EDIT: Do 20:00 GT3 závod, pak test pro CUP2013....to zní jako zajímavý závodní večer
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
27.12.2012 je datum i testovacího závodu, zatím tam je také malá účast, takže když se účast nezvedne a vám se bude tento termín hodit pro race, tak to testování zrušíme.speedy píše:27.12. pojedeme pouze 4 piloti ?? přihláška
přihlásil jsem se do obou, ale jestli GT3 nepojede třeba hocky nebo nebude podstatně větší účast, tak to nemá smyslspeedy píše:27.12. pojedeme pouze 4 piloti ?? přihláška
EDIT: Do 20:00 GT3 závod, pak test pro CUP2013....to zní jako zajímavý závodní večer
zajímavé, co to je za připojení? ... používal v té době net ještě někdo jiný než ty?speedy píše: takto vypadal net když mě to koplo mám NAT2 a PS3 v DMZ .... co mám ještě víc udělat ???
IP je správně, ovšřil jsem si to.SlávekM3GT píše:a máš v routeru 100% nastavenou statickou IP na kterou ti směrujou tu veřejnou? A překlad 1:1 ti taky udělali? Ještě mě napadá jakou variantu toho netu máš?
aha, ani jedno z toho... mám sjednaný individuální tarif podobný standart+ ale mám požadavek na navýšený upload. Jsem u tlapnetů už dobrých pár let a zatím ke spokojenosti. Jenže jak teď tahají po Čáslavi optiku, tak jim wifina někdy záhadně hapruje.SlávekM3GT píše:jestli econom plus nebo standart plus, nebo bez pluska