Gran Turismo 5

Vše o předposledním vydání hry
Odpovědět
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

eddie píše:...Polemika ohledně GT je asi oprávněná, ale stejně se nemohu zbavit dojmu, že to zase všechno koupím...PS4...GT 6...G-29...
Jednou taky koupím, až nebu mít kam dávat prachy. GT5 a jejich tragický online je dostatečný důvod proč to už dál nekupovat ( nebo aspoň né hned za brutální lováče). Hraju si teď se skutečným závodním simulátorem "RACE 07" . Je to sice záležitost 6let stará, ale JE TO ZÁVODNÍ SIMULÁTOR!!
GT5 se transformovala do přehnané komerční záležitosti, a je to k velké škodě jinak parádního nápadu a super grafického provedení.
:smutek a beznaděj:
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

speedy píše:GT5 se transformovala do přehnané komerční záležitosti, a je to k velké škodě jinak parádního nápadu a super grafického provedení.
Já tady hrál pouze GT2 a GT4 a jen kariéru ale, jestli se GT5 někam transformovalo, tak nevím, nevím, princip zůstává v podstatě stejný. Akorát je tu navíc online. A pokud něco nevyhovuje tak není, co řešit - adieu :) Je to prostě masovka, která má vydělat mraky peněz a asi se tak i děje.
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

tratě London, Madrid, Seatle, Tokyo atd ....... k čemu to je vůbec dobrý ???
Snad jen k tomu aby se zvýšil prodej v UK, Spain, US, .... snad ještě kvůli fotce u fontány v Madridském cental parku.. :? :cry:

Online bylo pro GT5 nutností, jinak by už po něm dnes neštěkl pes... Pokuď nějak nevychytají do GT6 kvalitu online, tak asi fakt adieu.... GT6, nutné DLC, PS4 atd... to nebude zadarmo a jestli takové brutální love pustím ze šrajtofle - tak to musí stát za to :!: Jinak je to špatná investice a ty nerad dělám :idea:
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od Hanz.77 »

Stějně nám to nedá a GT6 si stejně koupíme! :lol: Zůstává potom jen otázka zda u GT zůstaneme nadále jako team a budeme brát hru jako stežejní základ. Pojedeme určitě CUP celý rok a ti co je to nebude moc lákat si připravý své PC a pojedou si vedlejšáky jako třeba Race 07 nebo "Project Cars".
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

udeřil jsi hřebík na hlavičku. Pokud bude ale podmíněno GT6 koupí PS4, tak si asi nejdříve počkám, až to nějaký kaskadér koupí a po shlédnutí či otestování se rozhodnu.
No prostě počká, až si to speedy koupí a pak uvidím :lol:
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Obecná diskuze

Příspěvek od Redjous75 »

Já mám jasno. Všichni už cítíme, že potřebujem závodit NE kroužit s převodovkou : Max. Speed na min. finál do prava a převody stáhnout a doladit. Na to házím bobek. Online kam se do místnosti cpe, kdo nema, online co neumí vyhodnotit kvalifikaci a 4 dobré tratě a drift do zatáček. NE,NE NE ... GT6 musí být zásadní, inovativní a ZÁVODNÍ !!!- Pokud né půjde jen o up date na novou konzoli a na to dlabu.K tomu mě bohatě stačí krásně graficky udělaná GT5 s 1000 auty. Na občasný vyblbnutí mě tohle postačí na hodně dlouho. A co bude ?. Rozhodne P.Cars a myslím, že příjdou ještě projekty a nebo je tu pořád možnost prozkoumat systém rFactoru,iRacingu pod značkou GT-Racing.cz .
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

Redjous75 píše:...prozkoumat systém rFactoru,iRacingu pod značkou GT-Racing.cz ....
tak na rFactor u mě rovnou zapomeň - to je grafický superšit, stejně hnusný jako LFS! (nechci si kazit oči) a iRacing kvůli nutnosti furt něco megaštelovat nedávám... Cars mi připadá jako top volba. :!:
BtW; se slzou v oku vzpomínám na legendární ToCa3 (na PC).... a vyřádil jsem se dosytosti...
úpadek GT5 mě hodně mrzí - sklon k přehnané komercializaci tenhle projekt žene do záhuby :(
hocky
PSN ID: HockyCZ

Obecná diskuze

Příspěvek od hocky »

speedy: rFactor na maximální grafiku je moc pěknej, rF2 je asi ještě mnohem úžasnější. Neříkám že rF je hezčí než GT5 ale zcela jistě je to 1000krát vymazlenější simulátor u kterého jsem si jistej alespoň u dvou módů že jsou naprosto maximálně věrný stilem jízdy své předloze. Počtem okruhů se rFactoru nemůže rovnat absolutně žádná simulace ani hra na kterékoliv platformě která byla vymyšlena v této části vesmíru. Okruhy které jsou na rF a které jsem měl možnost jet a znám je, jsoou na 90% kopiemy své předlohy. Tohle všechno opravdu nemůžu říct o GT. Gt5 jsem si koupil jen z nostalgie a z důvodu nemožnosti upgradovat svůj PC, velice mě překvapilo že tu žije tak velká komunita, která žije tímto skorosimulátorem a jsem za tuto komunitu velice rád. Vždy si budu vybírat platformu i hru podle komunity a to je pro mě nejdůležitější.
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Obecná diskuze

Příspěvek od Majkl »

Vymazlenější simulátor než rFactor 2 v současný době není, odjezdil jsem a odzkoušel toho hodně a určitě by jsme mohli jako GT-Racing.cz se přesunout na PC závodění v rFactoru 2 nebo popřípadě Project C.A.R.S ale realitou se to rFactoru 2 vůbec nemůže rovnat. Mě už to osobně nebaví (GT5), teď jsem to chvilku jezdil a fakt o ničem.. ale tohohle ročníku CUPu a Hanzovo šampionátu se zúčastním kvůli zajímavým cenám.. :)
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

za sebe mohu říci, že rozhodně GT5 nehodím do koše. To zase ne. Jak jsem již několikrát napsal a řekl, jezdím to hlavně kvůli partě lidí, se kterou si mohu pokecat a zajezdit. K čemu mi bude super-mega-ultra-hyper hra, kde budu jezdit sám?
Jen je čas poohlédnout se po nějaké změně. A v tuto chvíli je to pro mě Race07. Třeba tomu bude za půl roku jinak a vrátím se zpět pouze k GT5. Upřímně si ale myslím, že pokud PD neudělají nějaký bůůůůůům, tak ztratí i těch pár posledních "klientů" a mohou to zabalit.
Velice se těším na ofiko verzi CARS.
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od Hanz.77 »

Tak já k tomu taky něco přihodím.
Za sebe mohu říci že od doby kdy jsem si vyzkoušel na PS1 GT1 tak jsem měl vcelku jasno. Od tý doby zkouším řídit všechno od GT po ColinaMcRea přes WRC na Tocu atd....
Samozřejmě Race07 také vlastním a už je i nainstalované takže není problém se setkat někde na trati.
Ale jelikož byli nějaké korunky a ja už dlouho toužil posunout své PC na jiný a po další tři roky na postačující lev tak z důvodu celé rekonstrukce baráku mi ještě zbylo na myslím si pořádnou mašinu.Díky OSImu jsem dostal příležitost vyzkoušet si Project Cars a za sebe mohu říci jedno. Hra mi šlape v plných detailech a je to fakt nádhera a kus dobře odvedené práce. Třeba je to i tím že to mám teprve druhý den ale za to si to pořádně užívám. Dnes jsem si hezky nastavil volant a jezdil až do ted. A pozor ! Mohu vás upozornit že ted plně využiji všechny tři pedáli co ta G27 má! Prostě jedu na spojku a světe div se zajíždím lepší časy než kdybych tam měl ten přiblblej automat. No prostě si ten šaltrklacek užívám a G27 využívám u této hry plně. A co je pro mě důležité hlavně se u toho bavím! (No je si představte že každou trať můžete jet i v noci! 24h kdekoliv! ). Jestli se kolem tohoto projektu rozjede taková komunita jako má GT tak potom v tom případě má GT silného konkurenta. Ted jen vyvstává otázka co se z hrou stane až se vydá a začne být komerční. zaslechl jsem něco o tom že by se měla vydat jak na PC tak na X-Box a dokonce i PS3. Další roli zde bude určitě hrát i to za kolik bude nová PS4 s GT6? No dle mého názoru nacpat do konzole dvacku nebo se rozhodnout za patnact upgrade PC? co vy na to? Jsem zvědav jaká bude vaše volba? Já mám jasno stále zůstávám věrný GT ale počítejte že v průběhu roku bu týden od týdne rychlejší ( teda pokud mi Osi nesebere licenci od Projectu). Zkusím se nějak dohodnout s Osim jaké připojení hra potřebuje a doufám že vám ji sám majitel předvede v Kytlici 2013. A už dost o "projectu". Už s tím musím být otravnej. Ale když ono je to tak Božííííííí!!!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
SJ.sprint

PSN ID: GT-Racing-cz_SJR

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

...jo to maš pravdu - jsi otravny :twisted: Jestli se dneska nejede žadny vypsany zavood tak budu jezdit na Nurb24 -prohibited a auta z DLCček.... Tak koukej dorazit ty ''projecte'' :D
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

Hanz.77 píše:... A už dost o "projectu". Už s tím musím být otravnej. Ale když ono je to tak Božííííííí!!!
no snad už by to stačilo ty PROJECTile , takhle nám vytlučeš mozek z hlavy a přípravy cupu si můžu strčit akorát tak za klobouk :twisted: :mrgreen:
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od Hanz.77 »

ok ok hoši. Tak mrněte teda dneska do sekce mini CUPy a něco testnem. Založim v 18.30. Ale ted si du dát ještě par koleček se Zondou v Brně. Jo mimochodem dneska vyšel novej update Projectu cars pořadové č. 407. Ale to tady vlastně už nikoho nezajímá. Ale stejně je to Božííí!! :lol:
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
LEPAR
PSN ID: AS-GTRacing-SVK
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od LEPAR »

SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

Tak už to vite že GT 5 je "prolomene" http://www.youtube.com/watch?v=fM8PM1hVefc
sonyman

PSN ID: GT-Racing-cz_MR

Obecná diskuze

Příspěvek od sonyman »

Hmm, hnusnej crack. Jsem myslel, že ty sejvy jsou podepsané líp, ale jak se zdá, tak to jde lousknout. Tak tímto se udělá z RebBullu ta potvora s mínusovými PP a pak se dají hrabat love. Zkusím si to na testovacím účtu a dám vědět, zda to jde tak jednoduše, jak je v tom videu. Jestli nejde líp podepsat ten sejv, tak pak je jen otázka času, než někdo najde pozici s kreditama, levelem, atd. To by měli soudruzi z PD vyřešit... :roll: :!:
ToyRipper

PSN ID: ToyRipper

Re: Obecná diskuze

Příspěvek od ToyRipper »

Zase bude Kaz resit fix tech savu misto vymejsleni DLCek. Ach jo.
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

Viděl jsem to na vlastni oči. Předvaděl mi to jeden rus s R8 ... 1500 PS ...300 na tachači během 5 vteřin...
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

sonyman píše:Hmm, hnusnej crack. Jsem myslel, že ty sejvy jsou podepsané líp
no zrovna tohle by se dalo dobře použít!! V hexa editoru zjistit (porovnáním dvou úplně nových save), kde se ukrývá podpis hráče a ten pak změnit. Dal by se pak jednoduše využít přenositelný kompletní účet - ať nemusíme v novém účtu vyjíždět celou karieru znova jako tupci :!:
Odpovědět