Twin Ring Motegi Series 2012
Tak mě se dnes hroutí časový rozvrh. No spíš jsem se nezastavil celé odpoledne a večer budu KO a to ještě zítra stávám v půl patý , takže omlouvám se ale dnes už nejedu. Užijte si závod a hodně štěstí všem do závodu.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
nikdo nereaguje, tak to tedy zkusím:novcze píše:tak jak, můžeme to odjet s jakýmkoliv NASCARem, chci jet jako Montoya
- během testování "co to vlastně žere" jsme zkusili různá barevná provedení Chevy Impala NASCAR 2010 i 2011. Není v nich žádný rozdíl. (no jasně že není )... takže vemte jakoukoliv Impalu ( tak je to psané i v propozicích)
Kdo chce jet s Montyho autem tak ať jede mě je to jedno se kterým zase nedobrzdím.....Asi vezmu s číslem 42 (2010)
Chtěl jsem to bombonkové od K.B. ale to není impala
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
mě je to také jedno. Škoda jen, že se nedá přestříkat
-
- PSN ID: DRIFTKING-M3GT
Montoyu mám já protože pojedu jak on tak bacha
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
štrejchneš o mě a je po tobě
Budu zakládat pro 11 pilotů, ještě je stále čas se přihlásit.
-
- PSN ID: DRIFTKING-M3GT
kluci od formulí co se zlobí když se na ně jen někdo podívá buďte domamarkoduno píše:štrejchneš o mě a je po tobě
Výsledkový servis dnešního závodu a celkový přehled série.
Gratulace bednařům:
A díky za účast všem zúčastněným. Tímto je Twin Ring Motegi Series ukončena.
Gratulace bednařům:
Kód: Vybrat vše
Majkl
-------
NOVcze | 1 | Speedy
--------- ---------
| 2 3 |
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
škoda že mě nevyšla účast ve více závodech, ale na to, že jsem jel 2x a jsem na 5-tým fleku je to dobrý...
gratulace bednařům
P.S. - Osi, krásný bedny
gratulace bednařům
P.S. - Osi, krásný bedny
...každej má něco, já jezdím...
Re: Twin Ring Motegi Series 2012
nechápu jak jsem mohl celkově skončit duhej
Re: Twin Ring Motegi Series 2012
No já myslím že tento šampík se hodně povedl právě pro jeho jednoduchost přímost a ve výsledku KROMĚ MICHALA1 i zajímavé složení v každém v závodu včetně výsledků. Zajímavé promíchání, zvraty, havárky atd.novcze píše:nechápu jak jsem mohl celkově skončit duhej
Je jasné že s přibývajícím časem GT5 trochu tedy alespoň u mě ztrácí na intenzitě, kdy se hře věnuji. Fakt už trávit hodiny se štelování vozu není tak božanský jako na začátku. To jde v prvním roce kdy si hru přímo vychutnáváme. Myslím že do budoucna to bude chtít tvořit právě takovéto mini serie 4/5 závodů a valíme. Trochu to sice postrádá tu GT-Racing šťávu a možná i hodnoty vystavěné právě na tom profi stylu, nadruhou stranu to otvírá dvěře pro hosty, další piloty, zajímavé mixy na startu i v cíly a udržíme si závodění až do vydání dalšího dílu , i když upřímě doufám, že toho se dočkáme až na novou generaci.Opravdu si neumím představit co by měla například GT6 na PS3 nabídnout nového. Grafika je parádní na GT5, takže tady bych asi žádný posun na staré PS3 neviděl jako reálný a pár nových vozu + 17 nově modifikovaný Nissanů GT-R s ,,možná" ještě nějakými tratěmi z GT4, by fakt asi GT6 neohromila .
Takže kucí Hanz77 , OSI, vaše serie ať už s Lambem nebo Motegi ,,Rising Sun" , parádně vyplnili závodní kalendář tohoto roku a já se už teším co kdo vymyslí nového
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.