Čas na kolo RM/RM zatím 2:18,200 - to zatím neříká nic, ptže chybí srovnání s ostatníma.
OUJÉÉÉ, NA VODU JSEM ZAPOMNĚL !!!! TO ASI PŘEHODNOTÍM POUŽITÍ KÁRY, TO CHCE ČTYŘKOLKU
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
tak nahoď nastavení místnosti, ať můžu přes víkend udělat setupSlávekM3GT píše:no hlavně si to trénuj na vodičce takže mokré pneu
Himmel hergot donner wetter krucajs element! To abych se odhlásil, přece nepojedu v dešti.SlávekM3GT píše:no hlavně si to trénuj na vodičce takže mokré pneu
speedy píše:právě jsem zahájil přípravy na SPA. Beru Forda GT. A bude to výzva - tohle auto je pěkně neposlušné... Proletět EAU ROUGE bez přibrždění je pěkně o hubu....
Čas na kolo RM/RM zatím 2:18,200 - to zatím neříká nic, ptže chybí srovnání s ostatníma.
OUJÉÉÉ, NA VODU JSEM ZAPOMNĚL !!!! TO ASI PŘEHODNOTÍM POUŽITÍ KÁRY, TO CHCE ČTYŘKOLKU
Že, vy to fotky nemáteOsiwaru píše:Pošlete mi pak fotky s výsledky.
chvilka úprav ve photoshopuOsiwaru píše:Pošlete mi pak fotky s výsledky.
Osiwaru píše:Aktualizace výsledků
Pokud by bylo startovní pořadí a nejrychlejší kola, tak by to bylo dokonalé.
Díky Braňo, tohle vyhovuje.branoeso1 píše:Spravil som ti to narýchlo cez tel. ale je to myslím rozoznatelné.
http://branoeso1.rajce.idnes.cz/Spa_GT3_16.1.2013/
Ne díkySlávekM3GT píše:z videa se dá zjistit vše, a já ho mám tak ti to pak pošlu
jestli eviduješ nejrychlejší kola, nebyl jsem na Motegi o chlup rychlejší než peris?Osiwaru píše:Aktualizace výsledků
Pokud by bylo startovní pořadí a nejrychlejší kola, tak by to bylo dokonalé.