SJ.sprint píše:ot sonyman: no hele ja jsem nad nim take bádal...ale nenašel jsem o něm vic info
Jo, mám tu "edici" PS719200932, co jsi dával odkaz, s GT5 (prodáno) + KillZone3 (ve 3D úžasné). Před Vánoci nákup lehce přes 6500 CZK, kromě toho, že nemá TV tuner mě zaujal vším, i štítkem SONY.speedy píše:hodně jsem se o to zajímal a málem jsem i koupil!! Jenže to není 24" chci 27" . Simul view nevyužiju a čím víc tenhle monitor zaujme ?? Ničím, snad jen vysokou cenou, ptože je to sony...
Recenzí jsem našel dost, viz Google, všeobecná výčitka snad jen lesklý povrch, přes den se holt musí zatáhnout žaluzky, pokud sedíš zády k oknu, jako já. Jinak hodnoceno velmi kladně, střízlivý odhad-průměr cca 80%. Ono taky klady a zápory každý hodnotí jinak, např. absenci DO neřeším, funguje jakékoliv SONY včetně spec. tlačítek, jako MENU, atd. Další zápor v recenzích je původní cena 500 USD, nyní to je za půlku, takže body plus. BTW displej se špatným 2D nebude mít ve 3D super obraz.
Hraju samozřejmě taky ve 2D, nevěř všemu, co kde zaslechneš, že prý to nejde. Jednoduše si to určíš ve hře. Speciálně u GT5 ale 3D vynikne hlavně v replayi, v menu i při hře je taky, ale řekl bych takové decentní. Naopak u KillZone 3 je rozdíl mezi 2D a 3D nebe a dudy, ten prostor je udělaný úchvatně, takže zde má 3D zaslouženě své místo.
Nakonec SimulView. Škoda, že to nepodporuje víc her, protože tohle jsem využil už x-krát. Obecně by se dalo 3D oželet, ale tohle je prostě výborná fičura. Prostě když někdo dorazí na návštěvu (příp. je vás doma více naruživých pařanů), tak si zahrajete mulťák v plném komfortu celé obrazovky, GT5 funguje skvěle, stejně jako již zmíněné KillZone. Ovšem už jen ve 2D, když hrajete dva.
Tolik moje postřehy, samozřejmě každý má jiné preference, někdo vyžaduje TV tuner, velikost 24" je tak hraniční, ale při hraní ze vzdálenosti natažené ruky IMHO víc není třeba. Mě při koupi dost oslovilo SimulView a splnilo očekávání. Výbava navíc slušná (brýle využitelné i na jiných 3D TV, hry pokud mám/nebo nechci hrát, můžu střelit), tak jsem holt do toho šel a jsem spokojen.