Obecná diskuze

veřejná diskuze teamu a s teamem
Odpovědět
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

Zdarec všechny spřízněné duše ;)

teď opravdu úplně offtopic: najde se mezi vámi fanoušek staré SCI-FI? (nemyslím nikoho, kdo říká scifi hvězdným válkám, transformerům a podobným slátaninám)
Mám na mysli starší skoro bych řekl klasické knížky. Mám kompletní ságu DUNY, kompletní Ságu sedmi sluncí, pár starších kousků jako třeba Nonstop od Aldisse , Windhamův "Den trifidů", Clarkovy vesmírné odysei atd...
Už dlouho se mi nedaří sehnat další dvě pokračování pokračování trilogie od Harry Harrisona "Na západ od ráje". Konkrétně "zima v ráji" a návrat do ráje .

Kdyby byl někdo ochoten zapůjčit, tak můžu nabídnout něco ze své skromné sbírky...

Jestli jste vydrželi číst příspěvek až sem, tak to prosím chápejte jako záchranu tonoucího.... je to sice krutý off topic, ale třeba má někdo podobnou úchylku jako já .... Díky za pochopení a shovívavost ;)
Naposledy upravil(a) speedy dne 7.1.2013 15:25, celkem upraveno 3 x.
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

speedy píše:Díky za pochopení a shovívavost ;)
Sice nejsem duše zpřízněná :), ale pokud to musíš mít na papíru tak zkus aukro.cz. Pokud vlastníš nějakou čtečku tak zkus ulož.to a pokud čtečku nevlastníš, tak nějaký vlastní lis od pana Gutenberga. Ale, kdysi my na pár knížek posloužila tiskárna v práci, spolu s udělátkem na kroužkovou vazbu.
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

Osiwaru píše:.....tak nějaký vlastní lis od pana Gutenberga. :mrgreen:
Nejtěžší případy mívají často jednoduchá řešení, která máme přímo před nosem a přesto je nevidíme ;)
Osi díky za nápad, aukro stojí za pokus!! Sice první díl už mám ve sbírce, ale ten druhý pro mě za tu cenu má význam... good job !!
Elektronickou podobu neberu, tu si do knihovny nezaložím :shock:
( připadám si jako pako, na aukro jsem vůbec nepomyslel :oops: )
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

Když, zapnu PS3, spustím GT5 a pak si lidi seřadím dle online stavu a nikdo není v žádné lobby. Co děláte v GT5, když nejste v lobby? :shock:
eddie

PSN ID: GT-Racing-cz_EM
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od eddie »

Zajížděj auta, time trial v eventech a nebo proháněj B-špeky. :o
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

zábavné video ze světa rallye. Je to neskutečná hlína, borci mají okruh zmáknutý do posledního detailu
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

speedy píše:zábavné video ze světa rallye. Je to neskutečná hlína, borci mají okruh zmáknutý do posledního detailu
Já névíím, alé já tam slyším Pavla :)
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od Hanz.77 »

Já taky !! :lol:
Jinak jsou to ale borci co? :o :o
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
pavel67

PSN ID: pavel67_cz
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od pavel67 »

Hoši, hoši!!! Tak bacha!!! To jako jak tam furt ten navigátor "čte" opakovaně tu divnou "zatáčku"???
Už jim u toho chybí akorát ta flaška... :twisted:

Jinak itinerář měli pomalovanej celkem hezky, a jízda je to super - sedět jim na zadní sicně tak se dorvu smíchem!!!
...každej má něco, já jezdím...
pajinek

PSN ID: GT-Racing-cz_PV

Obecná diskuze

Příspěvek od pajinek »

Celej "náš" Pavlík :lol: to bylo první co mě hned napadlo ... SUPER ...
popelus19
PSN ID: Popelus19

Obecná diskuze

Příspěvek od popelus19 »

Dobry den, chtěl bych se zeptat jestli bych se mohl registrovat do GT CUP 2013??
Obrázek
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

popelus19 píše:Dobry den, chtěl bych se zeptat jestli bych se mohl registrovat do GT CUP 2013??
Ahoj, napiš své zkušenosti, na čem jezdíš, pokud se účastníš nějakých online závodů tak napiš kde apod.

Já osobně jsem se s tebou nikde nepotkal, tak nevím. GT Cup je pořádaný za účasti pilotů různých výkonnostních tříd, ale na druhou stranu opravdu vyježděných a znalých všech aspektů online závodění.
popelus19

Re: Obecná diskuze

Příspěvek od popelus19 »

Hlavně mám naježdíno hodně v GT 4 kde jsem jezdil na jedněch vebovkach s Pavlem67,Redjousem,Hanzem77,Trámkem a spol. Jinak GT5 jezdím online zatím jen přes lobby, eventy a karieru. Nepatřím k těm nejrychlejším pilotům spíš k těm nejpomalejším ale chtěl bych s vama jezdit:-)
Obrázek
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

popelus19 píše:Dobry den, chtěl bych se zeptat jestli bych se mohl registrovat do GT CUP 2013??
Ahoj pilote, doporučuji zkusit dnes večer s námi závod ať vidíš do čeho jdeš! A také tě tam trochu otestujeme . Mezi GT4 a GT5 je neskutečný rozdíl ( už jsi poznal). Těším se na společnou zkoušku !! Zatím zdarec ;)

Až nahodíme room, napíšu sem do diskuze číslo lobby.
edit: od 18:00 možná pojedeme závod (část šampionátu). Když se neuskuteční, tak založím lobby pro tréning na Cup2013. Vyzkoušíme pár kratších závodů..... uvidíme!
Jestli se pojede, tak založím až po.( 19:30?? )
Naposledy upravil(a) speedy dne 17.1.2013 18:08, celkem upraveno 1 x.
popelus19

Příspěvek od popelus19 »

Dobrá už se těším edit. ok hned jak me to pusti na PSN tak dorazim, ted mi to pise ze je PSN v udrzbe
Obrázek
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Obecná diskuze

Příspěvek od Redjous75 »

Speedy jsem online. Chyba byla na UPC. Každopádně díky za nastavení routeru pro PS3 a ostatní v PC. :D
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
speedy

Příspěvek od speedy »

popelus19 píše:...hned jak me to pusti na PSN tak dorazim, ted mi to pise ze je PSN v udrzbe
dnes z toho nic nebude, mám závodění plný kecky - sorry. Závod u mrázků se nějak protáhl...

Na neděli 19:30 bude připravený cvičný závod podle připravovaných propozic CUPu2013, tak sleduj diskuzi a přijď si to vyzkoušet nanečisto. PAk sám posoudíš, jestli takové závody dáváš nebo ne. Zatím čus ;)
Naposledy upravil(a) speedy dne 18.1.2013 07:53, celkem upraveno 1 x.
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

Redjous75 píše:Speedy jsem online. Chyba byla na UPC. Každopádně díky za nastavení routeru pro PS3 a ostatní v PC. :D
Rádo se stalo !! Teď už je z tebe mistr v nastavování routerů, můžeš při svých služebních štrekách po zdejším absurdistánu navštívit třeba pájínka a podobné v současnosti neonlajnové hráče :twisted: a nastavit jim to podle dnešního mustru...
BtW; kdy vyzkoušíme stabilitu nastavení v roomu?? Zítra odpoledne by to šlo, s kapsou a járinem budeme blbnout z GT5
popelus19

Příspěvek od popelus19 »

speedy píše:
popelus19 píše:...hned jak me to pusti na PSN tak dorazim, ted mi to pise ze je PSN v udrzbe
dnes z toho nic nebude, mám závodění plný kecky - sorry. Závod u mrázků se nějak protáhl...

Na neděli bude připravený cvičný závod podle připravovaných propozic CUPu2013, tak sleduj diskuzi a přijď si to vyzkoušet nanečisto. PAk sám posoudíš, jestli takové závody dáváš nebo ne. Zatím čus ;)
v poho me stejne nejde PSN tak nato musim mrknout, ok budu si to hlidat. Dik ahoj
Obrázek
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od Hanz.77 »

Popelus ? Hmm ten nick mi něco říká! Nejezdil ty už jsi třeba GT4 u Milana na webu? :lol:
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Odpovědět