Hmm tak to je Sila. Ok mrknite na to Prase.fury_CZ píše:vubec celkove brano jel jako prase a nebyl to jen muj nazor bezprostredne po zavode ...kamikadze styl ..
Ono asi najlepšie pre Furyho by bolo aby na neho nikto neútočil a potom mu nezavadzal. Myslím že dokonca môžem za to že si to rozbil. Tak to ma mrzí. No
A kto ďalší? teraz neviem o koho ide => jedine Markoduno bol so mnou v súbojoch kolo na kolo.
Edit: Mi to nedalo a mrkol som na to znovu. Fakt by ma sralo keby som niekoho poškodil. Spravil som pár fotiek
Viem že som išiel do súbojov tvrdo ale s Corvettkou to ani ináč nešlo, to už som ale spomenul. Vždy som musel útočiť na brzdách z nevýhodnej stopy. Ku tomu ale jedna dvôležitá vec. Asi si podaktorý zvikli jazdiť v závodnom režime tak že útok je výhradne prevedený s výhodou zrýchlenia zo slipu. Toto ale v reále absolútne takto nefunguje a predbieha sa technikou jazdy a na brzdné body a z 99% to je práve z nevýhodnej pozície(stopy). Výnimkou je F1 a DRS System. A takto som bol nútený jazdiť práve ja keď že Corvettka zo slipu skoro nikdy nemala šancu. Až potom keď výkon RX7 klesol pod určitú úroveň tak okolo 9-10 kola to jak tak šlo. Tak Fury dík za to Prase a ja sa ti za mojú tvrdú jazdu omlúvam a na budúce sa ku tebe budem chovať jemne a nasadím si na to manželkine hodvábne rukavičky.