlej a vše by bylo tak jak má bude rychlej pořád , jen si myslím že v online né vždy vlastní možnosti jsou skutečně pak přenášeny do odjetého výkonu - toď k odpovědi Majkyho , že je lépe trénovat v onlinu. To můžeš ,ale jakmile se Ti místnost zaplní jsou Tvé výsledky fuč, ještě divnější ale zůstáva že né vždy je to pravda . Stává se že naopak se můžeš ještě zrychlit. Proč to tak je nevím.
P.S. Tohle všechno neplatí pouze pro Majkla. Ten je totiž jako Chuck Noris - předjíždí i odezvu do servru. Majkl se totiž nenarodil pro GT to GT se narodilo pro Majkla, nebo že Majkl je tak rychlej že museli v Playstationu upravit čtečku BlueRay pro disk GT6 aby se hra vůc načetla páč než se načetla měl Majkl už hru odehranou
Domnívám se že hra nedokáže za všech podmnínek číst reálné rozestupy při promnělivých situacích ani reálnou rychlost vozu a tu pak na základě nějakých odezev sama upravuje ( zrychluje, zpomaluje ) na trati. ( Už jen to trhání ( mili sekundové zpomalení ) je, divná věc a pro to v GT žádná skutečná časomíra nebude. Moc nevěřím ani těm rozestupům v infu v partu pro přehrávání.
O fyzice a chování vozu ani nemluvě, prapodivné zvláštní ovládání je taky nějak jinak.
Jen aby nedošlo k nedorozumnění , tohle není brečení nad vlastními možnostmi. Je jasné že kdo je rychlej a vše by bylo tak jak má bude rychlej pořád , jen si myslím že v online né vždy vlastní možnosti jsou skutečně pak přenášeny do odjetého výkonu - toď k odpovědi Majkyho , že je lépe trénovat v onlinu. To můžeš ,ale jakmile se Ti místnost zaplní jsou Tvé výsledky fuč, ještě divnější ale zůstáva že né vždy je to pravda . Stává se že naopak se můžeš ještě zrychlit. Proč to tak je nevím.
P.S. Tohle všechno neplatí pouze pro Majkla. Ten je totiž jako Chuck Noris - předjíždí i odezvu do servru. Majkl se totiž nenarodil pro GT to GT se narodilo pro Majkla, nebo že Majkl je tak rychlej že museli v Playstationu upravit čtečku BlueRay pro disk GT6 aby se hra vůc načetla páč než se načetla měl Majkl už hru odehranou
Naposledy upravil(a) Redjous75 dne 24.12.2013 13:49, celkem upraveno 1 x.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
uplne s tebou suhlasim a dodam,ze v online je to jazdenie uplne o niecom inom...takze mne osobne nezostava nic ine,ako jazdit co najviac v lobby a zvyknut si na to!v seasonal sa ku vam s casom priblizujem,v onlinu mam rezervy.ale aspon mam motivaciuRedjous75 píše:Včera jsem ještě testoval pár věcí , off i online a čím dál víc mám podezření že to že není časomíra ve hře je záměr a jedná se o dosti podstatnou chybu hry tím je myšleno no samotná absence časomíry ale to že vozy nejsou čteny v reálném čase a už vůbec v online nejde o stejné podmínky pro všechny účastníky. Pořád mě nejde do hlavy proč v off režimu hry jezdím jedny časy, pak v prázdné místnosti onlne jiné časy a už vůbec jiné časy v plné místnosti ( víc jak 10 ) . Napříklda včera jsem v online prázdné místnosti s tím stejným vozem co jsme jeli Apricot Hill jezdil už v druhém kole o 3sec jiné časy než v závodě nebo v kvaldě. Tak mě to nedalo dal jsem automat a jel dvě kola jednou rukou ( abych dal úplně nesmyslný podmínky ) a 1:21.700. Nerozumím tomu . V nedělním závodě jsem nedokázal odjet kvaldu líp jak 1:24.800 a v jednom ze stintů v závodě jsem jel tuším 1:23.500, abych se s prázdnou nádrží už znovu nedokázal vrátit pod 1:24.500.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
co si pamatuji, tak to v onlinu bylo vždy úplně jiné než v off. Proto se na CUP vždy trénovalo pouze v onlinu. Každopádně podmínky pak mají všichni stejné. Ten, kdo jezdí GT online téměř pravidelně, ten o tom ví.
To si právě nemyslím. V součastné podobě je online nepoužitelný právě pro to že podmínky jsou proměnné. V GT5 byl taky rozdíl mezi online a off. Ano ale dnes jsou rozdíly proměnné třeba během hodinového pobytu v jedné místnosti a to je problém.markoduno píše:.... Každopádně podmínky pak mají všichni stejné. Ten, kdo jezdí GT online téměř pravidelně, ten o tom ví.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- markoduno
-
Dnes mě neustále odpojoval PSN. Nevím, zda je problém pouze u mě
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
já měl opět v noci na dnešek ID=2:519 - "Nepřipojíte se do sítě PSN..." všechno ostatní to dělá ve hře normálně, dává, otvírá, nepíše to ale do on-line pořadí a nezapíše to přihlašovací bonus samozřejmě...
- dopoledne jsem to zapnul a šlapalo to jakoby se nechumelilo...
- dopoledne jsem to zapnul a šlapalo to jakoby se nechumelilo...
...každej má něco, já jezdím...
- markoduno
-
díky Pavle. Já nyní jedu na stare PS3 FAT a nebyl jsem si jistý, zda je problém u mě.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
včera/dneska opět 2:519, ale teď je to OK. Dostal jsem od Osiho nějakou nápovědu ke zlepšení stavu, tak se v tom pošťárám když tak až zítra, nebudu pokoušet osud že to rozvrtám a nepojedu vůbec...
Dnes večer teda s litl-kindr-RedBullem a po skončení kolem desátý přecházím na CCR na (ne)oblíbený Renault Sport Megane.
Dnes večer teda s litl-kindr-RedBullem a po skončení kolem desátý přecházím na CCR na (ne)oblíbený Renault Sport Megane.
...každej má něco, já jezdím...
Všem co mají jakékoliv problém s PSN a s tím spojené služby, např. online závody v GT6, zkuste změnit DNS servery v PS3. Změnou odstavíte pomalé DNS servery vašich providerů internetu a nastavíte rychlejší DNS servery níže uvedených společností.
Také používám jeden z nich, bylo to z důvodu pomalého download her z PS Store, od té doby to sype jako o závod. Možná to vyřeší i vaše problémy.
Google DNS: 8.8.8.8 a 8.8.4.4
OpenDNS: 208.67.222.222 a 208.67.220.220
Také používám jeden z nich, bylo to z důvodu pomalého download her z PS Store, od té doby to sype jako o závod. Možná to vyřeší i vaše problémy.
Google DNS: 8.8.8.8 a 8.8.4.4
OpenDNS: 208.67.222.222 a 208.67.220.220