Jen krátce o nedělním závodění. No vlastně ani není co moc vyprávět,jen pár dojmů. O kvaldě ani nemluvim,ta byla prostě mimo chápání -ale to už tady bylo takže jedeme dál
V Římě na jeden se to nevyplatilo - ale jel jsem co to šlo a bez poškození.Dlouho jsem jezdil na 2 fleku ale gumy to prostě nedokázali udržet a již brzo jsem byl "potrestán" pilotama s lepší taktikou
Nakonec 6 místo. A co Tokyo ? Tak v Tokyu jsem udělal úplně kreténskou chybu a v rychlé vlásence jsem si pochroumal obě kola přední nápravy a to jen proto, že jsem si kontroloval jak mám nastavené brzdy a nesoustředil jsem se na to důležité...No po minutovém nadávání ,jakž jsem kretén jsem si řekl, že jedu co to dá a dalo to 3 místo. No a poslední věc. V posledním kole, když jsem měl gumy na hadry ,mě dojížděl vláček a první z toho vláčku se za mnou objevil
precho. No a já jsem si říkal - no tak bedna nebude, protože jsem ty Pirrelky fakt odrovnal, no a musel jsem jet velkou defenzivu, kterou musel snášet právě
precho no a za ním už nakukoval i
Pavel67. Ale i přesto jsem se viděl na 4 a nebo i na 5 místě... Ale chci vyslovit velký respect za trpělivost prechovi, který mi to 3 místo tak trochu "ponechal" a já nakonec v ♥Tokyu♥ dojel na ikdyž "odřené" ale bedně
Děkuji všem zúčastněným a těším se na LeMans