GT6: Herní kredity zadarmo
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
nebudeš. Já také jedu v klidu a poctivě
Každý strůjce svého štěstí
Každý strůjce svého štěstí
Sakra člověk chce podrtit online a zrovna probíhá údržba
Edit: Už nééé jedééééééééééééééém
Edit: Už nééé jedééééééééééééééém
Tak kecáš nebo jedeš?
- markoduno
-
Kašli na nějakou hlasovačku. Když chceš, tak do toho prostě jdi. Je to každého věc. Já tě za to nebudu odsuzovat a ani nikoho z ostatních. Zatím nemám potřebu peněz. Utratil jsem za 2 dny kolem 50K creditů a to včetně té hondy. Samo, že budu pak potřebova credity, ale jak jsem psal: prostě si je vyjezdím.Trámek píše: Osiwaru je nyní do úterý v Portugalsku, ale uvítal bych okamžitou hlasovačku, ohledně falešných kreditů. Vím snad jen o Markodunovi, že do toho nejde jako já, ale ostatní nejspíš jo a tak vůbec nevim jestli pak někdo zbyde na závody s tím málem co mám v garáži, když už všichni budete mít všechny auta.
Jsem taky pro plnou garáž, ale hned z kraje hry ???
Chjooo.. jsem na vážkách Co teď? Nechci to posrat hned z kraje hry
Naposledy upravil(a) markoduno dne 9.12.2013 18:05, celkem upraveno 1 x.
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Jo, ale pak budem Máro jako dva pitomci s 50ti autama v on-linu... no už je stejně asi po prdeli.. teď jdu do hry a update.. sice furt ver. 1.01 ale něco to udělalo a nevim co
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-
o mě se neboj. Klidně budu pitomec sám
Přidávám se k těm co nebudou podvádět, já to prostě neumim a nehodlám se to učit. Takže z počátku se mnou nepočítejte do online závodů, pokud se nepojede s tim co mám v garáži od aniversary paku a nebo co vyhraju v licencích.
- Trámek
-
Tak já už jsem to taky načítoval .. je ze mě podvodník, v což jsem nedoufal, ale jelikož se chci v on-linu taky svézt s ostatníma, tak jsem to proti své vůli musel udělat
Auta nakoupím, ale zatím na ně nešáhnu, budu jezdit s výročníma autama, přecijem to stálo nějakou tu kačku, ale na druhé straně je pravda, credit poctivě roste pomalu a auta jsou drahé.... vím, že si nyní protiřečím, sere mě to, ale co už
Auta nakoupím, ale zatím na ně nešáhnu, budu jezdit s výročníma autama, přecijem to stálo nějakou tu kačku, ale na druhé straně je pravda, credit poctivě roste pomalu a auta jsou drahé.... vím, že si nyní protiřečím, sere mě to, ale co už
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
hocky píše:Přidávám se k těm co nebudou podvádět, já to prostě neumim a nehodlám se to učit. Takže z počátku se mnou nepočítejte do online závodů, pokud se nepojede s tim co mám v garáži od aniversary paku a nebo co vyhraju v licencích.
markoduno píše:o mě se neboj. Klidně budu pitomec sám
Hoši ,kamaradi...Ja se nepřiklanim k nikomu i ke všem Nikdo neni pitomec a ani podvodnik.Nejde o to mit nejakou platinu nebo plnou garaž. Myslim si že všem nam tady jde o jedno. Neobviňujte se navzajem každy si to uděla po svem...Jabudu jezdit i když budu mit těch 25 aut v garaži nebo 250 nic na tom se neměni...Mě to prostě bavi a klidně ted budu jezdit měsic singl...fakt... prostě je to super!!! GR přeje SprintTrámek píše:Tak já už jsem to taky načítoval .. je ze mě podvodník, v což jsem nedoufal, ale jelikož se chci v on-linu taky svézt s ostatníma, tak jsem to proti své vůli musel udělat
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
-
- PSN ID: DRIFTKING-M3GT
jen tak mimo, všiml jste si někdo že když si necháte rovných 20 mega a jedete závod tak že se vám peníze přičítají i nad tuto hranici? Možná by to jen tak chtělo zkusit jestli po překročení této hranice by se nepřičetlo těch 333 mega navíc
Yop, Poty si toho všiml. V 1.01 ten limit odstranili. Škoda, že ten limit byl v 1.00, jinak by jsme mohli mít třeba z těch dvaceti Mercedesů asi tolik kreditů: 20x 333 000 000 = 6660000000
To bych v životě v tý hře nevyplácal
To bych v životě v tý hře nevyplácal
- Trámek
-
No tak já už klikám cca 3,5 hodiny a mám už 251 vozů v té VIP kvalitě... ještě mě zbývá utratit rovných 110.000.000 mega a už nevím co bych kupoval. No nějak to vykoupím na sílu, ale do hry/off-linu prozatím nenasadím ani jedno! Zatím se budu trápit s tím co mám legálně obdržené, dokud kariéru nedohraju do konce.
Jsem rád, že jsem získal z5 chrome line a stealth auta... už se na ně těším, ale nejdřív hezky všechno popořádku!
Nyní se budete divit co napíšu, ale Hocky+Pepo Redjousi a Markoduno.. přehodnotte svůj názor jako já... nakupte rychle co půjde, než to opravěj a nechte auta stát v garáži a prostě nejezděte s nima... já to tak udělám, ať si začátek hry nezkazím.
Jsem rád, že jsem získal z5 chrome line a stealth auta... už se na ně těším, ale nejdřív hezky všechno popořádku!
Nyní se budete divit co napíšu, ale Hocky+Pepo Redjousi a Markoduno.. přehodnotte svůj názor jako já... nakupte rychle co půjde, než to opravěj a nechte auta stát v garáži a prostě nejezděte s nima... já to tak udělám, ať si začátek hry nezkazím.
- markoduno
-
njn . Klasický CHEATER
ne ne. Dělám si prču
ne ne. Dělám si prču
- Trámek
-
- markoduno
-
klíííííd
- Trámek
-
CHEATER MÁ ALE JEDEN POZNATEK... NEŽ SE AKTUALIZUJE HRA NA 1.01 TAK JE TAM KOLONKA KOMUNITA A TA ZNAMENÁ, ŽE V BUDOUCNU TU TA KOLONKA BUDE OPRAVENÁ A TUDÍŽ UVIDÍME JAKO V GT5, KDO JE V ON-LINU A CO HRAJE... BÉÉÉÉÉÉÉÉ
-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Teda Trámis!!! ... Ty se nezdáš, nejdřív tady z nás dělá darebáky a pak vykope největší tunel ze všech ...
... herec jeden ...
... nééééé Trámku, sóóórry všecko dobrý, každej to má nastavený trochu jinak, já teď trochu zašvindluju, ale potom si budu v klidu užívat a možná i víc jezdit, když nebudu muset budovat kariéru a vydělávat geldy. GT5 mě ani po třech letech neomrzela, (někdy bych jezdil, až bych brečel), tak nemám strach že si GT6 zkazím na začátku, vím, co dělám a proč.
... herec jeden ...
... nééééé Trámku, sóóórry všecko dobrý, každej to má nastavený trochu jinak, já teď trochu zašvindluju, ale potom si budu v klidu užívat a možná i víc jezdit, když nebudu muset budovat kariéru a vydělávat geldy. GT5 mě ani po třech letech neomrzela, (někdy bych jezdil, až bych brečel), tak nemám strach že si GT6 zkazím na začátku, vím, co dělám a proč.
RC cars 1/10 elektro
Sranda to tady sledovat...
Pro mě bylo GT právě vždy o tom, že "kariera" ma takovej ten životní snovej příběh každýho kluka/závodníka...
....seš chudej, bez auta, a začneš přemýšlet, co koupit....pak vybereš jedeš první závod, vyhraješ, a přemýšlíš, jestli je lepší dát novej filtr sání nebo poslední díl výfuku....
...tak se prokousáváš tím "životem" dál až je z tebe dokonalej bohatej závodník....
Dělat to tak, že se narodím se zlatou lžičkou v prdeli a mám na co si vzpomenu, přijdu o ten největší zážitek, co GTčko dává a vždy dávalo...
Nechci soudit ty, co to dělají jinak, ale myslím, že oni se tím potrestaj ze všech nejvíc...
Pro mě bylo GT právě vždy o tom, že "kariera" ma takovej ten životní snovej příběh každýho kluka/závodníka...
....seš chudej, bez auta, a začneš přemýšlet, co koupit....pak vybereš jedeš první závod, vyhraješ, a přemýšlíš, jestli je lepší dát novej filtr sání nebo poslední díl výfuku....
...tak se prokousáváš tím "životem" dál až je z tebe dokonalej bohatej závodník....
Dělat to tak, že se narodím se zlatou lžičkou v prdeli a mám na co si vzpomenu, přijdu o ten největší zážitek, co GTčko dává a vždy dávalo...
Nechci soudit ty, co to dělají jinak, ale myslím, že oni se tím potrestaj ze všech nejvíc...