Obecná diskuze
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
...každej má něco, já jezdím...
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Obecná diskuze
No super, ty kluku jedna šikovná... děkuji mnohokrát
Jdu do ní, jen aby byla dobrá, jak Black
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Trámek
-
Obecná diskuze
Trámek píše:No super, ty kluku jedna šikovná... děkuji mnohokrát
EDIT: TAK JSEM DOČETL RECENZE.. JE TO ŠIT A JAK PÍŠOU, BLACKOVI TO NESAHÁ ANI PO ZAROSTLÉ NECHTY+DOBA HRANÍ S PRSTEM V (_Y_) CCA 5HODIN MAX., TAKŽE NIC.. I TAK DÍKES
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
No hele BLACK BYLA REVOLUČNI HRA NA ps2 . Ta nastavila vysokou lat'ku v grafice i hratelnosti. Měl jsem ji a po ni jsem nemohl hrat žadnou podřadnou akci až do PS3ky... Jestli bude nejaka dvojka nebo tak něco tak take bych do toho šel.
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
A co na tom ? Takovýhle kraksny má Trámis v garáži hafo! Od každý barvy jednoho a k tomu další na zimních a letních aby nemusel přezouvat.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
- Trámek
-
Obecná diskuze
Přesně tak Hanzi... aut je, že už se v nich nevyznám
Seržo, tak dvojka je, jak psal Pavel, ale ohromnej šit.. četl jsem recenze a s Blackem to nemá nic společného...
.. ale jak píšeš, Black byla revoluce stříleček.. do dneška taková hra není na trhu!
Seržo, tak dvojka je, jak psal Pavel, ale ohromnej šit.. četl jsem recenze a s Blackem to nemá nic společného...
.. ale jak píšeš, Black byla revoluce stříleček.. do dneška taková hra není na trhu!
- Trámek
-
Obecná diskuze
Kdyby měl někdo zájem, tak mě to přišlo na mejla a dneska jsem to aplikoval.. docela okay
Gran Turismo 6 Dynamic Theme
- LEPAR
- PSN ID: AS-GTRacing-SVK
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
ešte že ta máme cheater dík ide toTrámek píše:Kdyby měl někdo zájem, tak mě to přišlo na mejla a dneska jsem to aplikoval.. docela okay
- Trámek
-
Obecná diskuze
Tak aby to tu neumřelo úplně, protože celkově píšete, že nestíhám číst... mrkněte na:
Rocket '07 - 550PP - dejte sportovní hardy a je to super svezení... na to, jak je to lehké auto, sedí dobře a jede se sním suprově.. doporučuji vyzkoušet
ps: Lepar... já ti dám cheatera to přislo ofiko mejlem při každém startu, jiné auto k 15.ti nám
Rocket '07 - 550PP - dejte sportovní hardy a je to super svezení... na to, jak je to lehké auto, sedí dobře a jede se sním suprově.. doporučuji vyzkoušet
ps: Lepar... já ti dám cheatera to přislo ofiko mejlem při každém startu, jiné auto k 15.ti nám
Obecná diskuze
mne ten mail neprisiel,takze diky...uz je tamTrámek píše:Kdyby měl někdo zájem, tak mě to přišlo na mejla a dneska jsem to aplikoval.. docela okay
- Trámek
-
Obecná diskuze
Majkle, co ti nejde? To nemá s GTA 2013 nic společného.. dole klikni na download a pak pokračuj dle požadavků
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
přes co to lovíte?? normálně tady a pak přetáhnout do PS3 nebo rovnou na PS3?? Tam mě to vůbec stránku SEN nechce načíst a tady to po mě chce nějaký přihlášení... poraďte pls "nezkušenému"...Trámek píše:Kdyby měl někdo zájem, tak mě to přišlo na mejla a dneska jsem to aplikoval.. docela okay
...každej má něco, já jezdím...
- Trámek
-
Obecná diskuze
Pavle, musíš kliknout na download your free GT6 theme,
pak vyber jazyk CZ/EN
pak klikni na add to basket
pak zadej tvůj e-mail a heslo , které přísluší tvému účtu PSN a přihlaš se
pak klikni download
pak klikni show download queue
pak jdi do konzole do account managementu a zbytek stáhni do konzole v transaction history
pak v konzoli nastavit v theme to GT6 theme a mělo by to jít, a jít po nastavení ve všech účtech v konzoli
Snad jsem to napsal dobře, kdyby to nešlo, tak mě opravte, nebo zítra až zapnu psko, zkusím to a napíšu to znova
ps: jinak v PS3 na PSN Store, jsem to pak taky hledal a nenašel jsem to tam.. je to asi nějaká akce, jen pro někoho, mě to přislo e-mailem
pak vyber jazyk CZ/EN
pak klikni na add to basket
pak zadej tvůj e-mail a heslo , které přísluší tvému účtu PSN a přihlaš se
pak klikni download
pak klikni show download queue
pak jdi do konzole do account managementu a zbytek stáhni do konzole v transaction history
pak v konzoli nastavit v theme to GT6 theme a mělo by to jít, a jít po nastavení ve všech účtech v konzoli
Snad jsem to napsal dobře, kdyby to nešlo, tak mě opravte, nebo zítra až zapnu psko, zkusím to a napíšu to znova
ps: jinak v PS3 na PSN Store, jsem to pak taky hledal a nenašel jsem to tam.. je to asi nějaká akce, jen pro někoho, mě to přislo e-mailem
Naposledy upravil(a) Trámek dne 24.12.2013 03:25, celkem upraveno 1 x.
- Trámek
-
Obecná diskuze
Tak lidičky...
ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽUCHA, POHODU, HLAVNĚ ZDRAVÍ A MNOHO ŠŤASTNÝCH KILOMETRŮ NEJEN V GRAN TURISMU, ALE I V REÁLU A... a, a, a, to je asi vše
Přejí všem Trámkovi
ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽUCHA, POHODU, HLAVNĚ ZDRAVÍ A MNOHO ŠŤASTNÝCH KILOMETRŮ NEJEN V GRAN TURISMU, ALE I V REÁLU A... a, a, a, to je asi vše
Přejí všem Trámkovi
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
Dovolte mi také popřát klidné a pohodové vánoce všem, kteří navštěvují tyto stránky. Hodně štěstí, lásky a hlavně hodně zdraví. Abychom se spolu sešli i v příštím roce a to nejen u virtuálního ježdění, ale i v reálu. A pod stromečkem, aby jste našli to, co jste si přáli.
S pozdravem Markoduno s rodinou.
S pozdravem Markoduno s rodinou.
Obecná diskuze
stastne,vesele a racingove sviatky vsetkym
Obecná diskuze
ZÁVODNÍCI - VÁNOCE JSOU TU
KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKU A BOHATÉHO JEŽÍŠKA VÁM VŠEM PŘEJE PAJINEK S RODINOU
P.S. snad ježíšek přinese tu šílenost GT-6
KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKU A BOHATÉHO JEŽÍŠKA VÁM VŠEM PŘEJE PAJINEK S RODINOU
P.S. snad ježíšek přinese tu šílenost GT-6