Obecná diskuze
Obecná diskuze
To si radši naohýbám něco podobného jako prodává Fanatec.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
Ja bych s tim letěl na bok v prvni zatačceosiwaru píše:To si radši naohýbám něco podobného jako prodává Fanatec.
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Na fóre najlepšieho vydaného PC simu (Assetto ešte nie je vydané:-)) si jeden nadšenec spravil toto:
http://forum.czechlfs.net/showthread.php?t=2946
- SJ.sprint
-
Obecná diskuze
tak tomu řikam šikovny instalaterSubstance242 píše:Na fóre najlepšieho vydaného PC simu (Assetto ešte nie je vydané:-)) si jeden nadšenec spravil toto:
Obecná diskuze
co myslíte, je to jen novinářská kachna ?? odkaz
Re: Obecná diskuze
Takle blízko k podpisu smlouvy můžem mít začátkem, nebo spíše koncem předešlé sezony dalších asi 20 pilotů a znich se skutečně do F1 dostane jen hrstka. Nevim kolik se jich tam letos dostalo, myslim že do závodu asi jen 2 a Král je z těch dvaceti stále někde kolem šestýho místa, takže šanci má spíš jako testovač a ty už jsme v F1 měli čtyři teda i s Králem.
V sobotu som si bol opat vyskusat formulu ford na doningtone. nahodil som aj kameru na prilbu. jazdil som okolo 15 min a riadne som si to uzil lepsie ako prvy krat. video je kratke lebo kvalita nic moc. chcel som ist za pace carom aby som isiel co najlepsie lebo kazde kolo isiel richlejsie a richlejsie. vela aut bolo na trati tak sme sa nakoniec potrhali ale aj tak bolo super. na trat bolo 8 formul a asi este 6 inych aut...
mal som pripravenu lepsiu kameru ale nedovolili mu ju pouzit. Bola velmi vysoka. Tak mi nechali malicku. Kamera bola prilepena na prilbe a stala 10e tak ze som od toho vela necakal ale lepsie ako fotky.
Zvuk som velmi chcel ale bohuzial vietor urobil svoje. Motor reve tak nahlas ze nepocut ine vozidla ked su vedla mna. Velka skoda toho zvuku. Este raz pojdem tohto roku tak hadam najdem nieco lepsie.
PS: dufam ze za tento prispevok mi admin neda babana
mal som pripravenu lepsiu kameru ale nedovolili mu ju pouzit. Bola velmi vysoka. Tak mi nechali malicku. Kamera bola prilepena na prilbe a stala 10e tak ze som od toho vela necakal ale lepsie ako fotky.
Zvuk som velmi chcel ale bohuzial vietor urobil svoje. Motor reve tak nahlas ze nepocut ine vozidla ked su vedla mna. Velka skoda toho zvuku. Este raz pojdem tohto roku tak hadam najdem nieco lepsie.
PS: dufam ze za tento prispevok mi admin neda babana
GT Academy 2012 National Finalist (UK & IE)
GT Academy 2012 National Finalist (SVK)
GT Academy 2013 National Finalist (SVK)
GT Academy Race Camp 2013
GT Academy 2012 National Finalist (SVK)
GT Academy 2013 National Finalist (SVK)
GT Academy Race Camp 2013
Obecná diskuze
Pokud někdo plánuje PS4, tak můžete předobjednat.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
Tato cena by byla velmi pěkná na to, že je to novinka. Píší ale, že se může změnit, takže víme zase prd. Ale stejně si to za tuto cenu nekoupím.
Obecná diskuze
zajímá to někoho?? Jedná se o top akci plechovek letošního roku v ČR....
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
speedy píše:zajímá to někoho?? Jedná se o top akci plechovek letošního roku v ČR....
...vím o tom a i by mě to zajímalo, ale jsem v rachotě.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Á že by zase GT-sklípek.cz????eddie píše:speedy píše:zajímá to někoho?? Jedná se o top akci plechovek letošního roku v ČR....
...vím o tom a i by mě to zajímalo, ale jsem v rachotě.
A na okruh se letos někdo kromě nás s Kubou a Lůcou někdo pojede podívat??
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Obecná diskuze
Do Brna se určitě letos chystám, jen nevim jetsli zrovna na tyhle závody. Tyhle V8 byly kdysi suprový závody. Poslední dobou je to ale slabý odvar a i když jde o téměř stejné vozy, někteří expiloti F1 jsou schopni ujet celému poli a pak se to rovná sledování české D4, kdy se to omezí jen na sledování průjezdu jednotlivých aut bez jakéhokoli adrenalínu. Ale souhlasím že to letos v ČR asi bude to nejlepší co bude možné vidět.
Jinak bych se spíš chtěl jet podívat na Slovakiaring na WTCC a na Petra Fulína v ETCC.
Jinak bych se spíš chtěl jet podívat na Slovakiaring na WTCC a na Petra Fulína v ETCC.
- SJ.sprint
-
Kdyby někdo chtěl změnu.
myslite že tohle uloženi pedalu je lepši? http://www.youtube.com/watch?v=LjZDZnB93_M
Kdyby někdo chtěl změnu.
alespon by se to lépe čistilo jinak to neni špatnej nápad.SJ.sprint píše:myslite že tohle uloženi pedalu je lepši? http://www.youtube.com/watch?v=LjZDZnB93_M
Tak kecáš nebo jedeš?
Obecná diskuze
začíná sezona WTCC prezentace vozů --- a --- sesterská BTCC
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
nevím jak vám, ale mě se ty WTCC auta neskutečně líbí. Design je prostě ...........moment.........jak to říká Hanz???....................jo, už vím...................BOŽÍ
Obecná diskuze
Ty jo koukám jak se zěmnilo jezdecký složení Rob Huff v Seatu no tě řiť.
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
Yep, pozeral som intro do sezóny, som zvedavý ako budú fungovať tie Hondy. Btw, zaujímalo by ma, ako by proti sebe dopadli Muller a Plato, obaja mi pripadajú v niečom podobní. A Alain Menu pozerám že v Porsche Supercup.
Obecná diskuze
Tahle nějak bude vypadat první zatáčka dnešního závodu ve SPA