Zábava
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Zábava
To zas byl něči napad: Zabavni centrum u nejhezči, nejpekelnějši, nejničivějši a nejlegendarnějši zavodni drahy vubec. Koho zajima nejake zabavne centrum - trery položi samotny Nurburgring.Měli udělat nejakysi referendum ,optat se lidi o co by stali...Asi si mysleli že Nurb přitahne lidi do nejake jejich smyšlene atrakce.No ,doufam že se toho někdo chopi. Vždyt projet se na Nurbu je muj sen-no, jeden z nich Myslim že Nurb nenechaji "padnout"?!
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Zábava
Michale SPA už financuje Eclestone tuším že to má dokonce pronajaté aby se na tom mohla jezdit F1 jelikož místní orgány už od prodělku z pořádání velké ceny dali ruce pryč. No tak so to Mistr F1 za pár babek ( pro něj ) pronajmul a najednou on je ten správňák který nenchá legendu padnout.
U zeleného pekla je to trochu jinak. Problém je že se na něm nejezdí F1 a u F1 okruhu se nic neděje když padne, páč německo má ještě Hockheinam. Takže do toho už nikdo bohatej nejde a přitom samotné závodění je na obou tratích neprodělečné jezdí se tu snad všechny závodní seriie a peklo je ještě k tomu velmi veřejně pronajímané. Problém je v mnoha miliardové investici do v podstatě nesmyslu zábavního parku a dalších srágorin v regionu, který patří v německu k nejchudším, takže tady investoři potažmo majitelé úplně šlápli vedle a to je problém, jelikož obří investice se teď nedá splácet a potápí oba okruhy dolů. Uvidíme jak to dopadne.
U zeleného pekla je to trochu jinak. Problém je že se na něm nejezdí F1 a u F1 okruhu se nic neděje když padne, páč německo má ještě Hockheinam. Takže do toho už nikdo bohatej nejde a přitom samotné závodění je na obou tratích neprodělečné jezdí se tu snad všechny závodní seriie a peklo je ještě k tomu velmi veřejně pronajímané. Problém je v mnoha miliardové investici do v podstatě nesmyslu zábavního parku a dalších srágorin v regionu, který patří v německu k nejchudším, takže tady investoři potažmo majitelé úplně šlápli vedle a to je problém, jelikož obří investice se teď nedá splácet a potápí oba okruhy dolů. Uvidíme jak to dopadne.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- SJ.sprint
-
Zábava
no...nevim kde s to vyhrabal,ale: že by to byl mistr ... ?!
... No ještě mě napadlo že by to mohl byt mistr speedy ale pak mě ta myšlenka hodně rychle opustila
... No ještě mě napadlo že by to mohl byt mistr speedy ale pak mě ta myšlenka hodně rychle opustila
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Zábava
...a pak že prej jsme na to už dost staří, aby jsme museli takhle blbnout u PS3...
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... lock#26137
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... lock#26137
...každej má něco, já jezdím...
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Zábava
to víš. Nová doba.
Staříci si v dnešní době povídají na lavičkách a ve frontách na levnější jogurty o svých chorobách a dalších tělesných problémech.
Já už před cca.8 lety tvrdil, že se jednou v důchodu (pokud se ho dožijeme) budeme bavit na chatu a facebookovat online. A gamesy??? Jak to asi budeme povídat?: To ti mladí ani neumí hrát. To za našich mladých let....to byly závody. Žádnej BURNOUT a podobné nesmysly. To se muselo umět. Jooo, to takovej nebožtík speedy. Ten, když sedl k volantu, tak si pamatuju, že nejdříve otevřel Lachouta a naléval si do sklínky. Ale jinak (dej mu pán bůh klidný odpočinek) moc nebrzdil.
sorry
Staříci si v dnešní době povídají na lavičkách a ve frontách na levnější jogurty o svých chorobách a dalších tělesných problémech.
Já už před cca.8 lety tvrdil, že se jednou v důchodu (pokud se ho dožijeme) budeme bavit na chatu a facebookovat online. A gamesy??? Jak to asi budeme povídat?: To ti mladí ani neumí hrát. To za našich mladých let....to byly závody. Žádnej BURNOUT a podobné nesmysly. To se muselo umět. Jooo, to takovej nebožtík speedy. Ten, když sedl k volantu, tak si pamatuju, že nejdříve otevřel Lachouta a naléval si do sklínky. Ale jinak (dej mu pán bůh klidný odpočinek) moc nebrzdil.
sorry
Zábava
No tak čím pak budem točit na PS4 ???? : http://www.zing.cz/novinky/15305/logite ... lusenstvim
- SJ.sprint
-
Zábava
Jezdil jsem hodně z hochama z ruska a co vim tak polovina z nich přesedlala z Gčka od Logitechu na jine i dražši volanty a to z jednoho jedineho duvodu -takzvane "mrtve zony" G 25,27... Ale nevim jestli jim to pomohlo už jsem to nejak pak neřešil a ted hodně z nich toči placku F12012...
Zábava
No faktem je že G27 jsem taky opustil kvůli tzn. ,,nezábavnosti z řízení" , a já se divil že tak dlouho ho nechtěli vůbec do GT5 pustit. Každopádně pořád mám v merku ten FANTEC Elite, ale bojím se že to dopadne jako Romanův T500 . Prostě moje stařičké DF-ko semnou asi zůstane na věky věků - DÍKY PAVLE67 ŽE JSI MĚ PŘENECHAL KUS SKVĚLÉHO MATROŠE
Zábava
Minulý týden jsem si do svého zavirovaného PC nainstaloval starou zapadnutou hru, kterou jsem našel ve skříni po úklidu a jsem unešen o jakou zábavu jde. Kdo jí má rozhodně si zajezděte.
GTR2 - Fia GT Racing games :
GTR2 - Fia GT Racing games :