Závody jen tak
Závody jen tak
Se mnou můžeš počítat skoro na každý závod, nevím ještě ale, co bude a tak. Každopádně zájem mám, já jsem pro všechno
Dneska ale nemůžu pokud se pojede ten závod na GT Areně.
Dneska ale nemůžu pokud se pojede ten závod na GT Areně.
Závody jen tak
OK, tři ze tří nemůžete. Nebudu to hrotit a nechám to jindy. Nebo to zařídím jinak. Díky všem za info, jako reprezentační vzorek to stačí, si myslím.osiwaru píše:Jak veliký by byl zájem o šampionát na šest závodů? Poslední by se jel 23.12.2013. Jelo by se s autem z online garáže. Start ve 21:00, plánovaný konec 21:45.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Závody jen tak
Jsem volny, ale take neberu všechno-holt jsem vybiravy Ale v zavodech se mnou počitejte Čas mi vyhovuje. Hodně času budu travit u auta ale měl bych to zvladat
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Závody jen tak
Jako já tak nějak zjišťuji že mě nijak nelákají online závody. Tak nějak mě nechybí kdo do koho šťouchnul atd. Takže jako dám si závod ale u mě to bude spíš momentální situace, Budu hrát pojede se nějaký závod tak se přidám. Tak nějak na plánování a přípravy do to ho se mě už nechce alespoň né u GT.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Závody jen tak
Závody jen tak ???
Ale s kým ???
Na fóru je vidět asi 6 lidí z týmu
V on-linu je vidět asi 5 lidí z týmu..... že by si zatím ostatní nezakoupily hru GT6 ???
Kuwa to je otázek
ps 1: jó jó jo, vím, že jsem půl roku nejezdil, ale s novou hrou jsem myslel, že se nás bude scházet víc
ps 2: neví někdo, kolik stojí iks-boks
Ale s kým ???
Na fóru je vidět asi 6 lidí z týmu
V on-linu je vidět asi 5 lidí z týmu..... že by si zatím ostatní nezakoupily hru GT6 ???
Kuwa to je otázek
ps 1: jó jó jo, vím, že jsem půl roku nejezdil, ale s novou hrou jsem myslel, že se nás bude scházet víc
ps 2: neví někdo, kolik stojí iks-boks
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Závody jen tak
Přijměte pozvání na závodní večer (klubový závod), který se koná tento pátek večer, více v přihlášce.
Závod byl původně zkušebně vyhlášen na gtplanet, ale tam se nikdo neozval, na tož přihlásil. Proto je přihláška uvolněna všem. I Trámkům a Kubům, protože důležité je zúčastnit se a ne remcat nad autem.
Závod byl původně zkušebně vyhlášen na gtplanet, ale tam se nikdo neozval, na tož přihlásil. Proto je přihláška uvolněna všem. I Trámkům a Kubům, protože důležité je zúčastnit se a ne remcat nad autem.
Závody jen tak
Tak jak reprezentanti, budete někdo reprezentovat značku gt-racing.cz?
http://www.gtplanet.net/gtp_registry-qu ... -now-open/
A ne se furt plácat na vlastním písečku
http://www.gtplanet.net/gtp_registry-qu ... -now-open/
A ne se furt plácat na vlastním písečku
Závody jen tak
Dnes v sobotu 28.12 závodní večer všichni auto Lightweight Car Company Rocket'07 vyměnit olej prohibited sraz v 20:00 tak vyžeňte ty pavouky z pedálů. Admin Kuba98cz (_K98)
Tak kecáš nebo jedeš?
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Závody jen tak
já dnes nemohu a hádej proč? - zase něco slavíme
Ale zítra s tím počítám
Ale zítra s tím počítám
Závody jen tak
Tak, dneska parádní svezení, projeli jsme asi 20 tratí s raketou nasmáli se jak hovada poznali GTplanet a zírta se těším na Red bull Junior.
PS. Trámek prý jde hrát poker, já se mu ani nedivím, mě by to taky nasralo, kdybych se nemohl připojit do plné místnosti o 16 hráčích
PS. Trámek prý jde hrát poker, já se mu ani nedivím, mě by to taky nasralo, kdybych se nemohl připojit do plné místnosti o 16 hráčích
Tak kecáš nebo jedeš?
Závody jen tak
Borci neměl by někdo zájem si zítra ( 24.1. ) zajezdit na tratích a s auty s >>Playstation GT CUP 2014<<? Založím asi v 18:00 dáme 5 minutovou kvaldu,potom start v opačným pořadí ( závod na 1/4 počet kol daných do závodu v Cupu ).Kdo chce ať přijde si zablbnout do místnosti pod názvem > Playstation GT CUP 2014 < tak zdar na trati
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Závody jen tak
Dnes od 20.00-20.30 Jen tak poježděníčko s auty pro PlayStation CUP 2014.
Lobby zakládám ve 20.00 hod.
Lobby zakládám ve 20.00 hod.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Závody jen tak
Včera, když jsem končil se závody v GTA5, tak jsem ještě zaskočil na kus řeči do lobby.
Pokud jsem tam někoho brzdil tak sorry, jel jsem to po třech letech na ovladači
Stihl jsem jeden závodu na Bratwurstu, kde bylo povolená Z4. To je jediný auto co mám. Pak mi přepnuli televizi.
Pokud jsem tam někoho brzdil tak sorry, jel jsem to po třech letech na ovladači
Stihl jsem jeden závodu na Bratwurstu, kde bylo povolená Z4. To je jediný auto co mám. Pak mi přepnuli televizi.
Závody jen tak
nebolo by zle,zalozit dnes loby a pojazdit.robil som dake nastavenia netu,rad by som si odskusal pripojenie...najlepsie v 16-ke.a ak niekoho neuvidim,tak to poleti oknom do ...
- markoduno
-
Závody jen tak
přijdu se na chvilku podívat a otestovat POTYho net.
- markoduno
-
Závody jen tak
můj šampionát je připravený ke spuštění. Jako koncept na hl.webu. Jen zvolit termíny jednotlivých závodů a je to. Závody chci uspořádat v týdnu. Nejlépe úterý až čtvrtek (jeden den v týdnu) a to od 20:30 nebo 21:00. Jenže!!!!!!!!!!!!!!! já na to nemám čas. Je to sice 6 závodů, ale už nyní vím, že většinu nedám Pokud by se toho chtěl ujmout někdo jiný, klidně mu šampionát předám.
Pro nezasvěceného: nic to není - pouze připravit místnost, po odjetí vyfotit výsledky a nahodit na web
Pro zasvěceného: práce po závodě asi na 2-3 hodiny
Pro nezasvěceného: nic to není - pouze připravit místnost, po odjetí vyfotit výsledky a nahodit na web
Pro zasvěceného: práce po závodě asi na 2-3 hodiny
-
- PSN ID: gregorko27
Re: Závody jen tak
Chlapi, nedali by sme nejaký závod cez sviatky? Nám vláda dala zákaz opustiť okres a tak budem po sto rokoch doma. Normálne by som aj volant vybral kumbálu. Taký malý CUP 2-3 závody sobota, nedeľa, pondelok. Čo vy na to ak sem ešte niekto chodí.