Gran Turismo 5
Obecná diskuze
Měl bys je mít pod PSN v download listu ve Store. Pak na nich dej znovu download, ono se to i znovu nainstaluje a pak bys je měl vidět v GT5 pod tou ikonkou "šipka" úplně vpravo. Když to nepůjde, tak bych to reklamoval u SONY.
Obecná diskuze
Přesně to jsem chtěl poradit i já. Už se mi to stalo. Opakovaný download DLC vše vyřešil. GLsonyman píše:Měl bys je mít pod PSN v download listu ve Store. Pak na nich dej znovu download, ono se to i znovu nainstaluje a pak bys je měl vidět v GT5 pod tou ikonkou "šipka" úplně vpravo. Když to nepůjde, tak bych to reklamoval u SONY.
- b0rizSVK
- PSN ID: b0rizSVK
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Chlapi tak som to skušal, ale nepodarilo sa. Dokonca som zistil že som to zle napisal (to som cely ja - moták).
Kupoval som to cez česky učet, ked hru zapnem v tomto učte tak tam mam všetko aj oblečenie aj farby. Po nainštalovani kompletneho packu som doinštaloval family pack pre auta a trate. Takže usudzujem že preto to nemam na slovenskom učte lebo nato neexistuje ten family pack . Čo myslíte?
Kupoval som to cez česky učet, ked hru zapnem v tomto učte tak tam mam všetko aj oblečenie aj farby. Po nainštalovani kompletneho packu som doinštaloval family pack pre auta a trate. Takže usudzujem že preto to nemam na slovenskom učte lebo nato neexistuje ten family pack . Čo myslíte?
Obecná diskuze
Někde jsem četl, že family pack lze aplikovat pouze ne tratě a auta. To bude v tom....b0rizSVK píše:Chlapi tak som to skušal, ale nepodarilo sa. Dokonca som zistil že som to zle napisal (to som cely ja - moták).
- b0rizSVK
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Speedy asi to tak bude, tak tu vyvstáva otázka : je možné zmeniť nick a PSN v priebehu šampionátu? Alebo dojazdím už na tomto pôvodnom?
Obecná diskuze
Z technických důvodů (výsledkový systém) v tom nevidím problém.b0rizSVK píše:Speedy asi to tak bude, tak tu vyvstáva otázka : je možné zmeniť nick a PSN v priebehu šampionátu? Alebo dojazdím už na tomto pôvodnom?
- b0rizSVK
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Tak poprosím zmeniť na : b0rizCZ
Obecná diskuze
klidně jezdi dál jako b0rizSVK, v PSN používej ID bOrizCZ .... je to jen na tobě co si vybereš.b0rizSVK píše:Tak poprosím zmeniť na : b0rizCZ
Do výsledků dáme i zpětně cokoliv, co si vymyslíš...
Takže:
a) uveď NICK pod kterým tě budeme evidovat ve výsledkové listině...... (b0rizSVK ?)
b) uveď PSN ID, se kterým nastoupíš do závodu..............................(b0rizCZ ?)
- b0rizSVK
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obecná diskuze
Dík moc chlapi, jazdit budem ako b0rizCZ a vo vysledkoch ma tiež ako b0rizCZ , nech to nekomplikujem.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
Před chvilkou jsem zapnul GT a tam pišou :
Notice of account Ban measures
We have recently confirmed usage of illicitly modified game datain the online services of Gran Turismo 5, and the relevant accounts have now been banned from the service .
Hereafter these Online ID's in question will no longer be able to access the online portion og Gran Turismo.
Please be aware that usage of illicitly modified game data and any mischievous conduct against other players using such data are strictly prohibited, and will be subject to penalties as soon as they are found.
We ask everyone for their continued understanding and support.
Pžeklad přez Oooo... Google:
Oznámení o opatření účtu Ban
Jsme nedávno potvrdil používání nelegálně modifikované hry datain služby online hry Gran Turismo 5, a na příslušných účtech byly nyní zakázány služby.
Dále tyto Online ID je v otázce již nebude možné získat přístup k on-line část og Gran Turismo.
Mějte prosím na paměti, že použití nezákonně upravených herních dat a jakékoli zlomyslné chování vůči ostatním hráčům, které tyto údaje jsou přísně zakázány, a bude podléhat sankcím, jakmile jsou nalezeny.
Žádáme všem za jejich pokračující pochopení a podporu.
Znam partičku ktera se tim bavi od sameho začatku a vite že i ja vlasnim dve takove "vytuněny" auta... ale nechat si upravit auto aby vyhravat to bych neudělal...Mam je jen pro zabavu v ofline hrani. A ty lidi ktere znam přez GT se tim bavi tak že si založi misnost a tam si ukazujou a zkoušeji sve vytvory mezi sebou a nikomu tim neškodi. Ano je to svin'arna ale co. Prostě jsou to lide a když jim date do rukou něco takoveho tak si s tim budou hrat a bavit se tim.Kdo odsoudi člověka za to že se bavi. Ale aspoň ukazali jednu věc. Hra zkryva velky potencial...ale stejně nam nastrči skoro tisicovku "standartek" ktere graficky v detailech vypadaji jako by byly vystřižene nužkama 4letym ditětem... Ale stejně je to Boži
Notice of account Ban measures
We have recently confirmed usage of illicitly modified game datain the online services of Gran Turismo 5, and the relevant accounts have now been banned from the service .
Hereafter these Online ID's in question will no longer be able to access the online portion og Gran Turismo.
Please be aware that usage of illicitly modified game data and any mischievous conduct against other players using such data are strictly prohibited, and will be subject to penalties as soon as they are found.
We ask everyone for their continued understanding and support.
Pžeklad přez Oooo... Google:
Oznámení o opatření účtu Ban
Jsme nedávno potvrdil používání nelegálně modifikované hry datain služby online hry Gran Turismo 5, a na příslušných účtech byly nyní zakázány služby.
Dále tyto Online ID je v otázce již nebude možné získat přístup k on-line část og Gran Turismo.
Mějte prosím na paměti, že použití nezákonně upravených herních dat a jakékoli zlomyslné chování vůči ostatním hráčům, které tyto údaje jsou přísně zakázány, a bude podléhat sankcím, jakmile jsou nalezeny.
Žádáme všem za jejich pokračující pochopení a podporu.
Znam partičku ktera se tim bavi od sameho začatku a vite že i ja vlasnim dve takove "vytuněny" auta... ale nechat si upravit auto aby vyhravat to bych neudělal...Mam je jen pro zabavu v ofline hrani. A ty lidi ktere znam přez GT se tim bavi tak že si založi misnost a tam si ukazujou a zkoušeji sve vytvory mezi sebou a nikomu tim neškodi. Ano je to svin'arna ale co. Prostě jsou to lide a když jim date do rukou něco takoveho tak si s tim budou hrat a bavit se tim.Kdo odsoudi člověka za to že se bavi. Ale aspoň ukazali jednu věc. Hra zkryva velky potencial...ale stejně nam nastrči skoro tisicovku "standartek" ktere graficky v detailech vypadaji jako by byly vystřižene nužkama 4letym ditětem... Ale stejně je to Boži
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Pekne takže si dostal banan a na ktorý účet? Či na kazdy s ktorým sa teraz prípojis?
Odoslané z HTC One X cez Tapatalk 2
- SJ.sprint
-
Obecná diskuze
Nene nedostal jsem nic...žadny učet blokovany nemam.Tuhle zpravu mate každy ve hře. Za co by mi davali BAN ja mam upraveny auta ale co pak ja mužui za to že mi je někdo poslal jako darekCaparzoSK píše:Pekne takže si dostal banan a na ktorý účet? Či na kazdy s ktorým sa teraz prípojis?
No ale ked so to prelozim tak sa tam píše že tieto účty majú zákaz používať online. Tak čo tedy ide tí to normálne jak predtým?
- SJ.sprint
-
Obecná diskuze
Hele hoši ,nezaznamenali ste dneska nejaky vypadky PSNka na playstationu___ Mě to ted vyhodilo z battlefieldu...napsalo nejakou chybu blabla a ne a ne se připojit k PSN. I Hocky mi dneska psal jestli mi to jde. Le nejak kolem šeste mi to vypadlo,restartnul jsem konzoli a pak bylo vše ok. Ale ted' nic
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Taky se nemůžu přihlásit ani na jeden účet, před chvílí jsem ještě přeskakoval z jednoho účtu na druhej a teď už mám utrum - a píše mě to stejně jako tobě - bla bla bla...
...každej má něco, já jezdím...
- SJ.sprint
-
Obecná diskuze
U mně už to je OK. Vypnul jsem PSko vytahnul ze zasuvky . Zapnul a hned se to načetlo
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
U mě už taky OK, vypnul jsem tu svini, vlezl jsem do vany, pak jsem nahrál replaye z Indy/Daytony a už to šlape
...každej má něco, já jezdím...
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
to samý - přehlásil jsem účet a už se nepřihlásil. Vypnul jsem PSko a pak už to bylo ready.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Obecná diskuze
zkusil jsem to trochu jinak... horečku jsem dnes vyléčil propocením montérek při práci na zahradě, pak to léčil slzou řeckého slunce (metaxou) a PS3 už nezapnul ... BtW; taky to pomohlo
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Update 2.12 !
Doufám že to zase nerozhází PP !!
Ne nerozhází!
Zde je překlad( samozřejmě překladač) :
Nová aktualizace pro Gran Turismo 5 je nyní k dispozici, verze 2.12. Těsně 24 MB ve velikosti, aktualizace se objeví v první řadě řešit "hacknutý" nebo "hybridní" auta ve hře.
I když žádný oficiální seznam změn byly poskytnuty Polyphony Digital, mnoho hráčů jsou uvedeny v našem fóru, že auta v garáži, které byly změněny mimo herních běžné parametry byly nastaveny nebo odstraněny.
To je, samozřejmě, se podruhé byly podniknuty kroky proti uživatelům, kteří "nelegálně upravených data hry" od Polyphony začal zákaz hráče, kteří používají auta soutěžit v on-line GT5 v sezónních jevů na začátku tohoto měsíce.
Aktualizace 2.12 byl propuštěn poté, co první ze dvou plánovaných udržovacích obdobích tento týden, s dalším spouštění ve čtvrtek 25. dubna v 08:00 GMT.
Jako vždy, navštivte naše GT5 vývěsky pro více informací a nelegálních softwarových změn tak, jak jsou zjištěné našimi uživateli.
GT5 Photomode image by Cerebus.
Doufám že to zase nerozhází PP !!
Ne nerozhází!
Zde je překlad( samozřejmě překladač) :
Nová aktualizace pro Gran Turismo 5 je nyní k dispozici, verze 2.12. Těsně 24 MB ve velikosti, aktualizace se objeví v první řadě řešit "hacknutý" nebo "hybridní" auta ve hře.
I když žádný oficiální seznam změn byly poskytnuty Polyphony Digital, mnoho hráčů jsou uvedeny v našem fóru, že auta v garáži, které byly změněny mimo herních běžné parametry byly nastaveny nebo odstraněny.
To je, samozřejmě, se podruhé byly podniknuty kroky proti uživatelům, kteří "nelegálně upravených data hry" od Polyphony začal zákaz hráče, kteří používají auta soutěžit v on-line GT5 v sezónních jevů na začátku tohoto měsíce.
Aktualizace 2.12 byl propuštěn poté, co první ze dvou plánovaných udržovacích obdobích tento týden, s dalším spouštění ve čtvrtek 25. dubna v 08:00 GMT.
Jako vždy, navštivte naše GT5 vývěsky pro více informací a nelegálních softwarových změn tak, jak jsou zjištěné našimi uživateli.
GT5 Photomode image by Cerebus.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno: