Všechno bude. Jen si ještě musíte počkat jeden celý rok a k tomu mi postačí GT6. Až to vyjde tak pak už moc času mít nebudu (středa,čtvrtek- volné tréninky, pátek - Kvalifikace, Sobota - race, Neděle - GT CUP (GT6)Redjous75 píše:
Projec Cars na PS4 to už stojí za úvahu. Minimálně s vozovým parkem jsem už teď více pro PrCa. Vše pak už jen rozhodně struktůra onlinu , systém, stabilita, variabilita pro hráče, komunity atd.
Gran Turismo 6 (před vydáním)
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Gran Turismo 6
Rede jj souhlasim s tebou a tak nějak jsem si to i plánoval, poněvadž nemám PC které by mohlo podporovat aspoň první díl rFactoru, tak prostě řešim situaci na konzoli kterou mám. GT je jediná hra s částečnou simulací jízdy která prostě na hracíkrabičcesony existuje. Až se rozhodnu pro PS4 tak se taky budu ohlížet po jiné volbě než je GT a pokud se PrCa povede tak půjdu do ní.
Gran Turismo 6
A když nejsem spokojenej s mámou, tak jdu ....KAPSA píše:Takže abych to zkrátil GTčko je pro mě prostě srdcovka a máma je až za... a stačí mě to a jsem spokojenej na rozdíl od druhých
Když jsem si kupoval PS3 a GT5 na konci roku 2010, tak mě ani ve snu nenapadlo, že to takhle dopadne. Nikdy předtím mě závodění tolik nebavilo, ale online závodění to posunulo úplně někam jinam. Pro mě GT srdcovka není, teď už si to nezaslouží, z dvojky jsem byl "vyprdlej", z trojky o něco méně. Pětku jsem chtěl pak samozřejmě také zkusit a nebýt online závodění, tak to skončilo za dva měsíce hraní a 9.000,- v trapu, ale pak jsem se přihlásil do GT Cupu 2011 a bylo vymalováno. Ale, jak jde čas, tak i chutě se mění. Prostě s jídle roste chuť a převalovat to samé sousto další tři roky asi nebudu.
Už nechci koukat na "friend list", jestli je někdo online a prosit ho jestli půjde se mnou do lobby, abych tam nebyl sám. Nechci hledat lobby, kde je aspoň 10 rozumných pilotů s ještě rozumnějším nastavením lobby a výběrem auta. Nechci se probírat garáží a hledat vhodné auto. A už vůbec nechci to auto štelovat, každých 20 minut, když se někomu zamane něco změnit. Nechci zakládat lobby s oním dobrým nastavením. Nechci čekat 3 týdny na super-mega závod. Nechci se nikam přihlašovat do závodu dva měsíce předem. Nechci, aby mojí jízdu někdo zkoumal pod drobnohledem, jestli jsem někomu jen prohnul zadní nárazník nebo rovnou celý kufr a zlomil poloosu. Nechci aby mě někdo kontroloval, jestli jsem o dva centimetry nepřejel čáru na výjezdu pit lane. Nechci, aby mi ten co je přede mnou poskočil o padesát metrů dopředu a hned na to se objevil jeho čumák v mém kufru. Nechci se proklikávat několik minut, než si zazávodím. Nechci jen cítit odpor motůrků ve volantu. Nechci, aby mě viděli jako GT-Racing_OSI a pak, když jim rozbiji kufr, tak si ani pořádně nemohou zanadávat.
Když už se k tomu teď dostanu, tak chci jen závodit. Chci závodit s piloty, kteří jsou na tom výkonnostně stejně. A když se zlepším, tak chci furt jezdit s piloty kteří na tom jsou podobně jako já. Chci vidět, jaký jsem závodník. Chci vidět, jak jsou na tom ostatní. Chci hned vidět, jestli jsem v závodu udělal opravdu chybu já. Chci jezdit kariéru, ale online. Chci se tou kariérou postupně prokousávat, až do těch vyšších soutěží. Chci závodit, kdy se mi zachce, podle mých časových možností. Chci,aby startovní pole bylo po technické stránce vyrovnané. Chci cítit auto jak jen to jde. Chci cítit každou bouli a nerovnost na okruhu. Chci dodržovat pravidla a to chci i po ostatních, bez toho jim něco domlouvat. Chci vidět třeba žlutou vlajku, když je v další zatáčce problém. Chci vidět kolik ztrácím na závodníka přede mnou. Chci vědět jak moc mě dotahuje ten závodník za mnou. Chci se odlišit vzhledem vozu. Potom co se závod povede, chci třeba vidět "Nice race Robert". No a to já všechno můžu, opravdu.
Gran Turismo 6
osiwaru píše: A když nejsem spokojenej s mámou, tak jdu ....
Když jsem si kupoval PS3 a GT5 na konci roku 2010, tak mě ani ve snu nenapadlo, že to takhle dopadne. Nikdy předtím mě závodění tolik nebavilo, ale online závodění to posunulo úplně někam jinam. Pro mě GT srdcovka není, teď už si to nezaslouží, z dvojky jsem byl "vyprdlej", z trojky o něco méně. Pětku jsem chtěl pak samozřejmě také zkusit a nebýt online závodění, tak to skončilo za dva měsíce hraní a 9.000,- v trapu, ale pak jsem se přihlásil do GT Cupu 2011 a bylo vymalováno. Ale, jak jde čas, tak i chutě se mění. Prostě s jídle roste chuť a převalovat to samé sousto další tři roky asi nebudu.
Už nechci koukat na "friend list", jestli je někdo online a prosit ho jestli půjde se mnou do lobby, abych tam nebyl sám. Nechci hledat lobby, kde je aspoň 10 rozumných pilotů s ještě rozumnějším nastavením lobby a výběrem auta. Nechci se probírat garáží a hledat vhodné auto. A už vůbec nechci to auto štelovat, každých 20 minut, když se někomu zamane něco změnit. Nechci zakládat lobby s oním dobrým nastavením. Nechci čekat 3 týdny na super-mega závod. Nechci se nikam přihlašovat do závodu dva měsíce předem. Nechci, aby mojí jízdu někdo zkoumal pod drobnohledem, jestli jsem někomu jen prohnul zadní nárazník nebo rovnou celý kufr a zlomil poloosu. Nechci aby mě někdo kontroloval, jestli jsem o dva centimetry nepřejel čáru na výjezdu pit lane. Nechci, aby mi ten co je přede mnou poskočil o padesát metrů dopředu a hned na to se objevil jeho čumák v mém kufru. Nechci se proklikávat několik minut, než si zazávodím. Nechci jen cítit odpor motůrků ve volantu. Nechci, aby mě viděli jako GT-Racing_OSI a pak, když jim rozbiji kufr, tak si ani pořádně nemohou zanadávat.
Když už se k tomu teď dostanu, tak chci jen závodit. Chci závodit s piloty, kteří jsou na tom výkonnostně stejně. A když se zlepším, tak chci furt jezdit s piloty kteří na tom jsou podobně jako já. Chci vidět, jaký jsem závodník. Chci vidět, jak jsou na tom ostatní. Chci hned vidět, jestli jsem v závodu udělal opravdu chybu já. Chci jezdit kariéru, ale online. Chci se tou kariérou postupně prokousávat, až do těch vyšších soutěží. Chci závodit, kdy se mi zachce, podle mých časových možností. Chci,aby startovní pole bylo po technické stránce vyrovnané. Chci cítit auto jak jen to jde. Chci cítit každou bouli a nerovnost na okruhu. Chci dodržovat pravidla a to chci i po ostatních, bez toho jim něco domlouvat. Chci vidět třeba žlutou vlajku, když je v další zatáčce problém. Chci vidět kolik ztrácím na závodníka přede mnou. Chci vědět jak moc mě dotahuje ten závodník za mnou. Chci se odlišit vzhledem vozu. Potom co se závod povede, chci třeba vidět "Nice závod Robert". No a to já všechno můžu, opravdu.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Gran Turismo 6
Není to ani tak o gramotnosti, ale také o finanční stránce. Pořídit si v dnešní době kvalitní PC, které by šlapalo ještě pár let, je otázka několika desítek tisíc korun. Cca.30K. A to si ne každý může dovolit. Bohužel. Někteří prostě nemají prostředky na podobné výdaje. Já samozřejmě neodsuzuji iracing. To by mě ani nenapadlo. Dokonce jsem už psal, že si PS4 koupím, až vyjde Procet Cars. Jinak bych neměl důvod do toho jít. Je to zároveň jistý pragmatismus, protože další GT (asi 6,5 nebo 7 ) už jistě vyjde pouze na PS4. Ale do herního počítače nepůjdu.osiwaru píše:A když, opomeneš vroucí lásku k sérii GT, tak narazíš na jeden zásadní a většinový problém gt-racingu a tím je PC a asi i počítačová gramotnost, už to není jen o tom stisknout tlačítko Zapnout, vsunout placku a promačkat se do lobby. Já osobně to nemám, ani nemohu mít někomu za zlé, já jsem zase "levej" na ty práce kolem bydlení.
Každopádně se nemohu dočkat, až vyjde GT6 a zase to tu ožije jako za starých časů. Po vydání budu mít týden zvláštní dovolené, tak hádejte, co budu dělat
Re: Gran Turismo 6
Mé herní PC se skládá z:markoduno píše:Není to ani tak o gramotnosti, ale také o finanční stránce. Pořídit si v dnešní době kvalitní PC, které by šlapalo ještě pár let, je otázka několika desítek tisíc korun. Cca.30K. A to si ne každý může dovolit. Bohužel. Někteří prostě nemají prostředky na podobné výdaje.:
CPU: INTEL DUAL-CORE 2.5GHz
GPU: ATI HD4850
RAM: 4GB
MB: Nějaký GIGABYTE
Kupováno před pěti lety. Cena na poskládání podobného PC je doslova pár korun. Pokud bych chtěl jistotu, upgrade se vejde do ceny nové PS4.
- markoduno
-
Gran Turismo 6
je možné, že jsem se s cenou sekl. Už dlouho jedu pouze v noteboocích. Ale když jsem kdysi skládal PC, aby to za něco stálo, vždy byla cena od 25K a více. Většinou 35K. Ale bylo to i s monitorem.
Nevím, jak jsi na tom se zobrazením. Myslím, zda to máš vše na max. nebo jsi to někde ořezal. To nedokážu posoudit. Nicméně si myslím, že většina sice má doma nějaké to PC, jenž je plně dostačující na práci, internet a nějaká ta multimedia a na hraní používá pouze PS.
Nevím, jak jsi na tom se zobrazením. Myslím, zda to máš vše na max. nebo jsi to někde ořezal. To nedokážu posoudit. Nicméně si myslím, že většina sice má doma nějaké to PC, jenž je plně dostačující na práci, internet a nějaká ta multimedia a na hraní používá pouze PS.
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
Tak na tomhle to jedu CARS a ostatní v rozlišení ultra:
Základní deska
GIGABYTE H77M-D3H
Procesor:
Intel (R) Core (TM) i5-3570 CPU @ 3, 40 GHz 3, 40 GHz,
16 GB RAM ,
Grafická karta:
ASUS ENGTX560 Ti DC/ GeForce GTX560Ti 822MHz / 1024MB GDDR5 4008MHz / 256Bit ,
HDD Pevný disk: Seagate Barracuda 7200. 12 1TB ,
HDD Pevný disk SSD
Kingston SSDnow V+200 240GB
+ 27" monitor
cena dnes bez monitoru cca 20k , monitor 5,7 k
Základní deska
GIGABYTE H77M-D3H
Procesor:
Intel (R) Core (TM) i5-3570 CPU @ 3, 40 GHz 3, 40 GHz,
16 GB RAM ,
Grafická karta:
ASUS ENGTX560 Ti DC/ GeForce GTX560Ti 822MHz / 1024MB GDDR5 4008MHz / 256Bit ,
HDD Pevný disk: Seagate Barracuda 7200. 12 1TB ,
HDD Pevný disk SSD
Kingston SSDnow V+200 240GB
+ 27" monitor
cena dnes bez monitoru cca 20k , monitor 5,7 k
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- markoduno
-
Gran Turismo 6
tak jsem se neseklHanz.77 píše:cena dnes bez monitoru cca 20k , monitor 5,7 k
Gran Turismo 6
Ale sekl, rozchodil jsem iRacing na 5let starém noťasu .. Intel duo core 2GHz + integrovaná grafika 500MB ... to se dnes snad ani neprodává - cena max 7k ....markoduno píše:cena dnes bez monitoru cca 20k , monitor 5,7 k
tak jsem se nesekl
šlape to slušně, akorát se notýsek dost hřeje..
- markoduno
-
Gran Turismo 6
ale máš to ořezané. To mi nevyvrátíšspeedy píše:Ale sekl, rozchodil jsem iRacing na 5let starém noťasu .. Intel duo core 2GHz + integrovaná grafika 500MB ... to se dnes snad ani neprodává - cena max 7k ....markoduno píše:cena dnes bez monitoru cca 20k , monitor 5,7 k
tak jsem se nesekl
edit: protože jsi doupravil svůj příspěvek, tak já také. Slušně? To je málo Na max to musí šlapat
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
iRacing není zase až tak náročný. Ten snad rozběhneš i na 486.
Ale s příchodem nových simulátorů to bude chtít víc a víc. A to je drahá záležitost. Chceš hrát na PC detailněji tak plat a upgraduj. Proto s PS4 počkám a radši těch ne 10k ale 6k pustím příští rok do grafiky. A jestli pustěj Projecty Cross off nebo jak tomu říkají ( platformy dohromady =PC + konzole v on line) tak vás potkám stejně v online a pak už důvod proč si koupit PS4 bude až Gran Turismo 7 a to je za pet let.
Ale s příchodem nových simulátorů to bude chtít víc a víc. A to je drahá záležitost. Chceš hrát na PC detailněji tak plat a upgraduj. Proto s PS4 počkám a radši těch ne 10k ale 6k pustím příští rok do grafiky. A jestli pustěj Projecty Cross off nebo jak tomu říkají ( platformy dohromady =PC + konzole v on line) tak vás potkám stejně v online a pak už důvod proč si koupit PS4 bude až Gran Turismo 7 a to je za pet let.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Gran Turismo 6
Hanzi ...tik-tak...tik-tak...
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- markoduno
-
Gran Turismo 6
celej Joshua
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
Oficiální prohlášení se uskuteční 23.11.2013 v 12.00 hod Na off-line setkání ve Stříbře. Tik-tak-tik-tak-tik.......
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- SJ.sprint
-
Gran Turismo 6
Hanzi neštvi mě. Před chvilkou jsem vylez od auta... A nejde to tak jednoduše, hlavně zítra musím zase do práce a po práci hned k autu...Nevím jestli udělám auto včas... Potřeboval bych znát info ,třeba i soukromě abych neobjednával na poslední chvíli...Budu se snažit přijet, třeba si půjčím auto od kamarádů - ale jak jsem již - psal není to zatím stoprocentní... nějak se to na mě navalilo tak aspon Ty mě šetři...Hanz.77 píše:Oficiální prohlášení se uskuteční 23.11.2013 v 12.00 hod Na off-line setkání ve Stříbře. Tik-tak-tik-tak-tik.......
Já vám to povím. Hanz si totiž už delší dobu tyká s Japoncem. Ten mu U Vokurků v Hořovicích sdělil že, celé GT6 bude zdarma ke stažení. Protože jen blázen by zaplatil za čtyři nové tratě a jeden kočárek pro astronauty. A on prý nechce určitě dělat z lidí blázny.
- SJ.sprint
-
... tak to je super- GT6 zdarma!!! Tak za prachy na GT6 si jdu objednat Battlefieldaosiwaru píše:Já vám to povím. Hanz si totiž už delší dobu tyká s Japoncem. Ten mu U Vokurků v Hořovicích sdělil že, celé GT6 bude zdarma ke stažení. Protože jen blázen by zaplatil za čtyři nové tratě a jeden kočárek pro astronauty. A on prý nechce určitě dělat z lidí blázny.
- markoduno
-
To by mě zajímalo, s čím tam tak budeš jezditSJ.sprint píše:Tak za prachy na GT6 si jdu objednat Battlefielda
S tankemmarkoduno píše:To by mě zajímalo, s čím tam tak budeš jezditSJ.sprint píše:Tak za prachy na GT6 si jdu objednat Battlefielda
Tak kecáš nebo jedeš?