série v duchu FIA GT3
Re: série v duchu FIA GT3
nazdar v Novém roce, zítra závod nic?
série v duchu FIA GT3
jestli to jde, tak bych zavod o tyden odlozil.... konec 2012 byl u nas dost hekticky a na pripravu nebyl cas. Zrovna motegi bych jen nerad odflakl. Beru GTRko a chci na bednu !
....dokonce se o tom snad i debatilo v roomu.
....dokonce se o tom snad i debatilo v roomu.
Naposledy upravil(a) speedy dne 2.1.2013 10:05, celkem upraveno 2 x.
- branoeso1
- PSN ID: branoeso1
série v duchu FIA GT3
jj pleas presunúť. dnes som out a zajtra nieje čas na tréning. motegi bez prípravy ( prúser)
série v duchu FIA GT3
Přesunuto. přihláška
série v duchu FIA GT3
hmmm motegi nemam tak priste
-
- PSN ID: DRIFTKING-M3GT
série v duchu FIA GT3
co nejdřím sem dám kolik kl se pojede... ale sám nevim jeslti pojedu, nemám vůbec čas poslední dobou...
série v duchu FIA GT3
moje účast ve středu večer je nahnutá
Malej má už třetí den silné horečky ( že prý jakási šestá nemoc !? ) a zrovna na středu pro něj nemám ošéfované hlídání. Jindy mu pustím druhého stejšna a ať si sám chvilku hraje, jenže teď s horečkama - no nvm nvm...
Kuwa a zrovna dlouhé Motegi, pro které jsem pošetřil GT-Rko s jediným cílem: vyhrát závod a přitom deklasovat ostatní konkurenty
Malej má už třetí den silné horečky ( že prý jakási šestá nemoc !? ) a zrovna na středu pro něj nemám ošéfované hlídání. Jindy mu pustím druhého stejšna a ať si sám chvilku hraje, jenže teď s horečkama - no nvm nvm...
Kuwa a zrovna dlouhé Motegi, pro které jsem pošetřil GT-Rko s jediným cílem: vyhrát závod a přitom deklasovat ostatní konkurenty
Naposledy upravil(a) speedy dne 8.1.2013 17:21, celkem upraveno 1 x.
klidně to můžeme odložit, poslední dobou řeším různé pikačoviny, které mě maximálně serou a nemám na ježdění náladu
série v duchu FIA GT3
tak nakonec se u speeďánka jr. z horeček po čtyřech probdělých nocích vyklubala podivná angína s ukrytými symptomyspeedy píše:moje účast ve středu večer je nahnutá
Do závodu nastoupit můžu, ale pochybuju že dojedu do konce. Dávám tomu 10, maximálně 15%
- branoeso1
série v duchu FIA GT3
Speedy za mňa osobne :v poho to môžeme odložiť. Určo to vedia pochopiť aj ostatný fotríci tady. A nie len oni. Motegi je fajn okruh a bolo by dobre sa stretnúť v hojnom počte a poriadne si to užiť. A nie v strese jazdiť či dojazdíš závod?????
-
série v duchu FIA GT3
koukal sem že dost lidí tak se to může odjet, jen nevim jestli se dostavim, už sem se na PS nedostal hodně dlouho
série v duchu FIA GT3
Rozhodnutí je na Slávkovi. Závod už se jednou přesouval, do nekonečna to tak dělat nejde.
Já jsem připravený, GT-Rko dává kolo v pohodě hluboko pod 1:50,000 . Ale jestli mi bude junior strkat ruce do volantu a šlapat na pedály, nebo strkat hlavu před monitor tak prostě zajedu do boxu a tam zůstanu. Raději takto než mu volantem zlomit zápěstí nebo jinak ublížit. Snad to doma nějak ošéfuju .
Prudím s tím na diskuzi jen proto, abyste se nedivili když najednou odstoupím.
V závodě všem přeji plný grip a jízdní pohodu, Motegi a tento šampík celkově za to stojí GL
Já jsem připravený, GT-Rko dává kolo v pohodě hluboko pod 1:50,000 . Ale jestli mi bude junior strkat ruce do volantu a šlapat na pedály, nebo strkat hlavu před monitor tak prostě zajedu do boxu a tam zůstanu. Raději takto než mu volantem zlomit zápěstí nebo jinak ublížit. Snad to doma nějak ošéfuju .
Prudím s tím na diskuzi jen proto, abyste se nedivili když najednou odstoupím.
V závodě všem přeji plný grip a jízdní pohodu, Motegi a tento šampík celkově za to stojí GL
Naposledy upravil(a) speedy dne 9.1.2013 10:56, celkem upraveno 1 x.
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
série v duchu FIA GT3
Tak dnes od kolika? Ja jenom v kolik mam byt pripraven?
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
dnes se opět potvrdilo, že Motegi bez přípravy moc nejde, naposledy jsem tam jel když jsem Forda ladil, někdy po minulém závodě, takže rozhodoval počet chyb v závodu ... no a za těch prvních pár kol, kde jsem si střihnul několikrát offroad, bych si dal pár facek, ale nakonec jsem alespoň stáhl braňa, takže nám bodově úplně neodskočil
-
série v duchu FIA GT3
Jo hele Osi v pohodě, já toho mám do školy hodně a prostě je to napikaču teď... příští týden už to bude snad ok
- branoeso1
série v duchu FIA GT3
Tak Fordky to nakoniec zmákli na No1. Nejak som v tom druhom stinte vyšiel z tempa a prišiel pri častých chybách hlavne o predné gumy a následne ma predbehli jak Peris tak Nov ale musím na druhej strane povedať že to stálo za to. S Perisom sme to tam dávali pekných pár kôl. Parádička. O toto mne osobne ide asi viac ako sa lem utrhnúť a krúžiť osamote na špici(nuda) . Tie súboje sú fakt na vysokej úrovni. Je vidieť že sme už => za tú dobu pekne zohraný. Nov ma nakoniec prinútil z defenzívnej stopy na brzdách na tej dlhej rovinke na klesaní spraviť chybu a bol som v piesočku. To je tuším najzrádnejší úsek trate. Dík za závod a teším sa na budúce.
Naposledy upravil(a) branoeso1 dne 10.1.2013 11:40, celkem upraveno 1 x.
série v duchu FIA GT3
jj, z hlediska zábavnosti opravdu superbranoeso1 píše:Tak Fordky to nakoniec zmákli na No1. Nejak som v tom druhom stinte vyšiel z tempa a prišiel pri častých chybách hlavne o predné gumy a následne ma predbehli jak Peris tak Nov ale musím na druhej strane povedať že to stálo za to. S Perisom sme to tam dávali pekných pár kôl. Parádička. O toto mne osobne ide asi viac ako sa lem utrhnúť a krúžiť osamote na špici(nuda) . Tie súboje sú fakt na vysokej úrovni. Je vidieť že sme už => za tú dobu pekne zohraný. Nov ma nakoniec prinútil z defenzívnej stopy na brzdách na tej dlhej rovinke na klesaní spraviť chybu a bol som v piesočku. To je tuším najzrádnejší úsek trate. Dík za závod a teším sa na budúce.