Ty jo, tak včera třetí skupina fakt dost hustý závodění a já moc dobře věděl proč se na tenhle závod vetřít
.
V prvním závodě jsem se postupně protlačil v před ale vyrobil jsem klasicky chybku když nemám natrénován taktickej pit s natankováním a tak jsem v půli závodu natankoval 60l což mě zdrželo a nakonec posunulo sice nadohled od bojující dvojky Maxe a Vráti, kteří si to dávali o druhé místo. Mě pak několik kol trvalo než jsem se dotáhnul. Nakonec se to povedlo, ale udělal jsem další chybu, když jsem si nepohlídal odstup a drcnul jsem do Maxidrna - fakt sorry, nevím zda doznal nějakého poškození, ale já jo.Každopádně asi to bude na pentli. Maxe jsem pak na cílovce pustil před sebe zasloužil si bednu.
Jenže pak přišel totální mazec druhého závodu a tedy BIG RESPECT všem.Dnes až příjdu z práce udělám si parádní véču a pustím si tenhle skvost ani né tak kvůli vydřenému prvnímu místu, ale jako jezdit trojřad v každé zatáčce na Sarthe jedno kolo za druhám a to tak, že jsme se možná jen trochu tu a tam otřeli, ale jinak bez incidentu po celý závod to je vlhkej sen každýho pilota
.
Každopádně jsem si to včera užil a bylo příjemné si zavzopomínt na to nedělní předzávodní napětí, a pak i samotné závodění. Jako host bych se nejspíš ještě rád objevil na skvělé Laguně Sece s Corvette , ale to je ještě daleko.