Závodní tituly od SIMBIN
Závodní tituly od SIMBIN
No jenže já Steam neumím používat a natož něco platit po netu. Já nikam žádný číslakarty zadávat nebudu . Vím že Steam nějak budu muset k online použít ale platit přes internet nechci. Koupim si klasiku placku a pak se uvidí.Tuším že placka Race O7 obsahuje i GTR Evolution takže dám jednou ranou dvě hry
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Závodní tituly od SIMBIN
Tohle řešit nemá cenu Ale, jestli chceš, tak ti to můžu koupit přes Steam jako dárečekRedjous75 píše:No jenže já Steam neumím používat a natož něco platit po netu. Já nikam žádný číslakarty zadávat nebudu . Vím že Steam nějak budu muset k online použít ale platit přes internet nechci. Koupim si klasiku placku a pak se uvidí.Tuším že placka Race O7 obsahuje i GTR Evolution takže dám jednou ranou dvě hry
Závodní tituly od SIMBIN
To je od Tebe moc pěkný , ale já si přeci pro to do Kadaně nepojedu .
Tohle jsem našel jako poslední verzi : http://www.jrc.cz/hra_pc_race_injection
Tohle jsem našel jako poslední verzi : http://www.jrc.cz/hra_pc_race_injection
Závodní tituly od SIMBIN
Takhle jsem to nemyslel, si tě přidám do přátel a koupím to, pak se ti hra ukáže na tvém Steam účtu. Pak jen převedeš na na můj bankovní účet těch pár kaček.Redjous75 píše:To je od Tebe moc pěkný , ale já si přeci pro to do Kadaně nepojedu .
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Závodní tituly od SIMBIN
Nečekej od toho zázraky, když jsi testoval CARS. Jde spíše o to, že se nás tam může svést 24 a navolíš si na HUDu to, co nám v GT chybí. A samotná pravidla jsou také super. O to jde. Kdyby se spojila grafika GT a ostatní pí..vinky z Race 07, to by bylo něco a nemuseli bychom hledat nic jiného. Ale......to je právě to ale.osiwaru píše:Jinak já jsem trochu v rozpacích z fyziky v Race07, takový "nudný" řekl bych.
U Raců se mi líbí poměr ceny a výkonu (či kvality) Za 100,- má X x více než u GT za 2300,- (včetně addonů DLC atd.).
Závodní tituly od SIMBIN
Tak OK. Pátek sobotu a neděli mám volůno. Tak v pátek vyřešíme STEAM a není probléma. Dík Osi
Závodní tituly od SIMBIN
Přesně. Viz poslední UP DATE s těmi PP . Co tohle má za logiku. Vždyť to je nepoužitelný proč nevytvářej online závodní MODY ( Tím myslím hotový šampionáty DTm, ALMS, NASCAR, JGTC, WTCC ) atd, šampionáty, skiny, a všechno závodní. Né matlaj to pátý přes devátý tak že vlastně hra je pro závodění skoro nepoužitelná tedy pokud nepojede početné pole 14 závodníku se stejným vozem a pokud budou mít sakra štěstí na stabilní room. Jako vím že ostatní závodní hry včetně zde komentovaných mají také svoje mouchy atd. ale takhle mrhat doslova GT klenotem, a srdeční záležitostí je nevídané.markoduno píše:osiwaru píše:O to jde. Kdyby se spojila grafika GT a ostatní pí..vinky z Race 07, to by bylo něco a nemuseli bychom hledat nic jiného. Ale......to je právě to ale.
U Raců se mi líbí poměr ceny a výkonu (či kvality) Za 100,- má X x více než u GT za 2300,- (včetně addonů DLC atd.).
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Závodní tituly od SIMBIN
Jo kdyby se to spojilo ?osiwaru píše:O to jde. Kdyby se spojila grafika GT a ostatní pí..vinky z Race 07, to by bylo něco a nemuseli bychom hledat nic jiného.
Tak by vznikli BOŽÍ Cars !!!!!!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Závodní tituly od SIMBIN
Ne ne. Je placka Race07 a k ní jsem musel shánět datadisk GTR Evolution!!!Redjous75 píše:No jenže já Steam neumím používat a natož něco platit po netu. Já nikam žádný číslakarty zadávat nebudu . Vím že Steam nějak budu muset k online použít ale platit přes internet nechci. Koupim si klasiku placku a pak se uvidí.Tuším že placka Race O7 obsahuje i GTR Evolution takže dám jednou ranou dvě hry
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- markoduno
-
Závodní tituly od SIMBIN
ale pokud vlastníte Race 07, tak nic nedokupujte!!! Vše Vám poskytnu. Race on, GTR, STCC, historiky, radicaly, raceroom, kamiony atd. Zbytečné vyhazování peněz.
Závodní tituly od SIMBIN
O víkendu jsem si prožil grafický šok když při hraní GTR2 jsme při jednom ze zapnutí hry zaregistroval hlášku na monitoru že hra se přepíná na rozlišení nějakých cca 800 x 700 47bitů a protože jsem hru hrával již před lety na starším počítači tak mě ani nenapadlo že by v nastavení hry by se dalo také přepnout na vyšší rozlišení. Jenže stalo se a já tedy v konfiguračním nastavení hry přepnul spíše ze zvědavosti na nejvyší rozlišení cca 192.. a něco s 60bity jestli se to vůbec rozjede. To co na mě vykouklo mě vyrazilo dech. Ani jsem nevěděl že ten můj zavirovanej plech tohle dokáže bez problému zvládnout. Fakt nádhera a všechny ty stažený tratě v tom rozlišení to je pastva pro oči. Například závody po paté hodině na prosluněném Sebringu ty vole já normálně zastavoval abych se kochal . Jinač tahle trať mě asi móc chybí v GT. Je to skvělej čistokrevnej závodní okruh. Vůbec teď jsme se hodně zabydlel na americkém kontinetu a postahoval jsem si okruhy z ALMS a jako Detroit, Long Beach, Watkins Glen ( nascar verze - úplně nejlepší ), Canadian Mosport park prostě paráda.
Marku ( MK ) : nevíš, jak dostat do hry nové auta ?. Tratě mě jdou, ale u aut nevim jak na to.
Marku ( MK ) : nevíš, jak dostat do hry nové auta ?. Tratě mě jdou, ale u aut nevim jak na to.
- markoduno
-
Závodní tituly od SIMBIN
všechny možné addony mám stažené v kompu. Je toho cca.9 GB. Seriály aut a tratí. Speedy je má také. Až u něj budeš, tak si to sosni. A nebo ti to dám v Kytlici.
Re: Závodní tituly od SIMBIN
Velmi zajímavá a potěšující zpráva : http://m.zing.cz/novinky/33787/studio-s ... v-britanii
Jen doufám, že si si to neužijí jen ti divní típci od Písíček !. A udělájí nám nějaký kvalitní kousek i na PS4
Jen doufám, že si si to neužijí jen ti divní típci od Písíček !. A udělájí nám nějaký kvalitní kousek i na PS4
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Závodní tituly od SIMBIN
Asi te zklamu Pepčo ale Race Room Expirience je jen na PC a na PC asi i zustane. Je to stejna varianta jako iRacing.
Takze platis clenstvi, trate i auta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takze platis clenstvi, trate i auta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno: