Hankook 24H EPILOG BRNO
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Hankook 24H EPILOG BRNO
Tak pánové, kdo sledujete trochu net nebo fb, teď jsem zjistil tuto skvělou zprávu.
15.-16.října - Brno bude mít 24hodinovku
jednoduchým kliknutím si to neznalci eng přeloží, že...
http://www.24hseries.com/series/latest- ... -hour-race
P.S. tak teď nevím..., ale zase to není LM
15.-16.října - Brno bude mít 24hodinovku
jednoduchým kliknutím si to neznalci eng přeloží, že...
http://www.24hseries.com/series/latest- ... -hour-race
P.S. tak teď nevím..., ale zase to není LM
...každej má něco, já jezdím...
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hankook 24H EPILOG BRNO
Nevadí. Ale stejne je to pecka !! Myslim ze mi uz v Brne budeme od středy.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
výborně. To nám pomůže v rozhodování ohledně sklípku. Bohužel je pro mě tento termín zabitý
jsem jasnej, určitě pojedu zkouknout celou 24H...motoristický bůh se nad námi slitoval a píše: 15.-16.října - Brno bude mít 24hodinovku
"ale nebudete mi na auto stavět pivo! To jen aby bylo jasno předem...
Ahoj
Jedu a .....položím Speedymu na auto limonadu
Jedu a .....položím Speedymu na auto limonadu
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Po úvodní euforii přichází velké a složité rozhodování...
Co teď s tím vším udělat a jak se rozhodnout...
Beru to z hlediska práce na AMD. Jednak to tam bude celkem zajímavý, protože loňskou 12h sloužili 2 lidi u nás na postu. 24h je ale úplně něco jiného, na to dopředu nenaspíš a není nás tam zase tolik.
Na druhou stranu bych to chtěl prožít s Vámi, kdo se přijedete podívat.
A pak k tomu ještě nakombinovat Kobylí - v této situaci absolutně nepravděpodobné být v Pá ve sklepě a druhej den od 8:00h na okruhu.
Takže zatím vůbec nevím...
Co teď s tím vším udělat a jak se rozhodnout...
Beru to z hlediska práce na AMD. Jednak to tam bude celkem zajímavý, protože loňskou 12h sloužili 2 lidi u nás na postu. 24h je ale úplně něco jiného, na to dopředu nenaspíš a není nás tam zase tolik.
Na druhou stranu bych to chtěl prožít s Vámi, kdo se přijedete podívat.
A pak k tomu ještě nakombinovat Kobylí - v této situaci absolutně nepravděpodobné být v Pá ve sklepě a druhej den od 8:00h na okruhu.
Takže zatím vůbec nevím...
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo těžká práce traťáka.
Teď ti to rozhodování nezávidim.
Teď ti to rozhodování nezávidim.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Já plánuji návštěvu určitě, ještě ale nevím v jaké rozsahu. Hele nechci se vtírat ale KOBYLÍ 2016 je nějak tajná akce? Nemám tam přístup do té diskuze
speedy edit: zkontroluj přístup znovu, už by to mělo fungovat ... BtW;vítej v klubu supertajných
speedy edit: zkontroluj přístup znovu, už by to mělo fungovat ... BtW;vítej v klubu supertajných
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám už rozhodnuto.
Budu pracovat a v době volna se za Vámi stavím na pokec. Jinak to nevidím. Jestli v tom bude napasovaný Kobylí, tak prostě budu asi poprvé chybět, nedá se nic dělat.
Budu pracovat a v době volna se za Vámi stavím na pokec. Jinak to nevidím. Jestli v tom bude napasovaný Kobylí, tak prostě budu asi poprvé chybět, nedá se nic dělat.
Jj, asi nejlepší kompromis. S mobilem v kapse není problémpavel67 píše:Budu pracovat a v době volna se za Vámi stavím na pokec
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to dopadne podle plánu, jsem volnej v podstatě celou sobotu do 22:00, kdy nastupuju na boudu a jsme tam ve dvou až do dojezdu do cíle. Hustý co
Takže se uvidíme doufám v sobotu a pak asi i po dojezdu, na chvilku. Asi nekopnete hned do vrtule, co
No uvidíme na fleku, jak to všechno bude. Ale myslím, že to určitě bude stát za to
Takže se uvidíme doufám v sobotu a pak asi i po dojezdu, na chvilku. Asi nekopnete hned do vrtule, co
No uvidíme na fleku, jak to všechno bude. Ale myslím, že to určitě bude stát za to
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
U nás taky rozhodnuto a dnes dohodnuto. Od pátku campíme v boxech. Takže my na tebe budeme mít času habaděj.pavel67 píše:Pokud to dopadne podle plánu, jsem volnej v podstatě celou sobotu do 22:00, kdy nastupuju na boudu a jsme tam ve dvou až do dojezdu do cíle. Hustý co
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Za týden start! Takže sraz je kdy a kde?
Mám koupit bečku a špekáčky a zakempíme na Céčku?
Mám koupit bečku a špekáčky a zakempíme na Céčku?
zrovna jsem dopsal příspěvek tady.
Beru grill, něco málo naloženého masa a karton plechovek. Určitě se včas sejdeme na stadionu, tak aby se stihlo úplně všechno! Od pitwalku , startu závodu z hlavní tribuny, courání zpět na "C", noční ohřátí se v presscentru v hlavní budově, zahřátí traťáka na postu č.1 (posláním MMS s opečeným steakem a ohněm v pozadí ), noční koukání na auta na nádherné tribuně "F", krátký spánek nad ránem až po cíl maratónu z hlavní tribuny!! Prostě už se těším jako sviňa na vás všechny a na pokec a nějaké to pivko za řevu závodních motorů v pozadí Koukejte dovalit - lumpové!
PS: jen už mi na kapotu auta neodkládejte pivo nebo si na to aspoň vemte nějaké podšálky, kdo to má furt leštit
PPS: Hezký článek o 24H LeBrno v odkazu ... super je poslední fotka ve fotogalerii k článku, bude to nářez
Beru grill, něco málo naloženého masa a karton plechovek. Určitě se včas sejdeme na stadionu, tak aby se stihlo úplně všechno! Od pitwalku , startu závodu z hlavní tribuny, courání zpět na "C", noční ohřátí se v presscentru v hlavní budově, zahřátí traťáka na postu č.1 (posláním MMS s opečeným steakem a ohněm v pozadí ), noční koukání na auta na nádherné tribuně "F", krátký spánek nad ránem až po cíl maratónu z hlavní tribuny!! Prostě už se těším jako sviňa na vás všechny a na pokec a nějaké to pivko za řevu závodních motorů v pozadí Koukejte dovalit - lumpové!
PS: jen už mi na kapotu auta neodkládejte pivo nebo si na to aspoň vemte nějaké podšálky, kdo to má furt leštit
PPS: Hezký článek o 24H LeBrno v odkazu ... super je poslední fotka ve fotogalerii k článku, bude to nářez
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já hlásím jako většinou na akce tady u nás na jihu účast v počtu nejmíň ve třech. Sraz na C snad ještě domluvíme na nějakém konkrétnějším termínu. Já pak valím v deset večer na boudu (jak už jsem psal), a jak to tak vypadá, tak Pavel to dá s Váma až do konce. Ještě nevím celkem přesně, co to druhý mládě, ale mám takový tušení... no, mamka asi radost mít nebude. Prostě jak psal prduch - teplý oblečení na noc (asi fakt bude okolo nuly...) a spacák to jistí. Kus masa a špekáček v mošničce si teda přineseme, když bude ten gril. Seš fakt kámoš speedy, díky.
Možná mě začíná mrzet že jsem si nevzal tu směnu obráceně, protože se budu muset držet zpátky - no jedno dvě piva si dám k nějaký flákotě a pak už to snad nějak přežiju. Těším se už teď.
Hlavně určitě přijeďte, protože příští rok už nejsme na programu.
Možná mě začíná mrzet že jsem si nevzal tu směnu obráceně, protože se budu muset držet zpátky - no jedno dvě piva si dám k nějaký flákotě a pak už to snad nějak přežiju. Těším se už teď.
Hlavně určitě přijeďte, protože příští rok už nejsme na programu.
No jako nevím jak dorazím, auto asi nebudu mít k dispozici. Jede někdo z/přes Prahu??
11:30 zraz na Ccku. Beru basu piv, spekacky a spacak.
Proste tam zakempim!
Proste tam zakempim!
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Než v 11:30 zakempiš na Céčku, tak sotva dojdeš na START, v 11h je otevřenej GRID.
Samozřejmě záleží na tom, kdo co chce vidět, že...
Samozřejmě záleží na tom, kdo co chce vidět, že...
plánuji přílet na "C" podstatně dřív... z pupku světa budu odjíždět kolem 07:30, na placu bych byl rád nejpozději kolem 09:30. Pak se obávám, že už nebude volno pro auto na diváckém svahu a to bych fakt nerad Ono to chvilku zabere, než se koupí lístky, pak zaparkovat, pak pěšky na gridwalk a šup na tribunu stihnout start atd...
Jestli tam nekdo bude tak dokvapim driv ze
Pocasi zatim hlasi dest a 12 stupnu, ale v Brne nikdy neprsi takze to vydim pozitivne.
Hlavne ze nebude mrznout
Pocasi zatim hlasi dest a 12 stupnu, ale v Brne nikdy neprsi takze to vydim pozitivne.
Hlavne ze nebude mrznout