Obecná diskuze
Obecná diskuze
Osi - zajímavej podpis . Hynku, Vilé..... . A .... JXko. Jestli to je synonimum mojí koncovky ,,JKR" , tak je to trefné, páč já opravdu PS3 trojku vyměnil za Xbox ( dočasně se synovcem ) a tak teď testuju stejně naleštěnou bídu Forzu3 a 4, jako je GT5. Teď už vím, že na konzole sotva najdu závodní hru co se alespoň trochu přiblíží tomu slovu ,,ZÁVODNÍ" .
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Obecná diskuze
Není, JXko je Jarmila, ale neznám její příjmení, tak je to paní X.Redjous75 píše:Osi - zajímavej podpis . Hynku, Vilé..... . A .... JXko. Jestli to je synonimum mojí koncovky ,,JKR" , tak je to trefné, páč já opravdu PS3 trojku vyměnil za Xbox ( dočasně se synovcem ) a tak teď testuju stejně naleštěnou bídu Forzu3 a 4, jako je GT5. Teď už vím, že na konzole sotva najdu závodní hru co se alespoň trochu přiblíží tomu slovu ,,ZÁVODNÍ" .
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
kdo to má blízko do Chrudimi ???
příští týden se tam koná zajímavá akce AUTO IN – Nismo Academy
P.S. ani od nás to není daleko...
...každej má něco, já jezdím...
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Že by? No ceny zní zajímavě.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Obecná diskuze
Dnes v 8 založím, především auta z Online nabídky. Krátké závody (max 10-15 minut). Tak kdo bude chtít, může přijít a třeba se nás tam 8 až 10 sleze. Zatím nás je asi tak 5.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
do Chrudimi to mám asi 30 km
-
-
- PSN ID: perisbond007
Obecná diskuze
cau do p.. ukradly mi ucet perisbond007 ja sem takovej kokot. prisla mi zprava od easport ze sem vyhral par vocasu do tymu tak sem debil odepsal. jeste sem rikal proc chtej emailovku a heslo. co mam delat ?
Obecná diskuze
Na rychlo nevim, zkusit reset hesla.perisbond007 píše:cau do p.. ukradly mi ucet perisbond007 ja sem takovej kokot. prisla mi zprava od easport ze sem vyhral par vocasu do tymu tak sem debil odepsal. jeste sem rikal proc chtej emailovku a heslo. co mam delat ?
https://account.sonyentertainmentnetwor ... entity=psn
Obecná diskuze
Zdar.Snad se mi
podarilo ty pedaly vycistit, nedame vecer nejaky zavody?:-D
podarilo ty pedaly vycistit, nedame vecer nejaky zavody?:-D
Báli se Bálise?
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Co takle Čáslaváci? Jedou na tuhle akci?pavel67 píše:kdo to má blízko do Chrudimi ???
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Obecná diskuze
behem tydne 3x zmenili cenu pro vyherce. Cele to budi chaoticky dojem, je to jen normalni reklamni akce ktera sikovne vyuziva vseobecne povedomi o GTacademy. Chtel jsem se tam jet jen tak podivat a do souteze se nezapojit. Nakonec radeji beru decka na vylet do Jihlavske ZOO. GT5 je proste mrtvy produkt, GT6 bohuzel nema ambice na vzkriseni drivejsiho entuziasmu vernych fanousku teto serie.
--------------
BtW; Je to jen subjektivni pocit, ale nejak me GT posledni dobou nebere. Tento stav trva uz od konce LAN7, ktera me donutila v nekterych aspektech se hluboce zamyslet nad dalsim fungovanim teamu jako takoveho ..... pisu to nerad - evokuje to dost pesimistickou naladu, jenze tak to citim. Presnejsi vyjadreni ode mne cekejte az po prazdninach-a dovolenkach, kdy se ma skepse bud potvrdi nebo vyvrati.....
--------------
BtW; Je to jen subjektivni pocit, ale nejak me GT posledni dobou nebere. Tento stav trva uz od konce LAN7, ktera me donutila v nekterych aspektech se hluboce zamyslet nad dalsim fungovanim teamu jako takoveho ..... pisu to nerad - evokuje to dost pesimistickou naladu, jenze tak to citim. Presnejsi vyjadreni ode mne cekejte az po prazdninach-a dovolenkach, kdy se ma skepse bud potvrdi nebo vyvrati.....
- markoduno
-
Obecná diskuze
já osobně ještě nevím, zda se do nedaleké Chrudimi podívám. Momentálně provádím vnitřní rekonstrukci domu a tak nevím, zda mi zbyde nějaký čas. Pokud se tam dostanu, počítám s nějakou fotodokumentací z akce. Nic ale neslibuji. Na to, že mám od pondělka dovolenou a ani jsem si neskočil na "jedno", tak to hovoří za vše Snad se tam dostanu.
Obecná diskuze
Je to sice reklamní akce, působí to i docela amatérsky, ale my (Hanz, Kuba, já) to bereme tak, že se sejdeme, pokecáme, pobavíme, koukneme na rally auta atd. Sergej nakonec nedostal v práci volno, což je škoda. Jde jen o to si užít víkend, setkat se a vyhrát "exkluzivní" dárkové předměty od Nissanu a hry na Playstation 3. Takže doufám, že vyhraji vše co tam bude a z těch prodaných věcí si vydělám nějaké peníze
EDIT: Takže Romane a Marku, klidně neváhejte a přijeďte se podívat, pokecáme a nemusíte se ani účastnit, když nebudete chtít.
EDIT: Takže Romane a Marku, klidně neváhejte a přijeďte se podívat, pokecáme a nemusíte se ani účastnit, když nebudete chtít.
Naposledy upravil(a) Majkl dne 15.8.2013 12:02, celkem upraveno 2 x.
Obecná diskuze
Jinak můj nově pořízený volant je skvělý, opravdu jsem nečekal, že může být až tak skvělý, jezdím na tom stejně jak s G27 a přitom se dá sehnat do třech tisíc. Je s tím i daleko vetší zábava a opravdu mě ježdění s tímto volantem v Gran Turismu zase chytlo. Takže G27 nechám v krabici a budu jezdit na něm, do té doby než můj "nápor" nevydrží
<3 Driving Force GT
<3 Driving Force GT
- markoduno
-
Obecná diskuze
to Michal - psal jsem Hanzovi. On ti to pak řekne
Obecná diskuze
Dnes jsem se bavil přímo s provozovatelem motokár ve Vysokém Mýtě o možnosti uspořádat tam nějakou akci. Borec je pohodář, vůbec se nebránil.
--------------
Je to z čáslavi asi 50minut jízdy autem v rekreakčním tempu - tedy v dosahu LANky. Cena je obvyklá jako všude jinde. Při splnění limitu (slouží jako ověření vašich schopností) vám pak zapůjčí motokáru o 100% silnější než je obvyklá 200ccm s výkonem 6,5HP a pustí vás na závodní okruh.
------------
kdo pojede na předváděčku Nissma do Chrudimě, tak to má do V.Mýta jen kousek cesty. Ve všední den je otevřeno od 15:00, o víkendu už od rána (nejezdí se za vlhka nebo mokra).
zítra sem přidám pár fotek a časem i instruktážní video z jízdy po okruhu....
--------------
Je to z čáslavi asi 50minut jízdy autem v rekreakčním tempu - tedy v dosahu LANky. Cena je obvyklá jako všude jinde. Při splnění limitu (slouží jako ověření vašich schopností) vám pak zapůjčí motokáru o 100% silnější než je obvyklá 200ccm s výkonem 6,5HP a pustí vás na závodní okruh.
------------
kdo pojede na předváděčku Nissma do Chrudimě, tak to má do V.Mýta jen kousek cesty. Ve všední den je otevřeno od 15:00, o víkendu už od rána (nejezdí se za vlhka nebo mokra).
zítra sem přidám pár fotek a časem i instruktážní video z jízdy po okruhu....
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Takže kdo se tam jede "podívat"???Majkl píše: neváhejte a přijeďte se podívat, pokecáme a nemusíte se ani účastnit, když nebudete chtít.
Stavil bych se na otočku... pá nebo so ??
...každej má něco, já jezdím...
Obecná diskuze
....dobrý nápad, máš u mě vypraný deštník a usušené bílé triko.... chceš ho v pátek nebo v sobotupavel67 píše:Stavil bych se na otočku... pá nebo so ??