Obecná diskuze
Obecná diskuze
Tak jsem se ještě na Mosteckym okruhu svezl i smou civilní Fábinkou, bohužel se 100 koňma jsem měl na trati nejpomalejší vůz, ale snažil jsem se aspoň jet stopu aby to hezky vypadalo.
video1 video2
video1 video2
Obecná diskuze
kdyby někdo potřeboval vyladit zvuk svého motoru, tak prostudujte následující video. Je to levné a velmi rychlé...
BtW; během přehrávání určitě zapněte zvuk, je to bomba
BtW; během přehrávání určitě zapněte zvuk, je to bomba
Obecná diskuze
Pošlete mi někdo prosím Honda Takata DOME NSX '03 (bez Stage motoru a bez hrazdy).
Ať to můžu nastavit na ten Time Trial a nasdílet. Pokud by to nešlo, tak mi pošlete ticket 17
Díky
Ať to můžu nastavit na ten Time Trial a nasdílet. Pokud by to nešlo, tak mi pošlete ticket 17
Díky
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
máš ji tam - bez stage3, bez hrazdy a bez výměny oleje...
...každej má něco, já jezdím...
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Díky, já myslím že takovejhle seting stačí, zatáčí to skoro samo, jen to chce cvilku se s tím sžít.
Mě to stačí - každej kdo to dá pod 1:45 mě porazí. A to si myslím, že se povede skoro každýmu
Aspoň nás bude v první stovce víc...
Mě to stačí - každej kdo to dá pod 1:45 mě porazí. A to si myslím, že se povede skoro každýmu
Aspoň nás bude v první stovce víc...
Obecná diskuze
Je to dobrý, ale něco tomu chybí. Taky se mi ještě nepodařilo trefit úplně perfektní kolo, ale když se kouknu třeba jak to jezdí ten první, tak má daleko vetší přilnavost než já a to nechápu, kde to bere.
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Díval jsem se na něho taky (mimochodem IMORTAL už první není...) a on to jezdí s novým olejem. No ale ty jeho zatáčky, dávkování brzdy a plynu je hodně dobrý. Taky jezdí trochu jinej styl do těch zatáček, v 1. tunelu z obrubníku, v 2. jde taky hodně doleva a pouští to tam pěkným skluzem.
Když tak ti pošlu ještě jednu bez stage3...
Tuhle necháš nasdílenou a s druhou si budeš hrát, třeba s tím novým olejem a tak...
Když tak ti pošlu ještě jednu bez stage3...
Tuhle necháš nasdílenou a s druhou si budeš hrát, třeba s tím novým olejem a tak...
Re: Obecná diskuze
Aneb, jak se daji v GT lámat rekordy.
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
tady je vidět, že tým(TEAM) dokáže spolupracovat
Honda je nasdílená, tak se můžeš taky zúčastnit...
Honda je nasdílená, tak se můžeš taky zúčastnit...
Naposledy upravil(a) pavel67 dne 2.11.2013 19:52, celkem upraveno 1 x.
Re: Obecná diskuze
Jo, jo. Táhnout za jeden ocas a vymyslet jak to ochcat lépe, než ten, co to ochcal před váma.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
POJD'TE JEZDIT !!!
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Obecná diskuze
A kam OMG? Tak jezdi. GT je super hra, kde se to jen hemží super závodama, v jakoukoliv denní dobu. Na to nepotřebuješ lidi z teamu, aby zaplnili lobby. Někam se připoj a reprezentuj team.SJ.sprint píše:POJD'TE JEZDIT !!!
Prosím vás, berte ten příspěvek s nadhledem, díky.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
...To bylo sprosty...Ale ja to necham bejt Osi
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Obecná diskuze
Ve středu jsme byli v online pouze 2 (_HR a _SJR)SJ.sprint píše:POJD'TE JEZDIT !!!
Ve čtvrtek večer jsem byl online asi 3hodiny a byl jsem tam sám... pak spadlo PSN a u bucků zhasli...
Včera jsem od 19:30 do 23:00 byl online opět sám. Pak jsme chvilku hodili řeč s Hanzem a osim.
Dnes jsem dopoledne zapnul GT a byl jsem tam opět sám.... šel jsem raději na ratcheta s mýma děckama do online.
Mám ve výčtech pokračovat ??????
Obecná diskuze
Já třeba nemám moc času v poslední době, ale myslím si, že jinak aktivně jezdím. Většinou když si najdu čas, tak open lobby s cizákama, protože nás moc online není. Večery mám ale každopádně zabitý v posledních pár dnech. Každopádně dneska večer budu trénovat na Nurba, počítat palivo, apod. Takže dneska můžeme zajezdit speeďane