Kytlice 2018
- futureboy7880
- PSN ID: futureboy7880
Re: Kytlice 2018
Přestože jen na skok rád jsem vás opět viděl a i pro mě nové tváře.I tu chvíli jsem si užil a vypnul a příště už na celý víkend.Jinak vypecky a gulasek fakt luxusní a kdybych byl déle tak mám o 20 kilo víc. Příští lanka v Rocket league co Majkle?
-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Zdar všem borcům! Se Seržou jsme dorazili v poho a i když jen ve dvou, auto bylo doslova naládované až po střechu, vic než na rodinnou dovolenou, příště si snad kvůli našim srazům budu muset koupit Ochcávku kombi . Rád jsem poznal nové tváře, doufam že ne naposledy, chlapci a chalani tenhle komfort a zábava je standart, kuchyň v kvalitě nepolevuje. Děkuju eddiemu, bálisovi, kolymu a všem, co přiložili ruku k dílu a zasloužili se o to, že jsme se měli jak "prasata v žitě", Hanzovu mašinu snů jsem nakonec ani nevyzkoušel, tak o to víc se budu těšit, že se pokud možno vsichni i Ti, kterým to tentokrát nevyšlo, uvidíme na letní akci! Mějte se všichni fajn, GT a PC zdar.
RC cars 1/10 elektro
-
-
Pardon! Fotky - omluva, v neděli jsem dospával čtyřdenní maratón, v pondělí mam hned po práci fotbal, hoďku a půl, čtyři na čtyři, velká tělocvicna, už mě to zabíjí. Takže dnes večer napravím.
P.S. Trámis za tu fotku Tě na příštím srazu roztrhnu jak žábu!
P.S. Trámis za tu fotku Tě na příštím srazu roztrhnu jak žábu!
RC cars 1/10 elektro
-
-
RC cars 1/10 elektro