Obecná diskuze

veřejná diskuze teamu a s teamem
Odpovědět
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

Tak něco vážnějšího, teda. Hoďte mi sem někdo kalendář GT Cup 2011, stačí pořadí okruhů.
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

Dnes u mě a u speedyho byl Toník z Kobylí a mám Vás všechny moc pozdravovat.
Těší se na naši návštěvu. Prý jsou 20.6. v Kobylí hody, tak se máme domluvit a přijet.
Tak jak bando? :twisted:
Naposledy upravil(a) markoduno dne 18.12.2012 23:16, celkem upraveno 1 x.
sonyman

PSN ID: GT-Racing-cz_MR

Obecná diskuze

Příspěvek od sonyman »

Osiwaru píše:Tak něco vážnějšího, teda. Hoďte mi sem někdo kalendář GT Cup 2011, stačí pořadí okruhů.
Tak vidím, že nikdo :mrgreen: tak jsem prolezl temná zákoutí archívu sám:

Race 1 (29.5.2011) - Grand Valley Speedway (40 + 1 lap)
Race 2 (26.6.2011) - Nürburgring GP/F (39 + 1 lap)
Race 3 (7.8.2011) - Circuit de la Sarthe / Change time (20 + 1 lap)
Race 4 (21.8.2011) - Fuji Speedway F (45 + 1 lap)
Race 5 (4.9.2011) - Tokyo R246 (45 + 1 lap)
Race 6 (18.9.2011) - Suzuka Circuit (40 + 1 lap)
Race 7 (2.10.2011) - Monza / Change Weather (40 + 1 lap)
Race 8 (16.10.2011) - Rome (60 + 1 lap)
Race 9 (30.10.2011) - Road Course Indy (50 + 1 lap)
Race 10 (13.11.2011) - Laguna Seca Raceway (50 + 1 lap)
Race 11 (11.12.2011) - GT-Racing.cz Circuit (závod zrušen)
Race 12 (18.12.2011) - Nürburgring 24h (12 laps)
ketez67

PSN ID: GT-Racing-cz_JZ

Obecná diskuze

Příspěvek od ketez67 »

Zdravím všechny přátele tohoto webu a především kámoše z GT Temu. Tímto Vám všem přeji příjemné prožití svátku vánočních, bohatého ježíška a skvělého silvestra .
Já už jsem si ježil, pokud bude mít někdo cestu na Moravu, dejte vědět, možná někomu dám inspiraci jak utrácet peníze :) . Také se omlouvám všem moderátorům a pořadatelům závodů za moji chabou účast v závodech i v diskuzi, bohužel se musím věnovat jiným věcem, takže i následující rok to s mojí účastí v závodech vidím velice špatně. Přitom jsem si po roce, dodělal svoje doupě, kde mám vše potřebné, vinotéku, ledničku, špajzu, a taky pedály volant a homemade cockpit. Jeto pěkný pohled vše je tam kde má být, držák sluchátek, polička na zápisky, polička na víno, kyblík pokud by něco nevyšlo a LCD abych viděl kam jedu. Z výše popsaného je vidět, že jsem se snažil, což ocenila i Jarča. Ty debile, kde budu věšet prádlo, to si ho jako mám namotat na volant a přetáhnout přes pedály? No pořád je co zlepšovat proto si vážím názoru své sou-družky. :lol:
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

Gratuluji k úspěšnému zabydlení v sušárně mezi kyblík, ručníky a prostěradla :mrgreen: !!
Jirko, tvou časovou vytíženost a celkovou situaci známe. 2012 byla to pro tebe a Jarču náročná sezona. Jednou se zase dostaneš do tempa a pak se budeme vídat na dráze častěji. (doufám, že brzy ;) )
Díky za vánoční přání! Člověk si v dnešním shonu ani neuvědomí, že přichází doba klidu + pohody + setkávání se a strašlivého přežírání se :twisted:
pavel67

PSN ID: pavel67_cz
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od pavel67 »

markoduno píše:Dnes u mě a u speedyho byl Toník z Kobylí a mám Vás všechny moc pozdravovat.
A s čím přijel??? S vínem nebo s druhým pilířem??? :)
...každej má něco, já jezdím...
markoduno

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

samozřejmě s vínečkem (100 l. by mě a speedymu mohlo na vánoce stačit :lol: ) a ještě jedním překvapením. Vlastně se dá říci, že to je jakýsi pilíř, ale velmi radostný.
SJ.sprint

PSN ID: GT-Racing-cz_SJR

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

zdravim přatele. Omlouvam se za neučast a včasne odhlašeni z dnešniho zavodu GT3. Včera v noci jsem měl nejakou ''slabou chvilku''a nasledne jsem putoval do nemocni a po vyšetřeni jsem uz tady i zustal... Piši prez telefon tak se omlouvam kdyz mi vypadne nejake pismenko.... A to jsem si dneska mel jit pro novou Sharpku. Ale zitra po vizite a podne vysledku meli by me pustit na svobodu. Ale po CTčku vim ze mozek mam :D a pry i v pořadku :lol:
Tak snad brzo na trati hoši. Ahojte zatim...
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

SJ.sprint píše:.....po CTčku vim ze mozek mam :D a pry i v pořadku...
To jsou věci !! Mladej člověk a už je na CTčku.... tak se dej pořádně do cajku a pak relax, relax, relax ... třeba u GT ;)

BtW; kdysi dávno mě taky sledovali na CTčku. Tátovi pak řekli, že je to dobrý. Prý že mě hlavu prohlédli a nic tam nenašli :mrgreen: Brácha mě od té doby říká dutohlav :evil:
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

diky speedy(dutohlave) za povzbuzeni . . . To potřebji ;) Ale hlavne ze ješte mam hlad...zitra musim rano zdrhnout nekam do trafiky a nebo ješte ted' ;) nejak mi po tech dvou kapačkach vyhladlo a v šupliku ani tatranka :?
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od Hanz.77 »

Tak a je to tu ! Od včerejška jste si mohli všimnout že jsem off-line. Je to samozřejmně z důvodu našeho stěhování do nově vybaveného Red Bull GT-Racing centra. Fotečky budou až po zprovoznění té naši noclehárny. Jenom pro přiblížení : 3x monitor (22,24,27), 2x playstation, 2x playsetats, G25,G27, náš nový comp, LCD televize 82cm pro sledování duležitých sportovních přenosů no a to ostatní? Nechte se překvapit. :o :o
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Obecná diskuze

Příspěvek od Majkl »

takový nádobíčko a přitom jezdí v Xsaře!! :D

Příště až mě budeš někde vyzvedávat Hanzi tak přijeď aspoň v tomhle http://autofun.blesk.cz/infiniti-fx-vettel-11284/ ;) :D :D
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

Čau hoši. Chvilku budu mimo, nejak se ještě musim vzpamatovat z toho šoku a dat se dohromady...
Hanz.77 píše:Tak a je to tu ! Od včerejška jste si mohli všimnout že jsem off-line. Je to samozřejmně z důvodu našeho stěhování do nově vybaveného Red Bull GT-Racing centra. Fotečky budou až po zprovoznění té naši noclehárny. Jenom pro přiblížení : 3x monitor (22,24,27), 2x playstation, 2x playsetats, G25,G27, náš nový comp, LCD televize 82cm pro sledování duležitých sportovních přenosů no a to ostatní? Nechte se překvapit. :o :o
No borci tak až to date dokupy tak možna bych přijal pozvani na par drinku ;)
Trámek

PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing

Obecná diskuze

Příspěvek od Trámek »

Seržo, dej se brzo dohromady, ať seš ok na 100% .. hodně zdraví ;) ..a ... mezi svátkama tě asi budu muset porazit :D

Kluci Vám všem veselé vánoce, bohatého ježucha a hlavně pohodu 8-)
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
markoduno

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

Tak pánové. Protože nevím, zda se sem ještě dostanu, chci Vám popřát pohodové a klidné vánoce. Ať se Vám o vánocích splní vše, co si přejete a ať pod stromečkem najdete takové dárky, které Vám udělají radost.
Marek s rodinou
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Obecná diskuze

Příspěvek od Redjous75 »

PŘÁTELÉ , KAMARÁDI.

Všem Vám přeju krásného ježíška, příjemné a pohodové přožití celých svátků vánočních, mnoho úsměvu, zdraví a štěstí v této vánoční atmosféře. To vše přeje Redjousek75 s rodinou.

SERGEJI : Chlape koukej se dát dohromady, držím palce a nic nehroť . Jak psal Speedy : relax, relax !!!.

Hanz77 : Jsi nejlepší srdcař, kterýho znám, ale co ten Redbulllllllllll !!. Příští rok, už nám to Červenáčkům musí vyjít a jestli né, tak na následné Lance, budu na znamení pokory chodit celý den v dresu Redbullu. :lol: :lol: . Platí jo. Ale jestli vyhrje Ferrari, tak dědku chodíš v dresu Ferrari Ty jo. :lol: :lol: . Skvělé Vánoce přeju.

Osiwaru : Tobě speciální poděkování za práci, kterou jsi odvedl a dál odvádíš s webem GT-R a potažmo jsi vlastně udržel celou partu na komunikační úrovni , která je dle mého parádní. Díky a RESPECT !. P.S. - mám u sebe pro Tebe plakát. Bůď můžu poslat , nebo si ti plakát předám na nejbližší společné akci. Každopádně je to u mě v bezpečí, neboj :D

Ještě jednou HEZKÉ VÁNOCE VŠEM. :P :P :P :P :P :P
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
vratim

PSN ID: GT-Racing-cz_VRA
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od vratim »

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok.
http://www.youtube.com/watch?v=mw4cOPhWRfQ
hocky
PSN ID: HockyCZ

Obecná diskuze

Příspěvek od hocky »

Veselé Vánoce a Mnoho štestí, zdraví a úspěchů v novém roce všem zdejším borcům.
CaparzoSK
PSN ID: CaparzoSK

Obecná diskuze

Příspěvek od CaparzoSK »

Tak stastne a vesel prajem aj ja s vychodneho bloku. A uz sa neviem dockat na gt cup 2013 tak hodne stastia aj do noveho roka
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Obecná diskuze

Příspěvek od Majkl »

Šťastné a veselé Vánoce přeji všem jezdcům GT-Racing.cz teamu a všem kteří s námi jezdí nebo zde diskutují ;)
Odpovědět