Obecná diskuze
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
1:9Dci ? A od kdy se tam davalo turbo ? Tak že spiš TDCIMajkl píše:1.9 Dci v kombíku s 96 kw, rok 2006
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Obecná diskuze
Na to, že Vás některé v obchodě XZone "okradli" jim děláme dobrou reklamu na hlavním webu !!!
Jen tak dál
ps: mimochodem kolik nám platí za ten banner ??? Ptám se jako spolu akcionář, že jsem ještě nedostal dividenda
vydělej si
úplně dole vlevo
Jen tak dál
ps: mimochodem kolik nám platí za ten banner ??? Ptám se jako spolu akcionář, že jsem ještě nedostal dividenda
vydělej si
úplně dole vlevo
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Obecná diskuze
Jestli se teď někdo v GT6 nudíte. Vemte si KTM X-BOW Street '12 a zjistěte mi čas na kolo, na těchto okruzích:
- Apricot Hill Raceway
- Brands Hatch (pokud možno všechny verze)
- Silverstone (pokud možno všechny verze)
- Ascari Full Track
- Willow Springs International Raceway
- Mount Panorama
Pouhých 200 Kč, čekal jsem větší balíkTrámek píše:ps: mimochodem kolik nám platí za ten banner ??? Ptám se jako spolu akcionář, že jsem ještě nedostal dividenda
- Trámek
-
Obecná diskuze
200,- Kč
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Obecná diskuze
Ascari 2:11.6osiwaru píše:Jestli se teď někdo v GT6 nudíte. Vemte si KTM X-BOW Street '12 a zjistěte mi čas na kolo, na těchto okruzích:
Případné díky za ochotu
- Apricot Hill Raceway
- Brands Hatch (pokud možno všechny verze)
- Silverstone (pokud možno všechny verze)
- Ascari Full Track
- Willow Springs International Raceway
- Mount Panorama
Panorama 2:18.1
K dalším se dostanu až se vrátím
Obecná diskuze
teraz by to chcelo T500Majkl píše:Tak můj DFGT odešel do věčných lovišť, moc dlouho nevydržel, kupovanej na začátku srpna. Kvalitka prostě
Obecná diskuze
No Majkle s tvym stylem řízení se ani nedivim. Já mám původní Driving Force Pro už od roku 2007 a možná ještě dřív a stále funguje bez závad.
Obecná diskuze
Tak jsem zajel do DATARTu a nakonec mi vrátili peníze, tak jsem skočil do JRC, kde měli DFGT v nový krabici, tak bacha na mě, to je půl vteřinu dolů na kolo
Nemyslím si, že je to stylem jízdy, když jsem začínal, tak to si měl vidět teprv to čóro móro s tím volantem. Pár lidí by ti mohlo vyprávět, jak jsem jezdil na LANce tři roky zpátky. Spíš špatnej kus řekl bych
Nemyslím si, že je to stylem jízdy, když jsem začínal, tak to si měl vidět teprv to čóro móro s tím volantem. Pár lidí by ti mohlo vyprávět, jak jsem jezdil na LANce tři roky zpátky. Spíš špatnej kus řekl bych
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
Nevím, zda to víte, ale rodina našeho kolegy Pájínka se rozrostla o dalšího člena. A co myslíte, že se jim narodilo? Chlapeček nebo miminko? No chlapeček.
VELIKÁ GRATULACE mamince, synáčkovi a samozřejmě tatínkovi. Přeji všem hodně zdraví a štěstí.
VELIKÁ GRATULACE mamince, synáčkovi a samozřejmě tatínkovi. Přeji všem hodně zdraví a štěstí.
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Jé tak to má stejně narozky jako já !!!
Tak to se ti Pájo povedlo !!! Gratuluji !!!
Tak to se ti Pájo povedlo !!! Gratuluji !!!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
- Trámek
-
Obecná diskuze
Já už mu gratuloval v neděli... holt Pájínek platí další sud no
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
Hanz.77 píše:Jé tak to má stejně narozky jako já !!!
vše nej zabijáku.
Obecná diskuze
DĚKUJEM ZÁVODNÍCI A S TÍM SUDEM ..TO JE JASNÝ
Obecná diskuze
Hotovo, už to nepotřebuji.
Díky, někdo zbytek Já na to úplně zapomněl.
kubik94 píše:osiwaru píše:Jestli se teď někdo v GT6 nudíte. Vemte si KTM X-BOW Street '12 a zjistěte mi čas na kolo, na těchto okruzích:
- Apricot Hill Raceway
- Brands Hatch (ten nejdelší)
- Silverstone (tu nejznámější verzi)
- Ascari Full Track
- Willow Springs International Raceway (taky tu nejdelší)
- Mount Panorama
Případné díky za ochotu
Ascari 2:11.6
Panorama 2:18.1
K dalším se dostanu až se vrátím
Díky, někdo zbytek Já na to úplně zapomněl.
Obecná diskuze
Je libo červenou , nebo modrou ? http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=18530
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- Trámek
-
Obecná diskuze
Pavel67: nebo kdo zná.. pamatuješ/te ještě na hru BLACK? (na PS2)
Někde jsem četl, že má/měla vyjít dvojka, od jiné firmy, ale se stejným tvůrcem - pod jiným názvem.
Víš o tom něco? Pro mě jednoznačně nejlepší střílečka co pamatuju, tak bych tu dvojku docela dal
Někde jsem četl, že má/měla vyjít dvojka, od jiné firmy, ale se stejným tvůrcem - pod jiným názvem.
Víš o tom něco? Pro mě jednoznačně nejlepší střílečka co pamatuju, tak bych tu dvojku docela dal