Obecná diskuze

veřejná diskuze teamu a s teamem
Odpovědět
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

Rovnou dejte Kubovi, přístup na účet youtube, nahrávat vídea na ulož.tamto, je krapet .... no prostě uplně na p**u :lol: :twisted:
Kuba98cz

PSN ID: GT-Racing-cz_K98

Obecná diskuze

Příspěvek od Kuba98cz »

No to by bylo asi lepší Hanzovi to na tom jeho ultraglaktickym kompu nejde spustit :lol:
Tak kecáš nebo jedeš?
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

Osiwaru píše:....nahrávat vídea na ulož.tamto, je krapet .... no prostě uplně na ....
vážený ájtýguru-osiwaru ;) lehce nesouhlasím :!:

kdo si chce videjko jen prohlédnout, tak pro něj je "tvátrubka" top volba. Vo tom žádná.

Kdo ale chce video archivovat v nejlepší možné kvalitě, ocení "bitovou kopii" originálu.
Po nahrání videa na youtube.někam dochází k dalšímu zpracování - tedy převedení na interní kodek. Co udělá převedení *.wmv na *.mp4 asi nemusím komentovat. Ono samotné wmv je paskvil, kodek který je nejméně vhodný pro další zpracování.
Vše má své pro i proti, já naopak jsem rád, že Kuba dal svou práci i na stahnusito.někam
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

Je zajímavé pozorovat, jak se to hezky vyselektovalo. Karel má nejvíce voličů na sociálních sítích a Miloš na sociálních dávkách.
eddie

PSN ID: GT-Racing-cz_EM
Kontaktovat uživatele:

Důležité upozornění

Příspěvek od eddie »

Derakova spanělá jízda v záznamu od Speedyho ve včerejším testovacím závodě. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Hdldn3urLhE
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
speedy

Přípravný závod, FUJI 20.1. 19:30

Příspěvek od speedy »

eddie píše:....je vidět, že si kvalitu náhravek z GT-5 dovedl k dokonalosti....
je to jen surové video bez dalších úprav a navíc na nejhorší datový tok co jde nastavit. (10MB). Používaný grabovač umí mnohem vyšší datový tok, jenže tím se výsledná velikost videa zbytečně nafukuje. Normálně bych ho ještě protáhl střižnou - dodělal pár titulků a nějakou animačkou zahájil i ukončil. Už ale bylo pozdě a tak jsem na to hodil bobana :o

Je to grabované přímo 1080p, kodek od youtube pak kvalitu dost zmršil. U rychlých dynamicky se měnících scén je dvojitá komprimace hodně znát :? Originál v kompu vypadá podstatně lépe !!!

Tohle je jen malá návnada pro všechny piloty, kteří (stejně jako já) nevěřili, že jsou auta docela vyrovnaná. Best lap se vešel u "všech" pilotů do rozmezí jediné vteřiny. Vyjímkou jsou derek a bális, ti mají namontovaný warpový pohon místo motoru. A Michal se teleportujee pouhou myšlenkou :!: :mrgreen:
Naposledy upravil(a) speedy dne 21.1.2013 12:55, celkem upraveno 1 x.
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

Speedy, Sergeji ... jak je to s vašimi novými monitory a co bude s vašimi starými 24'' ;)
SJ.sprint

PSN ID: GT-Racing-cz_SJR

Příspěvek od SJ.sprint »

to mr. speedy : a to všechno nahravaš přez Aver ? Ja jsem to zkusil přez starou Sony HD telku a mě to piše: "ŽADNY KOMPONENTNI VSTUPNI SIGNAL" tak nevim co to chce. Asi ten komponentni vstup ma nejak komunikovat z HDMI bo co ...zahada. A když na ovladači Averu zmačknu "info" tak mi tam vyskoči: "Stand.Režim(OSD aktivni)" !!!???
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

No muj zanovni Philips"24" putoval pod stromeček kamaradum a mě zustala stara HD SONY-na GranTurismo hruza :evil: Ale vzhledem k tomu že jsem přez svatky a po svatcich marodil tak novy monitor jsem neměl chut ani řešit :? Ale už mam skoro vybrany a do konce tydne snad ho budu mit i doma. Ale jak řikam skoro-dnes se rozhodne mezi: iiyama ProLite E2773HS a nebo LG z TV tunerem. To LG ma IPS ale ma vetši odezvu když to iiyama ma 1ms... Už o tom přemyšlim dost dlouho a nemužu se rozhodnout :)
SJ.sprint

Důležité upozornění

Příspěvek od SJ.sprint »

eddie píše:Derekova spanělá jízda v záznamu od Speedyho ve včerejším testovacím závodě.

http://www.youtube.com/watch?v=Hdldn3urLhE
to derek: Dereku doufam že se nam nejak ukažeš na nejakym srazu a třeba trochu ponaučiš jak jezdit lip :-)...no aspoň mě :) Koukal jsem na nejaky zaznamy a maš prostě perfektni využiti cele trati (idealni stopa) V tomhle fakt respect!
sonyman

PSN ID: GT-Racing-cz_MR

Obecná diskuze

Příspěvek od sonyman »

Osiwaru píše:Speedy, Sergeji ... jak je to s vašimi novými monitory a co bude s vašimi starými 24'' ;)
Já jsem nakonec koupil Sony PlayStation 3D Display a nemá chybu - max. spokojenost. Na rozdíl od odkazu, v mém balení byla placka GT5 a KillZone3, oboje taky podporuje 3D i SimulView.
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

sonyman píše:Já jsem nakonec koupil Sony PlayStation 3D Display a nemá chybu - max. spokojenost.
ot sonyman: no hele ja jsem nad nim take bádal...ale nenašel jsem o něm vic info. Vim že ma 240Hz pro 3D... ale ja bych to 3D využival minimalně a neni vubec nikde info nebo nejaka recenze jake jsou parametry v klasickem zobraženi 2D. Je ještě jeden model tohoto 3D displeje a vypada takhle http://mb-shop.cz/vypocetni-technika2/p ... ?ItemIdx=0
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

Osiwaru píše:Speedy, Sergeji ... jak je to s vašimi novými monitory a co bude s vašimi starými 24'' ;)
jak jsem slíbil, tak i dodržím. Na mojí yjámu máš předkupní právo. Jakmile pořídím slušnou 27" , tak tě budu hned informovat. Drahý nejsem ;)
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

sonyman píše: Na rozdíl od odkazu, v mém balení byla placka GT5 a KillZone3, oboje taky podporuje 3D i SimulView.
Jj u nas se prodava z GT a KZ už kolem 7 tisic... malem jsem do toho šel a odradilo mě to že všudy ten monitor pragujou a chvali za 3D obraz, a info o 2D-nic. GT ve 3D jsem nehral ani nevim jak vypada ale myslim si že normalně bych to ve3D určitě nejezdil. Slyšel jsem že to ani nejde normalně jezdit ve3D...
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

sonyman píše:...oboje taky podporuje 3D i SimulView.
hodně jsem se o to zajímal a málem jsem i koupil!! Jenže to není 24" chci 27" . Simul view nevyužiju :( a čím víc tenhle monitor zaujme ?? Ničím, snad jen vysokou cenou, ptože je to sony...
Jestli se pletu, opravte mě .... snad vyšší frequence snímkování ?? A není to náhodou dělená frequence?
Jak nás prodejci rádi klamou, když uvádí že TV má snímkování 600Hz :o :shock: Technicky to žádná běžná TV neumožňuje !!!
speedy

Důležité upozornění

Příspěvek od speedy »

sprinte, v tom to není !! Derek zatraceně dobře ví, co dělá s brzdou ...
Největší tajemství je asi v tom, jak suprově si připravuje výjezd zatáčky. Tedy postaví auto v nájezdu tak, aby mohl brzy zrychlit. Taky si pěkně hraje s plynem v nájezdu i ve středu zatáčky.... schválně se na to koukni! to není o využití max. šířky dráhy. Naopak si nechává kousek dráhy pro krizovku, mááálokdy je mimo trať.

Při porovnání s Michalem jede daleko klidněji, jakoby uhlazeněji ...
Michal je ostřejší dravec, který dokáže jít na100% možností hry. Ale na silnici by to tak nedal, hra je silně mimo realitu :!:
speedy

Příspěvek od speedy »

SJ.sprint píše:....komponentni vstup ma nejak komunikovat z HDMI bo co .....
...Stand.Režim(OSD aktivni)...
1) komponentní vstup "AVER media HD capture" nedokáže komunikovat s HDMI. HDMI je kabel který převádí pouze DIGITÁLNÍ signál. AVER využívá komponent Y/pb/pr . To je ANALOGOVÝ VSTUP/VÝSTUP. Aver tento analog zachytává a ukládá záznam v digitální podobě pouze na Harddisk. Z averu do TV signál odchází stále jako analog!!!
To bys musel mít komponent Y/cb/cr a to nemáš.

2) standart (+OSD) režim přepni během hraní na to druhý (realtime). To je režim záznamu bez jakéhokoliv ovlivnění uvnitř krabičky AVER. Používá se hlavně pro nahrávání přímo během hry...
Standart režim nemá s komponentem a HDMI nic moc společného. V tom chyba není

Jestli máš na TV označení Y/Pb/Pr - tak to určitě půjde zapojit !!! Bádej dál, tenhle souboj s inteligencí určitě vyhraješ, věřím ti Kamile ;)
SJ.sprint

Příspěvek od SJ.sprint »

Jj pravě že mam na telce komponent i hdmi i když je to jedna z prvnich HD televizi od sony :-) Mam to zapojeny tak jak to ma byt : od PS3 do AVERU(spodni řada) a z AVERU do komponentu v TV ... Ja to prubnu :-p
na TV označení Y/Pb/Pr mam
speedy

Příspěvek od speedy »

SJ.sprint píše:...je to jedna z prvnich HD televizi od sony...
Viděl jsem i skleněnou (CRT) TV od SONY , která měla taky HDobraz ... vážila asi 80kg, a když jsem ji s kámošem stěhoval z pátého patra po schodech, tak jsem se zařekl že sony do rukou už nikdy !! :twisted: .... tu ale nemáš 8-)

A máš PS3 přepnuté na výstupní signál komponent????????

Jestli nee, tak TV bude nadávat, že nic v kompoponenetu nic nevidí ...

To se dělá buď resetem stejšna (při zapnutí podrž vypínač PS3 několik vteřin než 2x pípne. Pak si PS3 vyhledá výstuní signál samo a ukáže ti to ...) nebo přepnutím v XMBmenu.
SJ.sprint

Důležité upozornění

Příspěvek od SJ.sprint »

speedy píše: jede daleko klidněji, jakoby uhlazeněji ...
ano přesně tak auto se chova realně - prostě umi ;)
Odpovědět