svodidla?speedy píše:příští středu budu taky u PS3, takže jedu pro bednu...zastaví mě někdo??
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Tak znovu, přihláška.speedy píše:nesešli se lidi, tak se nejelo. Odloženo na další středu, start nejpozději 19:00 . Do přihlášky napiš 18:30
... no co jsem tak testoval tak tady nejlepe zajete časy mam z GTR (FORD GT jsem nezkoušel ) ale třeba z R8 jsem byl pomalejši skoro o vteřinu...SlávekM3GT píše:.... mimochodem GT-R krása řídit
Foukej si na co chceš. Jen aby tě někdo nefouk do kačera !!!!!speedy píše:budu ready! Auto nastavené z minulého pokusu, foukám si na bednu
Pánové piloti! Pouze dnes večer a jen pro tento večer - z hlubin zapomnění se vynoří a svůj jezdecký um předvede REDJOUS75 , pilot závodní stáje "The Great Revival" ... Přijďte se všichni podívat! Ve třetím tisíciletí je to jeho jediné GT5 plánované vystoupení na této planetě !! Později ho online už neuvidíte, veškerý volný čas tráví ve své domovské galaxii 150milionů světelných let vzdálené...Redjous75 píše:Ahoj Dal dal bych s Vámi dnes závod.....
vem si Forda GT a můžeš natrhnout speedymu vejfukRedjous75 píše:"Bude VENI, VIDI, VICI. ????"
...no tak to asi těžko. GT5 zapínám pouze na TT, takže jde dnes pouze o svezení.Podmínky jsou ideálni pro dnešní závod tak jedu . Jak jsem již psal během roku se jen sporadicky někam vetřu jinak jsem mimo závodění. Takže maximálně : VENI,VIDI.![]()
![]()
![]()
Jestli je možnost poslat forda, tak bych se hlásil , plsnovcze píše:.... můžu ti poslat Forda se setupem co jsem jel na Motegi pokud nemáš nic připraveného
to byla nabídka pro našeho neběžného účastníka GT3 Cupuspeedy píše:Jestli je možnost poslat forda, tak bych se hlásil , plsnovcze píše:.... můžu ti poslat Forda se setupem co jsem jel na Motegi pokud nemáš nic připravenéhosvého už mám naštelovaného a tohle by bylo zajímavé srovnání!
Nebo aspoň nasdílet do profilu, kouknu na to ....
Předem díky...