Obecná diskuze
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
gratulace Michale. A teď hlavně opatrně, ať se moc neodvážeš. Pohoda klídek - i když na těch našich silnicích.....
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
Jizda bez chyby? tak jako,nepředpokladali jsme nic jineho Gratulace Mišo...Ale i když maš velkou radost tak ten brejksi raději odpust'Majkl píše:Je to tam! 46 z 50 a jízda bez chyby
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- SJ.sprint
-
Obecná diskuze
...tam je to v pohodě-tam si tě pohlidame -tam mužešMajkl píše:Už nechodím pařit a nepiju, to není nic pro mě, na tý chatě to ale byla trošku výjimka
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Obecná diskuze
Majkle gratulace... a jen dobře, aspoň budeš těď pomalejší na stejšnu
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Obecná diskuze
gratuluju majkle, na příští sraz řídíš ty.
Obecná diskuze
Přijdu si na tom rychlostně ve hře furt stejně, v tom to asi nebude
Jasan hocky, když mi někdo z vás půjčí káru, tak není problém. Zpátky se ten odvoz taky hodí, viď? Vy se tam vykašíte a já to odřídím zpátky
Jasan hocky, když mi někdo z vás půjčí káru, tak není problém. Zpátky se ten odvoz taky hodí, viď? Vy se tam vykašíte a já to odřídím zpátky
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Congratulation her Schumacher.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Obecná diskuze
Majkl gratulace,hodně kilometrů bez nehod
Obecná diskuze
Tak tohle je hodně nečekaná a bolestivá rána, je to veliká škoda!Dnes zapálíme svíčky a na minutu protůrujem motory... R.I.P
Tak kecáš nebo jedeš?
- SJ.sprint
-
Obecná diskuze
Ja už na to nemužu ani myslet.Nechce se mi nic dělat.Mam na řetězaku pověšeny motor na stole nedoleštěnou hlavu valcu a vubec mi nejde nic dělat...Ani nemužu zaturovat motorem. Jdu složit nařadi a dneska končm je to dneska o ničem.Ikdyž s tim nic nenadělam ani to nebyl muj znamy nebo strejda,tak mě to sakra mrzi moc mě to mrzi .Asnad tam v nebi ,nebo kam odešel budou mit pro něj navchystane rychly auta.At' se mu tam jezdi dobře a rychle...Vlasně ne jenom rychle ale....RYCHLE A ZBĚSILE..........................................
- Trámek
-
Obecná diskuze
Fakt škoda, toho jsem měl a i celou sérii RaZ rád
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Obecná diskuze
Je škoda každýho mladýho života mám rád serie RaZ a hodně mě mrzí že už v nich Paul nebude hrát. Ještě uvidíme co udělají s roztočenou sedmičkou.
Byl jen o tři měsíce starší než já, je to divný když zemře někdo stejně mladej, jako by zemřel spolužák .......
Byl jen o tři měsíce starší než já, je to divný když zemře někdo stejně mladej, jako by zemřel spolužák .......
- Trámek
-
Obecná diskuze
Ten Lexus LFA ´10 bude mít večer jaký výkon? Nemůžu se dovolat Hanzovi.. díky za info.
Mám úplně nové+olej a 562 HP, nebo 544 PP .. takže na kolik stáhnout, nebo popřípadě zajet?
Mám úplně nové+olej a 562 HP, nebo 544 PP .. takže na kolik stáhnout, nebo popřípadě zajet?
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Nech to nový a vyměn olej. Mrknu kolik to ma pak PP a jedem. Z hlavy to nedavam.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- Trámek
-
1.12.2013 - Road Course - Twin Ring Motegi 30kol
Pěknej závod, díky všem! Sice jsem udělal spoustu chyb a zdánlivě pěknej začátek neudržel, ale v závodě jsem si našel hodně soupeřů a pěkně si zajezdil.
Poty jako novej pilot, kterého neznám, se mě jeví jako fair player a dle mě je to plnohodnotnej soupeř na trati.
Kluci ještě jednou díkes, mám toho sice po dlouhé pauze plné kecky, ale jsem rád, že jsem se s váma mohl opět potkat na trati.
Škoda že to dnes blblo s netem Markovi a po startu vypadl i Hanz s Kubou, ale snad to bude příště okay
ps: Hanzi, odebraná elektřina se platí, pak ti jí nebudou během závodu odstříhávat
Poty jako novej pilot, kterého neznám, se mě jeví jako fair player a dle mě je to plnohodnotnej soupeř na trati.
Kluci ještě jednou díkes, mám toho sice po dlouhé pauze plné kecky, ale jsem rád, že jsem se s váma mohl opět potkat na trati.
Škoda že to dnes blblo s netem Markovi a po startu vypadl i Hanz s Kubou, ale snad to bude příště okay
ps: Hanzi, odebraná elektřina se platí, pak ti jí nebudou během závodu odstříhávat