Obecná diskuze
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Obecná diskuze
Sleduje tu někdo ZOH ? Pokud jo, tak Moravec dnes další placka , včera taky jedna, celkem už 6 a to už stojí za pár písmenek i sem do fóra.
Za mě gratulace a medaile se letos jenom hrnou.. jen tak dál!
Za mě gratulace a medaile se letos jenom hrnou.. jen tak dál!
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
ZOH sleduji prakticky neustále. Nejvíce jsem fandil Soukalové. Ta holčina si to zasloužila asi nejvíce z celé české repre. Ještě Sáblíková a bude to ok.
- Trámek
-
Obecná diskuze
Taky koukám co to dá.. jj, Gabča to už musela dát a podařilo se to, ty 4té místa už byli k nasrání!
Sáblice i vynechala 1500m, takže na 5000m je gold povinost!
Ale teda hokej... to je hrůza na to koukat, vůbec nejsou sehraní, dotoho Lojza tvořitel sestav, a dneska i možná rupnou s SVK a bude vymalováno úplně
Sáblice i vynechala 1500m, takže na 5000m je gold povinost!
Ale teda hokej... to je hrůza na to koukat, vůbec nejsou sehraní, dotoho Lojza tvořitel sestav, a dneska i možná rupnou s SVK a bude vymalováno úplně
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-
Obecná diskuze
budu jim fandit na bowlingu. ALe tak nějak mě to zatím nechává chladným. Slovákům bych to přál také. Škoda, že se tyto národy musely potkat právě v souboji o postup do čtvrtfinále.
Obecná diskuze
Mám také komentovat olympiádu?
Obecná diskuze
Já okomentuji akorát hokej. Stojí to za starou bačkoru, samí ''NHL Hvězdy'' a dostaneme i od Švícarska...
Jsem na ně zvědavý dnes, jak se předvedou a jestli se nepředvedou, tak letí domů.
Jsem na ně zvědavý dnes, jak se předvedou a jestli se nepředvedou, tak letí domů.
Tak kecáš nebo jedeš?
Obecná diskuze
To není jen nějaký Švýcarsko, to už je pořádnej top tým, jako je Švédsko, Rusko a ostatní. Jsou to vícemistři z minulýho roku. Ty nároďáky jsou dneska už hodně vyrovnaný a záleží spíš jakej výkon podají v danejch zápasech.
Obecná diskuze
hosi,nemusite mat obavy.to nase muzstvo stoji za prd,nevedia ani dat gol.bude vam stacit priemerny vykon a este usetrite sily na stvrtfinale.
- Trámek
-
Obecná diskuze
kosí trávu, teda Osiwaru.. néééééééééééé ... ty to raději nekomentuj
Je to škoda, že se dnes tak brzy potkali tyhle dvě mužstva, ale oba hrajou hovno, tak to dnes bude vyrovnanej boj!
SVK zahráli pěkně proti rusům.. ač kurzově jo, ale vůbec dnes češi nejsou favoriti
Je to škoda, že se dnes tak brzy potkali tyhle dvě mužstva, ale oba hrajou hovno, tak to dnes bude vyrovnanej boj!
SVK zahráli pěkně proti rusům.. ač kurzově jo, ale vůbec dnes češi nejsou favoriti
- markoduno
-
Obecná diskuze
Kuba98cz píše:samí ''NHL Hvězdy'' a dostaneme i od Švícarska...
Asi proto, že nejsou měk...í
Sorry, ale já musel Já také nejsem žádný gramatik nebo dramatik ?
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
O dramaturgii se tu starám já !!!!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Obecná diskuze
A o gramatiku Speedy Ale dobrý, hoši jsou ve čtvrtfinále... 5:3 pro nás.
Tak kecáš nebo jedeš?
- markoduno
-
Obecná diskuze
Taky jsme se Zahisem řácky fandili.
Mazi námi se ocitli 3 zástuci USA a 1 zástupkyní SVK. No jak to mohlo dopadnout.....moooc hezky
Mazi námi se ocitli 3 zástuci USA a 1 zástupkyní SVK. No jak to mohlo dopadnout.....moooc hezky
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Co myslíte ? Řekne nám tohle také ředitel vývoje GT6 ?
EA brání Battlefield 4. Podle nich jde o nesmírně úspěšný produkt
Středa 12.2.2014 16:16 - Autor: Michal "Miky" Burian - Rubrika: Novinky
Jsou si vědomi chyb, nechtějí ale akceptovat, že by hráči ve většině případů litovali, že si hru vůbec koupili.
Sever Rock, Paper, Shotgun měl možnosti si na konferenci D.I.C.E popovídat s hlavním kreativním ředitelem Electronic Arts o problémových startech Battlefieldu 4 nebo SimCity. Oba tituly byly v době vydání dosti nehratelné, do SimCity se nebylo možné připojit několik týdnů.
Rich Hilleman si je vědom některých chyb, i přesto ale důrazně obě hry obhajuje. A to i přesto, že SimCity nefungovalo pořádně několik měsíců a Battlefield 4 má po říjnovém vydání stále problémy.
Novinář Nathan Grayson se tak zeptal, zda Electronic Arts plánuje nějaké změny do budoucna, aby se neopakovaly chyba jako v případě Battlefieldu 4 nebo SimCity. Hilleman na to reagoval následovně: "Nejsem si jistý, že přijímám vaši premisu. Battlefield 4 je mimořádně úspěšným produktem na obou generacích konzolí a PC. Z prodejního i herního hlediska."
Battlefield 4 má na kontě přes 8,22 milionů prodaných kusů [zdroj: vgchartz]
"Myslím, že se o tom hodně mluví, ale je to pochopitelné. Čím více zákazníků máte, tím více toho uslyšíte. Některé věci jsme udělali špatně, víme o tom. Budeme se snažit to napravit, budeme se snažit být chytřejší a přistupovat mnohem lépe k tomu co naši zákazníci chtějí."
"Nejsem ale ochoten akceptovat a nemyslím si, že by většina našich zákazníků řekla: Je to špatná hra. Lituji, že jsem ji koupil. Spíše od nich slyšíme, že jsme vytvořili hru, která je dobrá, lepší by byla, kdyby neměla tyhle chyby/problémy."
Závěrem pak kreativní ředitel dodal, že velmi rychle opravili velké chyby. "Důležité je neopakovat tyto chyby v budoucnu. Na to budu hrdý."
Chybět nemohla otázka ani o blížící se Titanfall. U něj se Hilleman moc nerozpovídal a akorát řekl, že plnou kontrolu nad projektem má Respawn.
Nezbývá než doufat, že se v Electronic Arts poučí ze svých chyb, aby nám pokud možno dělali jen radost a vydávali hry, které si oblíbíme. Bohužel vše je to jen byznys, kde jde především o peníze. Třeba, snad se jednoho dne dočkáme.
EA brání Battlefield 4. Podle nich jde o nesmírně úspěšný produkt
Středa 12.2.2014 16:16 - Autor: Michal "Miky" Burian - Rubrika: Novinky
Jsou si vědomi chyb, nechtějí ale akceptovat, že by hráči ve většině případů litovali, že si hru vůbec koupili.
Sever Rock, Paper, Shotgun měl možnosti si na konferenci D.I.C.E popovídat s hlavním kreativním ředitelem Electronic Arts o problémových startech Battlefieldu 4 nebo SimCity. Oba tituly byly v době vydání dosti nehratelné, do SimCity se nebylo možné připojit několik týdnů.
Rich Hilleman si je vědom některých chyb, i přesto ale důrazně obě hry obhajuje. A to i přesto, že SimCity nefungovalo pořádně několik měsíců a Battlefield 4 má po říjnovém vydání stále problémy.
Novinář Nathan Grayson se tak zeptal, zda Electronic Arts plánuje nějaké změny do budoucna, aby se neopakovaly chyba jako v případě Battlefieldu 4 nebo SimCity. Hilleman na to reagoval následovně: "Nejsem si jistý, že přijímám vaši premisu. Battlefield 4 je mimořádně úspěšným produktem na obou generacích konzolí a PC. Z prodejního i herního hlediska."
Battlefield 4 má na kontě přes 8,22 milionů prodaných kusů [zdroj: vgchartz]
"Myslím, že se o tom hodně mluví, ale je to pochopitelné. Čím více zákazníků máte, tím více toho uslyšíte. Některé věci jsme udělali špatně, víme o tom. Budeme se snažit to napravit, budeme se snažit být chytřejší a přistupovat mnohem lépe k tomu co naši zákazníci chtějí."
"Nejsem ale ochoten akceptovat a nemyslím si, že by většina našich zákazníků řekla: Je to špatná hra. Lituji, že jsem ji koupil. Spíše od nich slyšíme, že jsme vytvořili hru, která je dobrá, lepší by byla, kdyby neměla tyhle chyby/problémy."
Závěrem pak kreativní ředitel dodal, že velmi rychle opravili velké chyby. "Důležité je neopakovat tyto chyby v budoucnu. Na to budu hrdý."
Chybět nemohla otázka ani o blížící se Titanfall. U něj se Hilleman moc nerozpovídal a akorát řekl, že plnou kontrolu nad projektem má Respawn.
Nezbývá než doufat, že se v Electronic Arts poučí ze svých chyb, aby nám pokud možno dělali jen radost a vydávali hry, které si oblíbíme. Bohužel vše je to jen byznys, kde jde především o peníze. Třeba, snad se jednoho dne dočkáme.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
...Jj je to dost podobny problem jako uGT . Slyšel jsem že nekteři fanoušci BBC i když si koupili ČTYŘKU TAK STEJNĚ SE VRATILI K TROJCE... Ale u GT je to jinak tak že stejně jako Fanoušci Battlefieldu(ja na něm takě probojoval několikset hodin) tak i přiznivci GT ,co ž jsme my,mužeme doufat že nas PD nenecha se topit v jejich nedodělkach...Hanz.77 píše:Co myslíte ? Řekne nám tohle také ředitel vývoje GT6 ?
EA brání Battlefield 4. Podle nich jde o nesmírně úspěšný produkt...
Asi to proložim battlefieldem trojkou a nervy jsou pryč
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- Trámek
-
Obecná diskuze
Teda nevím jak vám, ale včera jsem nakouknul do on-linu GT6 a než jsem se tam vůbec dostal, tak mě to 3x za sebou vypsalo nějakou chybu ID 2xxxxxxx a psalo to, že nemůžu hrát v on-linu když nejsem přihlášen ke službě PSN.
Hlava mě to nebrala, byl jsem normálně přihlášený. No nic, nakonec jsem se po 3x načtení hry od začátku, do on-linu dostal a tam mě překvapila další věc!
Jezdím na pohled budíky a tak ho mám standartně nastaven... nicméně start, já jedu a obrazovka prázdná .. říkám ty vole co je???? přepínám mezi pohledy, ostatní jsou v pořádku, tak jedu na pohled z haupny a ptám se kluků co mám dělat... kámoš říká: AŽ BUDEŠ V PITU, ZMÁČNI TLAČÍTKO START A RYCHLE ZPĚT. No já přece nemůžu čekat až do pitu, tak mačkám start během závodu a ohružuju zbytek pole behěm jízdy. Tak to je teda mazec.. dělá vám to taky? Novinka to prý není, protože jsem byl jedinej kdo se tomu divil.
Jinak v on-linu z týmu pouze jeden hráč a to Braňo, v místnosti se dvěma svýma kamarádama, tak jsem tu hru vypnul a po další zkušenosti, rovnou vložil do krabičky a odnesl do skříně.
Hanzi: kdy mě odepíšeš na můj dotaz? Ptám se nyní naposledy... už mě nebaví to sem psát obden
Kuba98: pokud je RedBull cup na light, tak zvážím účast a to bych asi jel... dnes se definitivně rozhodnu zítra kdyžtak pojedu-tohle by mě vyhovovalo.. díky za info.... ale co budíky? tam nemizej? no počkám na vaše reakce co a jak.. jinak tak hra asi fakt zůstane ve skříni, nebo já už nevím
ps: chyba je prý od posledního update
Hlava mě to nebrala, byl jsem normálně přihlášený. No nic, nakonec jsem se po 3x načtení hry od začátku, do on-linu dostal a tam mě překvapila další věc!
Jezdím na pohled budíky a tak ho mám standartně nastaven... nicméně start, já jedu a obrazovka prázdná .. říkám ty vole co je???? přepínám mezi pohledy, ostatní jsou v pořádku, tak jedu na pohled z haupny a ptám se kluků co mám dělat... kámoš říká: AŽ BUDEŠ V PITU, ZMÁČNI TLAČÍTKO START A RYCHLE ZPĚT. No já přece nemůžu čekat až do pitu, tak mačkám start během závodu a ohružuju zbytek pole behěm jízdy. Tak to je teda mazec.. dělá vám to taky? Novinka to prý není, protože jsem byl jedinej kdo se tomu divil.
Jinak v on-linu z týmu pouze jeden hráč a to Braňo, v místnosti se dvěma svýma kamarádama, tak jsem tu hru vypnul a po další zkušenosti, rovnou vložil do krabičky a odnesl do skříně.
Hanzi: kdy mě odepíšeš na můj dotaz? Ptám se nyní naposledy... už mě nebaví to sem psát obden
Kuba98: pokud je RedBull cup na light, tak zvážím účast a to bych asi jel... dnes se definitivně rozhodnu zítra kdyžtak pojedu-tohle by mě vyhovovalo.. díky za info.... ale co budíky? tam nemizej? no počkám na vaše reakce co a jak.. jinak tak hra asi fakt zůstane ve skříni, nebo já už nevím
ps: chyba je prý od posledního update
- markoduno
-
Obecná diskuze
Trámku, mě se také občas stane, že se nemohu přihlásit do onlinu. Načte mi hra a napíše mi to, že jsem byl odpojen a bla bla IDxxxxxxxx. Tak skočím do menu a koukám....jsem přihlášen. Ale ono to pouze vypadá. Prostě se přihlásím znovu a když mi to takto udělá 3x, tak na to prdím. Sice se ti závody, které odjedeš v arcadě, při následném přihlášení započítají, ale online je v tu dobu na prd.
- Trámek
-
Obecná diskuze
Marku, tak tohle je pro mě novinka, nikdy mě to tahle neudělalo, až včera.... chjooo
Jinak jeli jsme gumy typu racing a opět katastrofa! Po výměně z PITu rychle ojeté a pomalejší časy... to ty sportovní, při posledním závodě v CUPu, úplná paráda-tam jsem rozdíl nezaznamenal. Nechápu proč to neopravěj... fakt mě štvou
Já si myslím, že už pernamentně makaj na 7.verzi pro PS4 a šestku odstavily na druhou kolej
Jinak jeli jsme gumy typu racing a opět katastrofa! Po výměně z PITu rychle ojeté a pomalejší časy... to ty sportovní, při posledním závodě v CUPu, úplná paráda-tam jsem rozdíl nezaznamenal. Nechápu proč to neopravěj... fakt mě štvou
Já si myslím, že už pernamentně makaj na 7.verzi pro PS4 a šestku odstavily na druhou kolej
- markoduno
-
Obecná diskuze
Já myslím, že na to permanentně serou (pardon) Ale stejně to budu hrátTrámek píše:Já si myslím, že už pernamentně makaj na 7.verzi pro PS4 a šestku odstavily na druhou kolej
Obecná diskuze
Tak, s tou chybou se mi to stalo taky, ale vyndal jsem disk, očistil ho a jelo to normálně. Je to trochu o nervi, ale nesmíš to vzdávat předčasně a musíš vyzkoušet každou možnost.
Včera odpoledne nikdo v lobby nebyl, a proč taky, všichni byli buď v práci, nebo se připojili večer.
Večer se nás v lobby sešlo 9 a s Red Bullíkem jsme si pěkně zazávodily.
PS: Narazili jsme na bug u Red Bullu, tak si na to dejte bacha!
Když už jenom roz-kliknete setup, tak je to bráno jako zakázaný tuning a do závodu vás to nepustí, takže se nedají nastavovat ani brzdy.
Ta věc s budíky není novinkou. To už se mi asi 2x stalo když hra vyšla. A myslím si, že se to stává jen, když je nastavená kvalifikace...
Prohlášení od hanze čekej příští týden.
A Red Bull Cup pojeď bude nás akorát 16 a mohlo by to být zajímavý. Navíc to auto drží jako na kolejích.
PS: /////AMG GT3 Series vypadá taky zajímavě... A JE TO LIGHT DEMAGE, ale ještě budu muset přizpůsobit data závodů tak aby Hanz, Kapsa a Jarda nebyli v práci, protože to chci jet ve všední dny. Když furt nadáváte, že se nic nejezdí, jenom GT-CUP. Tak teď se jezdit začne!!!
Včera odpoledne nikdo v lobby nebyl, a proč taky, všichni byli buď v práci, nebo se připojili večer.
Večer se nás v lobby sešlo 9 a s Red Bullíkem jsme si pěkně zazávodily.
PS: Narazili jsme na bug u Red Bullu, tak si na to dejte bacha!
Když už jenom roz-kliknete setup, tak je to bráno jako zakázaný tuning a do závodu vás to nepustí, takže se nedají nastavovat ani brzdy.
Ta věc s budíky není novinkou. To už se mi asi 2x stalo když hra vyšla. A myslím si, že se to stává jen, když je nastavená kvalifikace...
Prohlášení od hanze čekej příští týden.
A Red Bull Cup pojeď bude nás akorát 16 a mohlo by to být zajímavý. Navíc to auto drží jako na kolejích.
PS: /////AMG GT3 Series vypadá taky zajímavě... A JE TO LIGHT DEMAGE, ale ještě budu muset přizpůsobit data závodů tak aby Hanz, Kapsa a Jarda nebyli v práci, protože to chci jet ve všední dny. Když furt nadáváte, že se nic nejezdí, jenom GT-CUP. Tak teď se jezdit začne!!!
Tak kecáš nebo jedeš?